2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum

Burdakilerin kaynanaları bebe aç diyo benimki de tok diyo doktor 2 saatte 1 emzir diyo ya da ağladıkça meme ver diyo benim kaynanam sakın sakın sakın çok gaz dolu hata edersin asla diyo. Gaz yapıyo diye aç mı bırakıyım çocuğumu bi yandan sürekli ağlıyo zaten ya uyuyo ya da uyanıksa ağlıyo ne yapıcam şaşırdım artık aptala döndüm. Göz altlarım resmen kahverengi uykusuzluk yorgunluk geçer mi bu zaman offf

Benim oğlumda 3100 doğdu, 30 günlük iken 4230 du kilosu. maşallah aynen devam et emzirmeye dedi bizim doktorumuz. El kadar bebek neden obez olsun anlamadım
Çocuğumun üstüne kıyafetleri yeni yeni olmaya başladı zaten. Ben de anlamadım
Ben reflü yatağı almaya karar verdim kussada en azından rahat yatar gözümü ondan ayıramıyorum hatta yanıma aldım korkudan yanımda yatırıuorum bu korku nasıl gečcek bilmiyorum
Reflü yatağı var bende, onda yanımda yatırıorum hemen kaptım kaldırdım. Reflü yatağı işe yarıyor bence de al canm.

Yanınızda yatırmak daha tehlikeli değil mi Allah korusun dönersiniz falan uyku halinde
Reflü yatağı yüksek ve yastık hizamda duruyor, Bebek benden yüksekte oluyor yani ama son zamanlarda kendini kaydırıp aşağıya iniyor, bir sabah tekmeleriyle uyandım yakında yatağına terfi edecek yani.

Reflü yatağı yüksek ve yastık hizamda duruyor, Bebek benden yüksekte oluyor yani ama son zamanlarda kendini kaydırıp aşağıya iniyor, bir sabah tekmeleriyle uyandım yakında yatağına terfi edecek yani.

Ben reflü yatağında olduğunu anlamadım direk yanınızda yatıyor sandım. Reflü yatağında sıkıntı olmaz doğru bizimkide kendi beşiğinde ama reflü yatağında yatıyor. Dediğiniz gibi sabah yatağın ucundan alıyorum kaydırıyor kendini

Ahh ben napayim diger odaya koyup bide kapiyi kitliyorum yanimdayken abisi rahat birakmiyor uyurken hep diger odada ben de ilk cocugumu gozumden ayirmiyodum hatta ben uyurken bisey olur diye 2 gun uyumamistim Allah im korusun

Yanınızda yatırmak daha tehlikeli değil mi Allah korusun dönersiniz falan uyku halinde
Zaten uyumuyorum sayılır cok hafiftir uykum yok hamdolsun daha öyle bir duym olmadı yanımda idi kimse yok diye baska yerd eolsa duymazdım boğildugunu

Ahh ben napayim diger odaya koyup bide kapiyi kitliyorum yanimdayken abisi rahat birakmiyor uyurken hep diger odada ben de ilk cocugumu gozumden ayirmiyodum hatta ben uyurken bisey olur diye 2 gun uyumamistim Allah im korusun
Amin inşaAllah Rabbim korur meleklerimizi zor can büyütmek içimizdeyken nekdarda kolaymıs hersey okadarda doğsunlar diye sabırsizlandık

Yanomda olmasaydı coktann kaybetmiştim bebişi aksam vakti yemek pisene kadar ayaklarımı uzatayım dedim oda yanımdayd8 beş dakika gemeden hareketleri değişti sesi sedası kesildi napacağımı şaşırdım zor kendine geldi

Merhaba kızlar oğlumda idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gündür hastanede yatıyoruz antibiyotik tedavisi uygulanıyor daha kırkımiz çıkmadı psikolojim bozuldu Allah evlatlarimizla sınamasın
Çok geçmiş olsun üzülme hem daha iyi evde olsaydı nerden bilcekyin hiç olmassa tedavi görüp sağlıklı bir şekilde eve geliceksiniz. Benim kızımda 13 gün kalfı küveste çok şükür geçti inşallah sizde hemen atlatır bu günleri unutursunuz, zaten bebeği kucağınıza alınca kokusunu içine çekince insan unutuyor bütün acılarını

Sıcak havlu koy üzerine sürekli masaj yap ve sağmaya çaliş elinle rahatlasın canım

Brnim bebeğim gündüz her neysede gece hiç uyumuyor ve eğer yemekten ve çaydan fırsat buşırsam gündüz dinşenmeyi tercih ediyom

Ben ikiz doğurdum, 18 kg aldım, 10 kg doğurunca gitti. 6,5 kg da 1 ay içinde gitti.

Oğlumun 1hafta, kızımın 2 hafta sonra düştü..

Kolsuz, bacakları da açık zıbın sadece..

Allah korusunnn ya çok geçmiş olsun, neden öle oldu, kusarken mi tıkandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…