2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimki de geç düştü kurumadı. Çok basit bi işlem yapıyolar. Yakma diye geçiyo ama yanan bişey yok korkma :) bi madde sürüyolar hiç canı yanmıyor o kurutuyo
2 kere gümüş nitratla koterizasyon ( yakma denilen işlem) yapıldı hala düşmeyince çocuk cerrahiye götürün dedi çocuk doktoru. Enfeksiyon yok çarşambaya kadar düşmezse çocuk cerrahı alacak göbeğini bakalım inşallah kendi düşer

Kızlar bebeğine humana rezene-kimyon çayı veren var mı? Çok fena gaz sancısı var kızımın eşim almış ben içtim bir çay kaşığıda bebeğe verdim 😔 hiç bişe fayda etmiyor bu sancıya napıcam bilemiyorum

Kızlar bebeğine humana rezene-kimyon çayı veren var mı? Çok fena gaz sancısı var kızımın eşim almış ben içtim bir çay kaşığıda bebeğe verdim 😔 hiç bişe fayda etmiyor bu sancıya napıcam bilemiyorum

Kendime kaynattığım rezeneden vermişliğim var ama hazır olanlardan verme canım çok iyi anlıyorum seni. Uykusuzluğu da geçtim minicik yavru kıvranırken içi acıyor insanın😔 damla kullanıyor musunuz?

Ben de kendi içtiğim rezeneden 1-2 çay kaşığı veriyorum. Doktora sordum sorun olmaz dedi. Bizimkini nurse harvey's gaz damlası biraz rahatlattı

Kızlar bebekleriniz gün içinde kendi kendilerine duruyorlar mi
Benimki kep kucak istiyor ya
Bırakıp bi WC gidemiyorum ortalığı yıkıyor

Kızlar bebekleriniz gün içinde kendi kendilerine duruyorlar mi
Benimki kep kucak istiyor ya
Bırakıp bi WC gidemiyorum ortalığı yıkıyor
Benimki habire uyuyor bilmiyorum bi karnıno doyurunca alıyorum gaz falan derken ozaman bile uyuyor huysuz olduğu geceler var gaz yüzunden ozaman yatmak istemiyor ağrısı karnıma deyince diniyor birazda s8kışonca gaz ağrısı geciyor galiba seninki neden kucakta ne yapıyor bırakınca kıvranma dizlerini kendiene çekme varmı ağlaması nasıl biri birda bebek dili diye video attı benim kızı takib ettim ordaki seslere göre gazını seyini anlıyorum hemen fazla ağlamadan ç9züyorum durumu bebeklerinde dili varmıs onu anladm :KK66:

Benimki habire uyuyor bilmiyorum bi karnıno doyurunca alıyorum gaz falan derken ozaman bile uyuyor huysuz olduğu geceler var gaz yüzunden ozaman yatmak istemiyor ağrısı karnıma deyince diniyor birazda s8kışonca gaz ağrısı geciyor galiba seninki neden kucakta ne yapıyor bırakınca kıvranma dizlerini kendiene çekme varmı ağlaması nasıl biri birda bebek dili diye video attı benim kızı takib ettim ordaki seslere göre gazını seyini anlıyorum hemen fazla ağlamadan ç9züyorum durumu bebeklerinde dili varmıs onu anladm :KK66:
Evet yılan gbi kavranıyor
Gazlı bebek zaten
Gazını alıyorum kendi de çıkarıyor ama
Yine de hep kucak istiyor
Sıcakta yapış yapış olmuyoruz

Kendime kaynattığım rezeneden vermişliğim var ama hazır olanlardan verme canım çok iyi anlıyorum seni. Uykusuzluğu da geçtim minicik yavru kıvranırken içi acıyor insanın😔 damla kullanıyor musunuz?
Ds a
Damlayı bugün verdi doktorumuz maflor.. o da 2-3güne etki edermiş canım 😔 ağlamaktan nasıl yorulduysa yavrum bu saate kadar uyudu şimdi zorla uyandrdım emiyor

Ds a

Damlayı bugün verdi doktorumuz maflor.. o da 2-3güne etki edermiş canım 😔 ağlamaktan nasıl yorulduysa yavrum bu saate kadar uyudu şimdi zorla uyandrdım emiyor

Oh kıyamam bebeğim😔 Damlamız olmadan acilde aldık biz soluğu yine iyi dayanmışsınız. Şimdi de var gazı ama 10 gündür daha bi rahatladığını farkediyorum, izin veriyorsa karnına saat yönünde masaj yapın ve her gün yıkayın, yıkadıktan sonrada pırt portre gaz çıkarıyor benimki. Çok üzülüyorum ama ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz tatlım geçecek inşallah damlada işine yarayacaktır🙏

Oh kıyamam bebeğim😔 Damlamız olmadan acilde aldık biz soluğu yine iyi dayanmışsınız. Şimdi de var gazı ama 10 gündür daha bi rahatladığını farkediyorum, izin veriyorsa karnına saat yönünde masaj yapın ve her gün yıkayın, yıkadıktan sonrada pırt portre gaz çıkarıyor benimki. Çok üzülüyorum ama ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz tatlım geçecek inşallah damlada işine yarayacaktır🙏
Bizde acile gidecektik derken uyuyakaldı canım 😔 masaj banyo hepsini denedik ama humananın çayının etkili olduğunu düşünüyorm .. çaydan sonra bide damlasını vermiştm gazını kendi çıkarabildi
İlk krizi atlattık çok şükürl

Ds a

Maflor u günde kaç defa kullanın dedi? Biz doğduğun dan beri 1 kez kullanıyoruz pek etkili olduğunu sogleyemicen

Günaydın kızlar vitamin ilacına başladınız mı yada bebeğe hangi vitamin ilacını kullanıyonuz bize sağlık ocagı devit 3 verdi onu kullanıyoz

Bizimki uyanıkken sıkıntı yapmıyor öyle etrafa bakıyor ama ben bittim uykusuzluk mahvetti beni.bizimki bugün tam 60 günlük oldu umarım bundan sonra değişir

Madem sıkıntı yok neden stres yapıyorsun.
Uzan bari uyuyamiyorsan bile.
Benimkinin burnu tıkanmış nefes alamadığı için uyumuyor.
Onu keşfettim malesef

Merhaba hanımlar, ben galiba son haziran annesi olarak 30 haziranda normal doğumla kızımı kucağıma aldım. 11 günlük oldu çok şükür. Göbeği hala düşmedi çocuk doktoru artık çocuk cerrahı değerlendirsin dedi, sizinkilerin göbeği kaçıncı günde düştü?
Bizimde 12. Gün düştü canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 💞

MaşaAllah bizimki hiç almamış 10 günde 2800gr yine mama değiştirdik kusma önleyici

Benim doğumdan iki gün önce ağrım oldu adım atamıyordum çığlık çığlığa bağırıyordum doğumdan sonrada üç hafta devam etti mr çekildim fıtık varmış yani Spinalle ilgisi yokmuş seninde muhtemelen hamilelikte alakalıdır
Su an gecti mi agrilarin? Yani grcmesi icin bir sey yaptilar mi?

X