Biraz dayan canım az bişey daha büyüse daha rahatlıycaksın daha çok küçükŞu saat oldu uyumadı ve hep memede olmak istiyor.. banyo bnm için lüks oldu 10dk da halletmye çalışıyormne kahvaltı ne yemek aç aç geziyorum
Bilmiyorum ki ama o ses gelince iki büklüm olup emmeyi bırakıyor ağlıyor bazen emmeye devam ediyor bazen de kesinlikle bir kaç saat ağzına almıyor daha
Gazı var ve bağirsaklar sancı olmuş demektir o zaman canım sıcak tutup sırtını ovsan geçer ben kundak yapıp emzirip üzerini iyice örtüp uyutıyom rahatlıyor bir deneyin isterseniz canlarBilmiyorum ki ama o ses gelince iki büklüm olup emmeyi bırakıyor ağlıyor bazen emmeye devam ediyor bazen de kesinlikle bir kaç saat ağzına almıyor daha
Nasıl bişey aciklarmisinKızlar herkes uyku konusundan muzdarip.
Ben de öyleyim.
Iste tam da bu yüzden, büyük oğluma uyguladığim uyku egitimine başladım.
Oğlum 62 günlük zor bir süreçten geçeceğim ama bitince de "ohhhh be" diyeceğim.
Sizlere de tavsiye ediyorum(lütfen deneyin!)
Sabırlı olursanız ömür boyunca faydasını göreceksiniz inanın bana.
Biraz geç canm uç gün sonra takablrsnz dype doktorlar .Ama ne kadar sık takaesan faydasnı görrsnz benbde baya farkettiSezeryan sonrası 1.ayımda korseyi takabildim biraz da ufak almıştım olmuyodu geç kalmadım inşallah fikri olan var mı?
Erken değil,tam zamanı.Uyku eğitimi için erken değil mi ben başlamak için en az 5 aylık olmaları gerektiğini okumuştum
Tabi kiNasıl bişey aciklarmisin
Bende 2.haftada aldım ara ara takıyorm faydası oluyor gibiSezeryan sonrası 1.ayımda korseyi takabildim biraz da ufak almıştım olmuyodu geç kalmadım inşallah fikri olan var mı?
Ben tek başıma bakıyorum şu an aynı dediğin gibi... meme emiyor azcık sakinleşince koşa koşa mama hazırlamaya gidiyorum. Tuvalete gitmek falan baya lüks şeyler... allah yardımcımız olsun geçecek elbet ama ne zamanKızlar 37 günlük olduk ben hala toparlanamadım evde yardım edecek birileri de var ama bebğimle yapışk gezyoruz uyku problemmz var bir de sütüm az mama takviyesi yapmak zorundaym .Kendme bakamyorm koşa koşa tuvalete banyoya gdyprum telefonu elime zor alyorm ne xman geçecek bu süreç merak ediyorum sizler de durum nedir saçlarım dökülmeye başladı valla stresten
Gazdan dolayı oluyor arkadaşlar o sesler herkeste durum aynı sanırımBilmiyorum ki ama o ses gelince iki büklüm olup emmeyi bırakıyor ağlıyor bazen emmeye devam ediyor bazen de kesinlikle bir kaç saat ağzına almıyor daha
Canm benm baya farketti kilosnda bak önce emzryorm ardından sağdğm sütü veryorm 30-40 cc ne kadar çktysa .Yetemedğm yerde de mama vrryorm günde 1 kez en fazla 2 kezBen tek başıma bakıyorum şu an aynı dediğin gibi... meme emiyor azcık sakinleşince koşa koşa mama hazırlamaya gidiyorum. Tuvalete gitmek falan baya lüks şeyler... allah yardımcımız olsun geçecek elbet ama ne zaman
Sürekli oluyorsa reflü olablr dye blyorm Dr a gidin canm artarsaBi kaç gündür kusmamız arttı arkadaşlar bizim de üşüttü mü acaba önceden fazla emince az çıkartıyordu şimdi miktarı da sayısı da arttı neden olabilr acaba?
Canım bizimde oldu doktor biobaby nin nemlendirici sini vermişti atopik ciltler için iyi geldiKızlar bebeğimin yüzü isilik gibi pütür pütür kaç gündür sıcaktan heralde, başına gelen var mı ? Önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı yüz için ?
Bi kaç gündür kusmamız arttı arkadaşlar bizim de üşüttü mü acaba önceden fazla emince az çıkartıyordu şimdi miktarı da sayısı da arttı neden olabilr acaba?
Yaa nasıl arttırdın sütü canım? Ben her emzirmenin arkasından mama veriyorum malesefCanm benm baya farketti kilosnda bak önce emzryorm ardından sağdğm sütü veryorm 30-40 cc ne kadar çktysa .Yetemedğm yerde de mama vrryorm günde 1 kez en fazla 2 kez
Emzryorm mesela sağ göğsümü yarım saat sonra sol göğsümü sağyorm makinayla biriktruprm o sütleri ya da bebeğim gece uyurken kalkyorm bata süt brkyır sağıyormYaa nasıl arttırdın sütü canım? Ben her emzirmenin arkasından mama veriyorum malesef60cc kadar... önce emzirip arkasından hemen sütünü mü sağıyorsun?
Tmm canım teşekkürlerSürekli oluyorsa reflü olablr dye blyorm Dr a gidin canm artarsa
Dr değerlendirince sonucu yazarsan çok sevinirim çabucak büyüseler kuzucuklar da en azından nereleri ağrıdığını anlamak kolaylaşırBizde de durumlad aynı.
Git gide dha çok kusmaya başladı.
Emiyor kusuyor ve hayli fazla miktarda.
Doktora gittim tüm batın ultrasonj istedi.
Idrar tahlili istedi.
Idrar enfeksiyonu olabilir ya da reflüdür dedi doktor.
Onlari değerlendirecekler.
Çok kötü bir durum
Çok çok geçmiş olsun annesi
Dr değerlendirince sonucu yazarsan çok sevinirim çabucak büyüseler kuzucuklar da en azından nereleri ağrıdığını anlamak kolaylaşır