Ay ne güzel gelmiş geçmiş sizin, hayırlı olsun. Salı günü 38 günlük olacağız inşallah çok hissetmez sizinki gibiBen 12.gun yaptırdım canım 5 kilo altı olduğu için lokal anestezi yaptılar işlem sırasında biraz ağladı ama can acısından değildi büyük ihtimalle ellerini tutuyoduk hareket edemediği için ağladı. Eve geldiğimizde de çok şükür öyle ağlaması olmadi biraz mırıldandı o kadar 3 gün sonra duş aldırdık 1 hafta olmadan da iyilesmisti . Ama seninki biraz daha büyümüş nasıl olur bilmiyorum
Evet internetten de bakındım birazCanım illa gününde vurulacak diye bir şey yok, ebenin dediği gibi belli bir Aralık var. 2. Ay aşısında memlekette olacağım, sadece Cuma günü yapılıyormuş. Ebeye dedim memlekette olacağım diye sorun değil bir sonraki cuma getirirsin dedi
Güzel geçecek inşaAllah annesiAy ne güzel gelmiş geçmiş sizin, hayırlı olsun. Salı günü 38 günlük olacağız inşallah çok hissetmez sizinki gibi
Sağol canım inşallah sizinki de çok güzel olucak daha küçükler anlamadan iyilesiyo zaten bizler biraz telaş yapıyoruzAy ne güzel gelmiş geçmiş sizin, hayırlı olsun. Salı günü 38 günlük olacağız inşallah çok hissetmez sizinki gibi
Yok yok etmezler mesela Allah korusun bebek hastayken de aşı yapılmıyor iyileşmesi bekleniyorEvet internetten de bakındım biraz
Öyleymiş.
İnsan bir an şaşırıyor ama bile bile ihmal edemezler.
Evet haklısın canımYok yok etmezler mesela Allah korusun bebek hastayken de aşı yapılmıyor iyileşmesi bekleniyor
Evet öyle oluyormuş.Aşıyı bekletemiyorlar bozulacak diye ona göre čğırıyorlar canım bir defa dek geldim de öyle duydum bekletme süreleri var birde belirli aralıklarla yapılması gerekiyormuş
Biraz daha sabır canım bende aynı uyumadiginda sürekli kucakta olmak istiyor kokunla sakinlesiyoKızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
Oyüzden gününü geçirmemek lazımEvet öyle oluyormuş.
O yüzden gitmeden arıyorum.
Küçük bebekle gidip gelmesi zor oluyor.
Ben oradayken bir kadın gelip geri döndü aşı yok diye
Biz haftada bir yürüyüşe çıkıyoruz ikizlerle. Devamlı yürüyoruz, durunca ağlıyolar :)Kızlar bebeğinizle hiç gezmeye vs gittiniz mi duruyo mu yani dışarda pusette veya arabasında
Bir bardak suya ne kadar koyuyosunuz rezeneyi?Günde 2, bardak rezene çayı çok işe yarıyor sütüde artırıyor deneyin bence. Tabi sallama rezene değil baharatçıdan alsanız daha iyi taze taze kaynatıp içmek çok daha iyi
2. Aydan sonra çok yavaş yavaş rahatlıyo, sabır diliyorum..Kızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
Nasıl yapılıyo uyku eğitimi?Kızlar herkes uyku konusundan muzdarip.
Ben de öyleyim.
Iste tam da bu yüzden, büyük oğluma uyguladığim uyku egitimine başladım.
Oğlum 62 günlük zor bir süreçten geçeceğim ama bitince de "ohhhh be" diyeceğim.
Sizlere de tavsiye ediyorum(lütfen deneyin!)
Sabırlı olursanız ömür boyunca faydasını göreceksiniz inanın bana.
Aynen bana da böyle dendi, şükür ateş çıkmadı..,
Ben de bugün yaptırdım.
Bir kolundan iki de bacaklarına olmak üzere 3 tane iğne vurdular.
Baya ağladı.3 gün boyunca banyo yasak.
Ateşi çıkabilir dediler.
Emzirip uyuttum zorla.
Birazdan uyanır bu gece nöbetciyiz büyük ihtimal.
Bana da fitil verdiler.
Yarım olarak vericem ateşi çıktığında
Bir bardak suya ne kadar koyuyosunuz rezeneyi?
Kızlar günaydın,bebeğini sünnet ettiren oldu mu, nasıldı süreç biz de Salı günü yaptıracağız, acı çekecek diye çok üzülüyorum
Bende 4 haziranda doğum yaptım adet olmadım agrimda yok ama benim kanama nerdeyse 30 günü buldu bitmesiBende şimdi aynı şeyi sormak için girdim. 8 haziranda doğum yaptım, 2 gündür adet ağrısına benzer ağrılarım var. Olan var mı acaba doğumdan sonra ne zaman adet görülüyor
Günaydın kızlar doğum sonrasında adet olan var mı?