- 22 Ocak 2018
- 230
- 320
Belki ellerinde aşı yoktur.Sordum bugün zaman aralığı varmış öyle dediler
Tam 1. Ayı dolduğu gün yapıldı bizim. Yanlış hesaplamış falan olabilirler mi acaba?Bir aylık aşınız tam 1 aylıkken mi yapılmıştı peki
Bizim sağlık ocağı 1 buçuk aylıkken tarih vermiş. Neden anlayamadım
Biz yarın yaptıracağız çok ağladı değil miMerhaba2 ay aşılarını yaptıran var mı? Biz bugün yaptırdık. Gözünde ilk defa yaş gördüm bebeğimin☹ doktor calpol verdi aşıdan 2 saat sonra verin dedi. Yaptıranların nasıl geçti acaba, ateş falan yaşadınız mı, gece ne yapmak gerekiyor?
Günaydın kızlar doğum sonrasında adet olan var mı?
Benim 40 çıktıktan 10 gün sonra tekrar az da olsa kanama başladı adet ağrısıda var galiba oldum ben.Bende şimdi aynı şeyi sormak için girdim. 8 haziranda doğum yaptım, 2 gündür adet ağrısına benzer ağrılarım var. Olan var mı acaba doğumdan sonra ne zaman adet görülüyor
Hayır olmadım hala hatta oğlumu aşıya götürdüğüm doktor da sordu adet oldunuz mu adet ağrınız var mı vs diye ama olmadımGünaydın kızlar doğum sonrasında adet olan var mı?
Dediğine göre aşı vurulma aralığı varmışBelki ellerinde aşı yoktur.
Aşı gelme tarihi vardır.
30.günde vuruluyor ama geçikse de bir şey olmaz.
Aşı vurulunca bağışıklığı güçlenmeye başlıyor.
Geç vurulmasinin negatif yanı bu sadece...
E mecbur bir şeyler diyecekler di mi ☺Dediğine göre aşı vurulma aralığı varmış
Bize ona göre tarih vermişler.
Israr ettim özellikle ama öyle dediler
Öyle şey olur mu hiç.E mecbur bir şeyler diyecekler di mi ☺
İşe yaramasına sevindimİki günde bir kaka yapan bebeğim çok şükür günde 3 kez kaka yapmaya başladı. @Aytenazmi sen söylemiştin galiba canım kayısı ye diye, kayısıyı hem meyve olarak hem hoşafını hem kuru kayısıyı suda bekletip tüketiyorum, sabahları da 2 tane kuru inciri akşamdan zeytinyağına koyup yiorm kaka problemi yaşayan arkdşlar mutlaka denesindamla olarak da nbl diye bir prebiyotik damla kullanıorz sadece.
Sağol canım.. Düzeni oturttum biraz ama tabi çok zor. Beslenme araları açıldı, bu bayaa rahatlatıyo.Sen nasilsin cnaim
Biz bitaneyi zor bakiyoruz
Seni düşünüyorum napiyodur diye
Tabi ki yapmazlar yapamazlar.Öyle şey olur mu hiç.
Eğer tehlikesi olsa yaparlar mı bunu?
Aşıyı bekletemiyorlar bozulacak diye ona göre čğırıyorlar canım bir defa dek geldim de öyle duydum bekletme süreleri var birde belirli aralıklarla yapılması gerekiyormuşTabi ki yapmazlar yapamazlar.
Kaldı ki dünyada aşıya karşı yüzlerce binlerce kişi var.
Ama aşı bitti gibi bir şey dese belki tepki alınır diye böyle bir şey söyleyebilirler.
Canım illa gününde vurulacak diye bir şey yok, ebenin dediği gibi belli bir Aralık var. 2. Ay aşısında memlekette olacağım, sadece Cuma günü yapılıyormuş. Ebeye dedim memlekette olacağım diye sorun değil bir sonraki cuma getirirsin dediDediğine göre aşı vurulma aralığı varmış
Bize ona göre tarih vermişler.
Israr ettim özellikle ama öyle dediler
Ben 12.gun yaptırdım canım 5 kilo altı olduğu için lokal anestezi yaptılar işlem sırasında biraz ağladı ama can acısından değildi büyük ihtimalle ellerini tutuyoduk hareket edemediği için ağladı. Eve geldiğimizde de çok şükür öyle ağlaması olmadi biraz mırıldandı o kadar 3 gün sonra duş aldırdık 1 hafta olmadan da iyilesmisti . Ama seninki biraz daha büyümüş nasıl olur bilmiyorumKızlar günaydın,bebeğini sünnet ettiren oldu mu, nasıldı süreç biz de Salı günü yaptıracağız, acı çekecek diye çok üzülüyorum