2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gece uyutmadan banyosunu yaptırsan işe yarar mı acaba? Bi de gece kundak yapsan

Bizimde 12-13 günde düştü...düşer bence merak etme

Benim kızım da öyle malesef akşam 10 kadar uyuyor 10 dan sabah 7 ye kadar uyanik kadar uyanık bunu gazi olmasına bağlıyorum şuan inşallah hep böyle devam etmez çünkü bende uykusuzluktan sınır oluyor

Al benden de o kadar. Gündüz uyuyor gece uyanık. Hele bazen gündüz de tat vermiyor.
Ses gürültü derken.
Ne yapacağımi şaşırdım.
53 günlük olduk bakalım ne zaman düzelecek?

Benim kızım da öyle malesef akşam 10 kadar uyuyor 10 dan sabah 7 ye kadar uyanik kadar uyanık bunu gazi olmasına bağlıyorum şuan inşallah hep böyle devam etmez çünkü bende uykusuzluktan sınır oluyor
Yaa vallahi çok şaşırdım saatleri bile aynı ya. Ben doktora da götürdüm kesinlikle gazi yok dedi zaten uyanıkken öyle ağlama falan yok ıkınma falan da yok ama uyku da yok

Al benden de o kadar. Gündüz uyuyor gece uyanık. Hele bazen gündüz de tat vermiyor.
Ses gürültü derken.
Ne yapacağımi şaşırdım.
53 günlük olduk bakalım ne zaman düzelecek?
Bizimki uyanıkken sıkıntı yapmıyor öyle etrafa bakıyor ama ben bittim uykusuzluk mahvetti beni.bizimki bugün tam 60 günlük oldu umarım bundan sonra değişir

Merhaba 3000 gr oldu mama başladıktan sonra anne sütüne devam ediyoruz
MaşaAllah bizimki hiç almamış 10 günde 2800gr yine mama değiştirdik kusma önleyici
Kizlar spinal dogum yapip kalca agrisi ceken oldu mu? Resmen sol bacagimi cekemiyorum suruyorum
Benim doğumdan iki gün önce ağrım oldu adım atamıyordum çığlık çığlığa bağırıyordum doğumdan sonrada üç hafta devam etti mr çekildim fıtık varmış yani Spinalle ilgisi yokmuş seninde muhtemelen hamilelikte alakalıdır

Yaa vallahi çok şaşırdım saatleri bile aynı ya. Ben doktora da götürdüm kesinlikle gazi yok dedi zaten uyanıkken öyle ağlama falan yok ıkınma falan da yok ama uyku da yok
Bizim 2 gündür ağlama krizleri de var o yüzden gazdan diye düşünüyorum ama gündüz niye o krizler den olmuyor bilmiyorum sürekli güzel güzel uyuyor çok mutlu ama akşam değişiyor. Ağlamasa bile uyumuyor anlamıyorum

Bende merak ediyorum ve çok çabuk eski halime ve dolaptaki kiyafetlerime girmek istitorum. Malesef ben doğumdan sonra 2.5 kilo aldım 8 kilo kadar vermiştim oysaki doğum sonrası ama bebeğim küvese alındığı için emmedi ve süt kanallarım açılmamiştı bu yüzden sütün çok az geliyordu kızım taburcu olduktan sonra anne sütü içsin mamaya muhtaç olmasın die sürekli yemekle içmekle geçiyor günlerim anca sütüm oluyor ve onu doyurabiliyorum bu süreçte kendimi düşünüp onu aç bırakamam ama inşallah biraz daha büyüsün sonra yavaltan başlıycam

9 10 gün sonra düştü sıkıntı yapma yakında düşer çok fazla üzülcek bir durum değildir inşallah

Geceleri uyumamak ve sabahında sarhoş uyukluyarak gezmek gibi kötü bişey yok resmen hayalet gibi dolanıyor insan bizde hep geceleri nöbetlerdeyiz sabaha kadar salondayız ama bebeğin biraz huzurlu olunca insan bütün yorgunluğu unutuyor

Burda dışarısı sıcak ama ev serin yarum kol zıbın kollu zubın ve üzerine pijama üstü giydiriyorum kalın bettabiyeside hep üstünde küvesten çıktığı için dr u dikkat et üşütmeain dedi bebde bu şekilde dikkat ediyorum

Benimki de geç düştü kurumadı. Çok basit bi işlem yapıyolar. Yakma diye geçiyo ama yanan bişey yok korkma :) bi madde sürüyolar hiç canı yanmıyor o kurutuyo

Benim 5. Günde düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…