2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Şu saat oldu uyumadı ve hep memede olmak istiyor.. banyo bnm için lüks oldu 10dk da halletmye çalışıyorm ne kahvaltı ne yemek aç aç geziyorum
Biraz dayan canım az bişey daha büyüse daha rahatlıycaksın daha çok küçük
Bilmiyorum ki ama o ses gelince iki büklüm olup emmeyi bırakıyor ağlıyor bazen emmeye devam ediyor bazen de kesinlikle bir kaç saat ağzına almıyor daha

Bilmiyorum ki ama o ses gelince iki büklüm olup emmeyi bırakıyor ağlıyor bazen emmeye devam ediyor bazen de kesinlikle bir kaç saat ağzına almıyor daha
Gazı var ve bağirsaklar sancı olmuş demektir o zaman canım sıcak tutup sırtını ovsan geçer ben kundak yapıp emzirip üzerini iyice örtüp uyutıyom rahatlıyor bir deneyin isterseniz canlar

Sezeryan sonrası 1.ayımda korseyi takabildim biraz da ufak almıştım olmuyodu geç kalmadım inşallah fikri olan var mı?

Nasıl bişey aciklarmisin

Nasıl bişey aciklarmisin
Tabi ki
Kendi uygulamamı anlatayım.
Her gün 5 gibi en gec 6 gibi uyandırıyorum oğlumu eğer uyuyorsa ki genelde uyanık oluyor o saatte.
Gaz damlası ilacı neyi varsa uyguluyorum.
Saat 7 gibi banyosunu yaptırıp emziriyorum gazını çıkarıp kolumun üstüne yastık koyuyorum,oğlumu da yastığın üzerine yatırıp(bu arada güzel bir ninni söylüyorum ya da netten indirdiğim ninni var onu açıyorum(aynı ninni olmalı,çocuğun alışması için)
Pış pışlayarak olduğum yerde hafif sallanarak uyutuyorum.
O saatten sonra odasınin lambasıni asls açmıyorum.uyansada loş ışıkta emzirip yatağına yatırıyorun.
Göz teması kurmak konuşmak yok.
Çocuk hergün aynı saatte aynı ortamda uyumaya alışınca o saatte esniyor.

Alışınca da en büyük hediye bize

Ben tek başıma bakıyorum şu an aynı dediğin gibi... meme emiyor azcık sakinleşince koşa koşa mama hazırlamaya gidiyorum. Tuvalete gitmek falan baya lüks şeyler... allah yardımcımız olsun geçecek elbet ama ne zaman

Gazdan dolayı oluyor arkadaşlar o sesler herkeste durum aynı sanırım

Bi kaç gündür kusmamız arttı arkadaşlar bizim de üşüttü mü acaba önceden fazla emince az çıkartıyordu şimdi miktarı da sayısı da arttı neden olabilr acaba?

Canm benm baya farketti kilosnda bak önce emzryorm ardından sağdğm sütü veryorm 30-40 cc ne kadar çktysa .Yetemedğm yerde de mama vrryorm günde 1 kez en fazla 2 kez

Kızlar bebeğimin yüzü isilik gibi pütür pütür kaç gündür sıcaktan heralde, başına gelen var mı ? Önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı yüz için ?
Canım bizimde oldu doktor biobaby nin nemlendirici sini vermişti atopik ciltler için iyi geldi

Bi kaç gündür kusmamız arttı arkadaşlar bizim de üşüttü mü acaba önceden fazla emince az çıkartıyordu şimdi miktarı da sayısı da arttı neden olabilr acaba?

Bizde de durumlad aynı.
Git gide dha çok kusmaya başladı.
Emiyor kusuyor ve hayli fazla miktarda.
Doktora gittim tüm batın ultrasonj istedi.
Idrar tahlili istedi.
Idrar enfeksiyonu olabilir ya da reflüdür dedi doktor.
Onlari değerlendirecekler.

Çok kötü bir durum
Çok çok geçmiş olsun annesi

Canm benm baya farketti kilosnda bak önce emzryorm ardından sağdğm sütü veryorm 30-40 cc ne kadar çktysa .Yetemedğm yerde de mama vrryorm günde 1 kez en fazla 2 kez
Yaa nasıl arttırdın sütü canım? Ben her emzirmenin arkasından mama veriyorum malesef 60cc kadar... önce emzirip arkasından hemen sütünü mü sağıyorsun?

Yaa nasıl arttırdın sütü canım? Ben her emzirmenin arkasından mama veriyorum malesef 60cc kadar... önce emzirip arkasından hemen sütünü mü sağıyorsun?
Emzryorm mesela sağ göğsümü yarım saat sonra sol göğsümü sağyorm makinayla biriktruprm o sütleri ya da bebeğim gece uyurken kalkyorm bata süt brkyır sağıyorm

Dr değerlendirince sonucu yazarsan çok sevinirim çabucak büyüseler kuzucuklar da en azından nereleri ağrıdığını anlamak kolaylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…