Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorumbizimki de 2 gece önce uyurken kusmuş ve kusmuğu genzine kaçmış, 10 dk ağladı morarıp çok korktuk, ilk defa gözyaşıyla ağladı yavrum çok kötüydüçok dikkatli olmak lazım, Allah korusun yavrularımızı
Hep yan yatırırdım ama kendide d9nüyor arkasına yastık koyuyorum ondanda kayıyor cok hareketli sabit durmuyor kiYan yatır canım her zaman Allah korusun ben de çok korkuyorum
Çocuğumun üstüne kıyafetleri yeni yeni olmaya başladı zaten. Ben de anlamadımBenim oğlumda 3100 doğdu, 30 günlük iken 4230 du kilosu. maşallah aynen devam et emzirmeye dedi bizim doktorumuz. El kadar bebek neden obez olsun anlamadım
Reflü yatağı var bende, onda yanımda yatırıorum hemen kaptım kaldırdım. Reflü yatağı işe yarıyor bence de al canm.Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum
Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum
Reflü yatağı yüksek ve yastık hizamda duruyor, Bebek benden yüksekte oluyor yani ama son zamanlarda kendini kaydırıp aşağıya iniyor, bir sabah tekmeleriyle uyandım yakında yatağına terfi edecek yani.Yanınızda yatırmak daha tehlikeli değil mi Allah korusun dönersiniz falan uyku halinde
Reflü yatağı yüksek ve yastık hizamda duruyor, Bebek benden yüksekte oluyor yani ama son zamanlarda kendini kaydırıp aşağıya iniyor, bir sabah tekmeleriyle uyandım yakında yatağına terfi edecek yani.
Ahh ben napayim diger odaya koyup bide kapiyi kitliyorum yanimdayken abisi rahat birakmiyor uyurken hep diger odada ben de ilk cocugumu gozumden ayirmiyodum hatta ben uyurken bisey olur diye 2 gun uyumamistim Allah im korusunKızlar az önce yemek yaparken azıcik k8zimla uzanayım dedim iyikide gitmisim beş dakika geçti nefes borusuna tikrüğü gitti galiba yavrüm cok korkuttu beni hal böyle iken nasıl yanlız koyup bir iş yapalom çok dikkat etmeliyiz zira cok hassas dönemlerdeyiz Rabbim korusun onları yoksa biz nekada dikkat etsekte ev işi derken baya yoğun oluyoruz onlar uyurken çok korktum
Zaten uyumuyorum sayılır cok hafiftir uykum yok hamdolsun daha öyle bir duym olmadı yanımda idi kimse yok diye baska yerd eolsa duymazdım boğildugunuYanınızda yatırmak daha tehlikeli değil mi Allah korusun dönersiniz falan uyku halinde
Amin inşaAllah Rabbim korur meleklerimizi zor can büyütmek içimizdeyken nekdarda kolaymıs hersey okadarda doğsunlar diye sabırsizlandıkAhh ben napayim diger odaya koyup bide kapiyi kitliyorum yanimdayken abisi rahat birakmiyor uyurken hep diger odada ben de ilk cocugumu gozumden ayirmiyodum hatta ben uyurken bisey olur diye 2 gun uyumamistim Allah im korusun
Yanomda olmasaydı coktann kaybetmiştim bebişi aksam vakti yemek pisene kadar ayaklarımı uzatayım dedim oda yanımdayd8 beş dakika gemeden hareketleri değişti sesi sedası kesildi napacağımı şaşırdım zor kendine geldiYanınızda yatırmak daha tehlikeli değil mi Allah korusun dönersiniz falan uyku halinde
Çok geçmiş olsun üzülme hem daha iyi evde olsaydı nerden bilcekyin hiç olmassa tedavi görüp sağlıklı bir şekilde eve geliceksiniz. Benim kızımda 13 gün kalfı küveste çok şükür geçti inşallah sizde hemen atlatır bu günleri unutursunuz, zaten bebeği kucağınıza alınca kokusunu içine çekince insan unutuyor bütün acılarınıMerhaba kızlar oğlumda idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gündür hastanede yatıyoruz antibiyotik tedavisi uygulanıyor daha kırkımiz çıkmadı psikolojim bozuldu Allah evlatlarimizla sınamasın
Sıcak havlu koy üzerine sürekli masaj yap ve sağmaya çaliş elinle rahatlasın canımSadece 1 kere ateşlendim bi 2 hafta önce falan bidaha da ateşlenme olmadı. Morarma kızarıklıkta yok ama göğsümün üstü şiş ve ne yapsam inmiyor ben de antibiyotik kullanıyorum ama bi iyileşme olmadı şimdilik. Canımı çok sıkıyor bu konu. Lesitin ne oluyor antibiyotik falan mo
Brnim bebeğim gündüz her neysede gece hiç uyumuyor ve eğer yemekten ve çaydan fırsat buşırsam gündüz dinşenmeyi tercih ediyomKızlar uyuma işini nasıl yapıyorsunuz gündüz bebek uyursa direk yatıyormusunuz benim beden uykusuzluktan pert oldu bebişimi çok seviyorum ama çok zorlandım sürekli meme istiyor aç da olsa tok da olsa öyle uyumak istiyor
Bize yapmadı1.ay hepatit b aşısını yaptıran arkadaşlar, ateş yapıyor mu acaba?
Ben ikiz doğurdum, 18 kg aldım, 10 kg doğurunca gitti. 6,5 kg da 1 ay içinde gitti.Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz ama ben eski kiloma ve vücuduma ne zaman kavuşacağımı da merak etmeye başladımHamilelikte kaç kilo aldınız, doğumdan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz, kilo veren arkadaşlar nelere dikkat ediyor yada ikinci kez anne olan arkadaşlarım bu kilolar ne zaman gider tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bide sezaryen sonrası bu dikiş yerinde bir kat oluyor o nasıl gidecek
Oğlumun 1hafta, kızımın 2 hafta sonra düştü..Merhaba hanımlar, ben galiba son haziran annesi olarak 30 haziranda normal doğumla kızımı kucağıma aldım. 11 günlük oldu çok şükür. Göbeği hala düşmedi çocuk doktoru artık çocuk cerrahı değerlendirsin dedi, sizinkilerin göbeği kaçıncı günde düştü?
Kolsuz, bacakları da açık zıbın sadece..Kızlar bebeleri nasıl giydiriyosunuz. Bizim bebe 20 günlük Ben ilk günden beri kısa kol kısa bacak tulumlardan ve çorap giydiriyorum. Tek banyodan sonra uzun kol uzun bacak giydiriyorum o da gece yine kısa kol kısa bacağa dönüyoruz. Bu arada bulunduğum yer 33-37 derece arası. Evde de sürekli 27 derecede klima çalışıyo. Bazen hapşuruyo ama onun haricinde bişey yok. Uzun tulum giydiğinde kıpkırmızı olup terliyo açıkçası sıcağa alışmasını hiç istemiyorum ama
Yanomda olmasaydı coktann kaybetmiştim bebişi aksam vakti yemek pisene kadar ayaklarımı uzatayım dedim oda yanımdayd8 beş dakika gemeden hareketleri değişti sesi sedası kesildi napacağımı şaşırdım zor kendine geldi
Kundak+emzik çok işe yarıyo tavsiye ederim.Al benden de o kadar. Gündüz uyuyor gece uyanık. Hele bazen gündüz de tat vermiyor.
Ses gürültü derken.
Ne yapacağımi şaşırdım.
53 günlük olduk bakalım ne zaman düzelecek?