Umarım ikizcanlara da uygulayabilirsin.Tamam okudum :) L lale_07_34
Yok cnm ya hareketlenmeden yaptırmak en güzeli, büyük oğlumu 3 aylıkken yaptırdık o da rahattı ama o zaman demiştim keşke daha da erken yaptırmış olasıydık diye.Bize 1-2 yaş aralihinda yaptirin dedi dr
Doktordan doktora değişiyo canım istersen araştır çünkü 1-2 yaş geç çocuk hareketlenince zor olur bide acıyı daha çok hisseder. Biz 12.gün yaptırdık bende çok tedirgin olmuştum ama iyi ki erken olmuş hiç hissetmediBize 1-2 yaş aralihinda yaptirin dedi dr
bnm kızda oyle allahdan oglum arada ana kucagında pış pışlıo yada esım oyle ısımı gucumu bıtırıyorum uctane besıkde donme dolab gbı gezıyoruz bıde arada kusması var cok emerse gunduz uyuyo gece oturuyo cok sık kalkıo 40 gunlk olduk bakalım bıraz duzelır ınsallah yardım edenn olmuyunca dınlenıp toaparlnması zor oluoKızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
Daha da iyi olursnz inşaalah canm.Ben yaz günü karnmda korse ayağmfa çoraplar la gezyrm yatuorm çıkardğm dakika idrar yollarm feci ağryoe korse bin üzerine se daha FA bişeyler saryorm40 ucurmasını yaptık cok sukur bugun artık rahatca gezebılcem :) hala sezeryan agrıları olan varmı bnm ıdrar yerm agrıyo usutmekdenmı acaba yasayan varmı kızlar
1 su bardağına 2 çay kaşiği koyuyorum canımBir bardak suya ne kadar koyuyosunuz rezeneyi?
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende düsünüyorum ama bırakacak kimsem yok, bakıcıya bırakmak icinde cok küçük. Napsam bilmiyorum.Bu arada çalışan anneler, işe ne zaman başlayacaksınız?
Okul açıldığından 2 aylık oluyoruz çok küçük ama evde de çok bunalıyorum. Program istediğim gibi ayarlanırsa başlamayı düşünüyorum
Kaç saat dersin olucak canm başlarsan? Yani sadece maaş karşılığı ders istesek yardmcı olurlar mı acaba? Ben bir sene çalışmamayı düşünüyordum fakat iyi bir program ayarlarsa çalışsa mıydım acaba diyorum kararsızım. Bebişe kim bakacakBu arada çalışan anneler, işe ne zaman başlayacaksınız?
Okul açıldığından 2 aylık oluyoruz çok küçük ama evde de çok bunalıyorum. Program istediğim gibi ayarlanırsa başlamayı düşünüyorum
Bizim bakıcı sıkıntımız yok çok şükür , yoksa 2 aylıkken bir yabancıya bırakmak istemezdim. Kışa kadar banaanne kışın anneanne bakacak inşallah.Bende düsünüyorum ama bırakacak kimsem yok, bakıcıya bırakmak icinde cok küçük. Napsam bilmiyorum.
Ben 15 saat isteyeceğim en fazla 16. Fazlasını verirse başlamam zaten. Babaanne anneanne dönüşümlü bakacakKaç saat dersin olucak canm başlarsan? Yani sadece maaş karşılığı ders istesek yardmcı olurlar mı acaba? Ben bir sene çalışmamayı düşünüyordum fakat iyi bir program ayarlarsa çalışsa mıydım acaba diyorum kararsızım. Bebişe kim bakacak
Benim bebeğim 3 aylık olacak ben de başlayacam. Günde 3 saat gidecem işe. Evde olmaktan Çok bunaldımBu arada çalışan anneler, işe ne zaman başlayacaksınız?
Evet ben de programı 3 er saatten 5 gün olarak isteyeceğim inşallah ayarlayabilirlerBenim bebeğim 3 aylık olacak ben de başlayacam. Günde 3 saat gidecem işe. Evde olmaktan Çok bunaldım
Peki rapor haklarını kullanacak mısın önce?Evet ben de programı 3 er saatten 5 gün olarak isteyeceğim inşallah ayarlayabilirler