- 23 Ekim 2018
- 15.118
- 34.388
Ya işte içinde paraben var falan var deniyor ya ondan biraz tereddüt ediyorumNeden kötü mü ki acaba vitamin ilaçları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya işte içinde paraben var falan var deniyor ya ondan biraz tereddüt ediyorumNeden kötü mü ki acaba vitamin ilaçları
Canım sütü arttıran şeyler:
1- bol bol emzirme
2- uyku/dinlenme
3-su
Diğer yediğimiz şeyler sütün kalitesini etkileyor bence
Bol su, rezene çayı, hurma, dereotu. Uyuyup dinlenmekte çok önemli, bebek uyudukça sizde uyumaya bakın.
Rezene cogaltiyor
Tahin helvası baya art8rıyor yaş üzum siyah beyaz farketmez dere otuda öyle birde güzel beslenmelisin sut yoğurt ye mutlaka
Hangi bezi kullanıyorsunuz bezlerde yapabiliyormuşMerhaba kızlar oğlumda idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gündür hastanede yatıyoruz antibiyotik tedavisi uygulanıyor daha kırkımiz çıkmadı psikolojim bozuldu Allah evlatlarimizla sınamasın
Sadece 1 kere ateşlendim bi 2 hafta önce falan bidaha da ateşlenme olmadı. Morarma kızarıklıkta yok ama göğsümün üstü şiş ve ne yapsam inmiyor ben de antibiyotik kullanıyorum ama bi iyileşme olmadı şimdilik. Canımı çok sıkıyor bu konu. Lesitin ne oluyor antibiyotik falan moSoguk kompreste yap mutlaka ates varsa mastittir yoksa süt tikanoklığıdor lesitin aldım ben iki kez antibiyotik kullandım zor geçti benimki moratma kızaroklıkta vardı simdi iyiyim hamdolsun
Amin canım. Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah.Merhaba kızlar oğlumda idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gündür hastanede yatıyoruz antibiyotik tedavisi uygulanıyor daha kırkımiz çıkmadı psikolojim bozuldu Allah evlatlarimizla sınamasın
Yapıyorum ama pırtlamıyorBacak egzersisi yaptorsana karnına yağla masaj yaptoktan sonra bizimkinde baya işe yarıyor birde sarı kantaron yağını karnına surebilirsin ama kötü kokuyor baya
Kizlar tahin, dereotu denemedim. Onlari da deniyecegim.
Sut az oldugu icin zorlunlu mama takviyesi yapiyorum. Vermeyince acliktan aglayip duruyor. Ne yapacagimi.sasirdim iyice...
Kızlar uyuma işini nasıl yapıyorsunuz gündüz bebek uyursa direk yatıyormusunuz benim beden uykusuzluktan pert oldu bebişimi çok seviyorum ama çok zorlandım sürekli meme istiyor aç da olsa tok da olsa öyle uyumak istiyor
Kızlar ben sütü önce memeden sonra sağıp biberondan veriyorum. Memeden verdiğimde sonrasında içtiği sütün 4te 3ünü kusuyo ama sanki biberondan içtiğinde o kadar çıkartmıyo reflü desem biberondan içtiği sütü de çıkarır diyorum bilemedim
Şiş olan yere baş parmağınla sıcak soğuk uygulamasından sonra dairesel masaj yap bastıra bast8ra sonra sağ meme başona kada rkuvvetli masaj yapilması lazom acısada eşine de yapsınn benimjinden hic süt gelmiyordu birkaç damla o masajdan sonra geldi ve daha iki saatte bir sağdom sıcak uyhulama soguk uygulama derken şimdi baya aç8ldı lesitin soyadan elde ediliyor sütimiz yağlı oldugu icin damarlar tıkanıyor benimkide yağlı lesitin yağları hedef al8yir daha ak8skan hale getiriyor deterjan gibi düşin süt tenceresinin kenarlarındaki yağ tabakası deterjansız temizlenebilormi buda deterjan görevi yapıyor üstelik bebeklerin zeka gelisiminede olumlu faydarı var bu lesitini diyet yapanlar kullanıyor yagları parçalıyor diye benim kız hiç emmezdi simdi başladı emmeye bilmiyorum tadını değiştiriyormu ama tikalı iltihablı göğüsin sütün tadı değişiyormuş benim kız emmek istemiyorduSadece 1 kere ateşlendim bi 2 hafta önce falan bidaha da ateşlenme olmadı. Morarma kızarıklıkta yok ama göğsümün üstü şiş ve ne yapsam inmiyor ben de antibiyotik kullanıyorum ama bi iyileşme olmadı şimdilik. Canımı çok sıkıyor bu konu. Lesitin ne oluyor antibiyotik falan mo
Geçmiş olsun canım, benim oğlum da 6 günlükken idrar yolu enfeksiyonu yüzünden yattı hastanede. 6gun kalmıştık biz. Sıkma canını iyi olsun inşallah bir an önce kuzucuk, Allah'ım dermansız dert vermesin.Merhaba kızlar oğlumda idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 gündür hastanede yatıyoruz antibiyotik tedavisi uygulanıyor daha kırkımiz çıkmadı psikolojim bozuldu Allah evlatlarimizla sınamasın
Geçti çok şükür canım iğne yaptırdım bi kaç kez dikloron birde sürekli parol içtim inşaAllah tekrarlamaz sizinkisi de en kısa zamanda geçer inşSu an gecti mi agrilarin? Yani grcmesi icin bir sey yaptilar mi?
Hepimiz hemen hemen aynı dertten muzdaribiz. 32 günlük oldu oğluşum
Gündüz hep meme istiyor, emerken uyuyor yatiriyorum 5 dakika bile sürmüyor geri uyanıyor. Hep gün boyu emmek istiyor. Gece de iki saatte bir uyanıyor. Gündüz hep memede tuvalete gitmek bile lüks oldu, sadece bende sakinleşiyor. Dün gündüz hep böyleydik, gece de 3 e kadar uyumadı. Basım ağrıyor uykusuzluktan.. yanımda kimse de yok eşim ve ben bakıyoruz sadece yardım isteyebilecegim kimse yok.. dün bir sitede okudum 16-18 saat uyuması gerekiyormuş bir aylık bebeğin, benimki 16 saat uyanık.
.
Benim kızım 50 günlük o da memede uyumak istiyor halaKızlar uyuma işini nasıl yapıyorsunuz gündüz bebek uyursa direk yatıyormusunuz benim beden uykusuzluktan pert oldu bebişimi çok seviyorum ama çok zorlandım sürekli meme istiyor aç da olsa tok da olsa öyle uyumak istiyor
Ben yazmışım sankiHepimiz hemen hemen aynı dertten muzdaribiz. 32 günlük oldu oğluşum
Gündüz hep meme istiyor, emerken uyuyor yatiriyorum 5 dakika bile sürmüyor geri uyanıyor. Hep gün boyu emmek istiyor. Gece de iki saatte bir uyanıyor. Gündüz hep memede tuvalete gitmek bile lüks oldu, sadece bende sakinleşiyor. Dün gündüz hep böyleydik, gece de 3 e kadar uyumadı. Basım ağrıyor uykusuzluktan.. yanımda kimse de yok eşim ve ben bakıyoruz sadece yardım isteyebilecegim kimse yok.. dün bir sitede okudum 16-18 saat uyuması gerekiyormuş bir aylık bebeğin, benimki 16 saat uyanık.
.
Valla çok zor oluyor canm ama kaynanam yanmfa eşim de öyle geceleri yardım ediyorlar ev işi yemek flan onlar halledyor ben de bebişle ilgileniyorm zorlanınca onlara veryorm şu dönem yammda mutlaka birileri olmalı en azından sen de bebek uyurken yatıp dinlenrsn .ilk 3 ay uykundüzeni oturacak bebeklerin ama senn düzrnn bozlyor herkes aynı dertten muzdarip gece gündüz birbirine karştı iyice ama sabır..onlar da dünyaya alşmaya çalşypr sabredeceğz annelik dünyanın en güzel ama en zor mesleğiKızlar uyuma işini nasıl yapıyorsunuz gündüz bebek uyursa direk yatıyormusunuz benim beden uykusuzluktan pert oldu bebişimi çok seviyorum ama çok zorlandım sürekli meme istiyor aç da olsa tok da olsa öyle uyumak istiyor
Benimki şöyle sütüm geliyo ama alt kısımlardan geliyo sağarken görüyorum üst kısımdan akmıyor orası tıkalı yani masaj falan da yapıyorum aslımda ama hiç açılmadı emzirirken acıyor ucu öyle dayanılmayacak bi acı değil ama acıyor yine de. Lesitini ben de deneyimŞiş olan yere baş parmağınla sıcak soğuk uygulamasından sonra dairesel masaj yap bastıra bast8ra sonra sağ meme başona kada rkuvvetli masaj yapilması lazom acısada eşine de yapsınn benimjinden hic süt gelmiyordu birkaç damla o masajdan sonra geldi ve daha iki saatte bir sağdom sıcak uyhulama soguk uygulama derken şimdi baya aç8ldı lesitin soyadan elde ediliyor sütimiz yağlı oldugu icin damarlar tıkanıyor benimkide yağlı lesitin yağları hedef al8yir daha ak8skan hale getiriyor deterjan gibi düşin süt tenceresinin kenarlarındaki yağ tabakası deterjansız temizlenebilormi buda deterjan görevi yapıyor üstelik bebeklerin zeka gelisiminede olumlu faydarı var bu lesitini diyet yapanlar kullanıyor yagları parçalıyor diye benim kız hiç emmezdi simdi başladı emmeye bilmiyorum tadını değiştiriyormu ama tikalı iltihablı göğüsin sütün tadı değişiyormuş benim kız emmek istemiyordu