2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mastit olmuşum kızlar antibiyotik kullanıyorum ama geçecek gibi değil hiç iyileşme olmadı göğsümü sağıyorum emziriyorum. Bide tam olarak mastit mi oluyor bilmiyorum doktor süt birikintisi olmuş biraz da enfeksiyon var dedi. Göğsümün heryeri sert değil sadece üst kısmı sert ve hiç gitmiyor o sertlik sağsam da sıcak kompleks yapsam da gitmiyor hep sert. Bide göğsümün ucunda doğumdan önce bişey çıkmıştı ama öyle garip durmuyordu uç kısmında biyer biraz şiş gibi yani bence çol önemsememiştim doğumun ilk günlerinde bebeğim emerken onu büyüttü iyice baloncuk gibi oldu patladı sonra ben yine önemsemedim öyle emzirdim şimdi süt sağarken bakıyorum da ordan süt gelmiyor acaba ondan mı oldu bu tıkanıklık. Mastit yaşayan yada bilgisi olan var mı bu yaşadığım mastit mi oluyor yoksa başka bişey mi

Hepimiz hemen hemen aynı dertten muzdaribiz. 32 günlük oldu oğluşum
Gündüz hep meme istiyor, emerken uyuyor yatiriyorum 5 dakika bile sürmüyor geri uyanıyor. Hep gün boyu emmek istiyor. Gece de iki saatte bir uyanıyor. Gündüz hep memede tuvalete gitmek bile lüks oldu, sadece bende sakinleşiyor. Dün gündüz hep böyleydik, gece de 3 e kadar uyumadı. Basım ağrıyor uykusuzluktan.. yanımda kimse de yok eşim ve ben bakıyoruz sadece yardım isteyebilecegim kimse yok.. dün bir sitede okudum 16-18 saat uyuması gerekiyormuş bir aylık bebeğin, benimki 16 saat uyanık.
.

Bu arada bir aylık bebeğin gelişimi nasıldır, bir günü nasıl olmalı, oyun uyku emme bu tarz bilgilerin olduğu bir site takip ediyor musunuz ya da böyle bir uygulama var mı arkadaşlar,?

Maflor u günde kaç defa kullanın dedi? Biz doğduğun dan beri 1 kez kullanıyoruz pek etkili olduğunu sogleyemicen
Günde 1 kez 5 damla gerek olursa 2 kez kullanın dedi, zaten probiyotik çok bişe beklemiyordum.. Ama ben yanına zinco aldım günde 3 kez kullanıcz birde humananın çayını aldık bugün daha iyiyiz sanki birazcık uyudu

Kızlar ben sütü önce memeden sonra sağıp biberondan veriyorum. Memeden verdiğimde sonrasında içtiği sütün 4te 3ünü kusuyo ama sanki biberondan içtiğinde o kadar çıkartmıyo reflü desem biberondan içtiği sütü de çıkarır diyorum bilemedim

Evet yılan gbi kavranıyor
Gazlı bebek zaten
Gazını alıyorum kendi de çıkarıyor ama
Yine de hep kucak istiyor
Sıcakta yapış yapış olmuyoruz
Bacak egzersisi yaptorsana karnına yağla masaj yaptoktan sonra bizimkinde baya işe yarıyor birde sarı kantaron yağını karnına surebilirsin ama kötü kokuyor baya

Soguk kompreste yap mutlaka ates varsa mastittir yoksa süt tikanoklığıdor lesitin aldım ben iki kez antibiyotik kullandım zor geçti benimki moratma kızaroklıkta vardı simdi iyiyim hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…