Selam kızlar, benim küçük bey de 27 günlük oldu, gaz sancıları başlamıştı sürekli emmek istiyordu ben de ne zaman istese emziriyordum sonra da daha fazla gazı oluyor veya kusuyordu çok huzursuzdu yani. Doktru nbl drops die bir damla verdi prebiyotikmiş, 6 gündür fln kullanıoruz gaz işini çözdü gibi ama kakayı yapamıor 36 saat yapmadığı oldu. Sizin bebişler ne kdr kaka yapıor günde?
Süt benim de ilk 10 gün azdı hep emzirip ardından manayı verdim, mama power içeceklerden içtim tahin yedim sabahları bir kase ve bol dereotu yedim, hergün duş alıp sıcak su tuttum göğüslerime, bir süre sonra mamayı kusmaya başladı artık vermiorm, hatta dru kızdı çok emzirmişim çok kilo almış obez olmuş bu çocuk dedi. Kilosu da 2700 doğmuştu 3800 olmuş. Emerken tıkanıyor dedim, çok emzirdiğin için vücut ikiz bebeğe göre süt üretiyormuş, artık 2 saatte bir 10 dk emzirmeye çalışıorum. Sonra emzikle pışpışlayıp uyutuorum yatağında, aventin ultra airini almıştm tuttu Allahtan onu. Böyle işte durumlar. Burayı hep takip ediyorum ama kimse birşey yazmıor keşke biraz daha aktif olsak ☺