2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
40 ucurmasını yaptık cok sukur bugun artık rahatca gezebılcem :) hala sezeryan agrıları olan varmı bnm ıdrar yerm agrıyo usutmekdenmı acaba yasayan varmı kızlar

Kızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
bnm kızda oyle allahdan oglum arada ana kucagında pış pışlıo yada esım oyle ısımı gucumu bıtırıyorum uctane besıkde donme dolab gbı gezıyoruz bıde arada kusması var cok emerse gunduz uyuyo gece oturuyo cok sık kalkıo 40 gunlk olduk bakalım bıraz duzelır ınsallah yardım edenn olmuyunca dınlenıp toaparlnması zor oluo

40 ucurmasını yaptık cok sukur bugun artık rahatca gezebılcem :) hala sezeryan agrıları olan varmı bnm ıdrar yerm agrıyo usutmekdenmı acaba yasayan varmı kızlar
Daha da iyi olursnz inşaalah canm.Ben yaz günü karnmda korse ayağmfa çoraplar la gezyrm yatuorm çıkardğm dakika idrar yollarm feci ağryoe korse bin üzerine se daha FA bişeyler saryorm

Bu arada çalışan anneler, işe ne zaman başlayacaksınız?
Okul açıldığından 2 aylık oluyoruz çok küçük ama evde de çok bunalıyorum. Program istediğim gibi ayarlanırsa başlamayı düşünüyorum 🤔

Okul açıldığından 2 aylık oluyoruz çok küçük ama evde de çok bunalıyorum. Program istediğim gibi ayarlanırsa başlamayı düşünüyorum 🤔
Bende düsünüyorum ama bırakacak kimsem yok, bakıcıya bırakmak icinde cok küçük. Napsam bilmiyorum.

Kaç saat dersin olucak canm başlarsan? Yani sadece maaş karşılığı ders istesek yardmcı olurlar mı acaba? Ben bir sene çalışmamayı düşünüyordum fakat iyi bir program ayarlarsa çalışsa mıydım acaba diyorum kararsızım. Bebişe kim bakacak

Bu arada dün 4 saatlk araba yolculuğu yaptık bebeğimle. İki kez emzirdim onun dışında genelde uyudu. Bir kez avmye bir kez de yemeğe gitmiştik daha önce onlarda da sorun çıkmadı şükür. Bugün 40ımız çıkıyor bu arada. Eylülde antalyaya tatile gideceğiz ama o nasıl olcak bilmiyorum. Var mı o kadar uzun yol giden?

Kaç saat dersin olucak canm başlarsan? Yani sadece maaş karşılığı ders istesek yardmcı olurlar mı acaba? Ben bir sene çalışmamayı düşünüyordum fakat iyi bir program ayarlarsa çalışsa mıydım acaba diyorum kararsızım. Bebişe kim bakacak
Ben 15 saat isteyeceğim en fazla 16. Fazlasını verirse başlamam zaten. Babaanne anneanne dönüşümlü bakacak

Benim bebeğim 3 aylık olacak ben de başlayacam. Günde 3 saat gidecem işe. Evde olmaktan Çok bunaldım

X