2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence genel olarak doğum kesinlikle kolay değil. Ben sezeryan sonrası 14.günde kendimi iyi hissettim hep yazdım buraya da tecrübelilere sordum ne zaman eski halime dönerim diye. Bugün 20.gün hala karnımda hassasiyet var hala dikişime sanki bıçak saplanıyo. He normal kolay mı asla 5 saat sancı çektim kendimden geçtiğim oldu sancıdan. Zor dostum zorr
Bence sezeryan sonrası doktorla çok alakalı.. ben 6 saat sonra ayağa kalktım birdaha oturmadım çok şükür ağrım olmadı.. 12 saat sancıyı boşuna çekmişim diyorum bilseydim kendim sezeryan isterdim 😔

Bol sanciliydi:). Normal doğum pek akıl kârı değilmiş, ne yalan söyleyeyim 😃. 12 saat sonra yolculuk kısmetse, 10 saat bakalım napicaz bebe ile?😀
Gerçekten her doğum başka oluyormuş..
İki kızım da normal oldu
İlki 2800 dü ama bolca dikişim vardı hem içte hem dışta
Bu kızım 3320 doğdu hiç dikişim olmadı..
Doktor ve ekibi çok önemliymşş..
Sancı kısmı bile bunda çok iyi geçti
Ebenin yardımları sayesinde
Sancı da bile emin ellerde olmak gerekiyor o zaman çok rahat geçiyor doğumun her bir evresi

Gerçekten her doğum başka oluyormuş..
İki kızım da normal oldu
İlki 2800 dü ama bolca dikişim vardı hem içte hem dışta
Bu kızım 3320 doğdu hiç dikişim olmadı..
Doktor ve ekibi çok önemliymşş..
Sancı kısmı bile bunda çok iyi geçti
Ebenin yardımları sayesinde
Sancı da bile emin ellerde olmak gerekiyor o zaman çok rahat geçiyor doğumun her bir evresi
Dediğin gibi ekip çok önemli kuzum. Benim ekibe rağmen kendiliğinden oldu:). Allah 2 evladına da sağlık sıhhat versin inşallah.

Kızlar sezeryan sonrası idrar yaparken yanma yaşayan var mı ve kokulu akıntı. Dün bu yüzden gittim doktora kan idrar verdim hiç bişey de çıkmadı. Bol su da içiyorum. Doktor akıntı için bazen olabilir sezeryan sonrası dedi ama koku beni aşırı rahatsız ediyo 🤮
Bende de geliyor. Annem daha 40 in cikmadi gelir o oyle dedi. Internetten de baktim lohusalikta kirmizi akinti ve sari akinti diye kavram var. Demek ki normal dedim.

Uykusuz bir geceden merhaba saba 7 de uyudu

Ilk defa uykusuz gecelerimize ağlama krizi eklendi omuzumda ağlaya ağlaya uyudu gene uykusunda emip karnını doyurdu.

Cok üzüldüm o öyle ağlayınca. Bacaklarına dokundurtmadi masaj yapamadım baya sancısı vardı sanırım. Gündüz sıkıntımız yok akşamın yorgunlugundan sanırım deliksiz uyuyor

Ama ben gündüz uyuyamiyorum . Nasıl kendimi toparliyicam bilmiyorum. Eşim de bugün uyumadan gitti ise :) Allah daha büyük dert vermesin.

Canım gazdan dolayı yapıyor sanırım, gaz giderici kemeri bi dene istersen 25 lira falandı sanırım. Pek bi espirisi yok aslında sıcak bişi koymuş oluyorsun karnına ama bizimkinin sancısını baya azaltıyor. Tülbent falan ısıtıpta karnına koymayıda deneyebilirsin

Merhaba hanımlar, ben galiba son haziran annesi olarak 30 haziranda normal doğumla kızımı kucağıma aldım. 11 günlük oldu çok şükür. Göbeği hala düşmedi çocuk doktoru artık çocuk cerrahı değerlendirsin dedi, sizinkilerin göbeği kaçıncı günde düştü?
Canım 11 gün geç değil ki düşmemesi için. Her çocukta farklı zamanlarda düşüyor..
Doktorun evhamlı sanırım...
Benim ilk Kızımın 5.gün. 2.kızımın 8.gğn düştü ama 20 ye kadar normal diye biliyorum...

Amin canım
Evet seninki ayrı güzel olmuş 😄
Tabi öyle anlattığına bakma, sancidan yerlerdeydim. Türk doktorun doğum başladığını anlamayıp sancı cekmemi kaale almayıp eve geri göndermesi baya zorluk çıkarttı. Hastaneye giderken yolda ikınsam doguracaktim, nefesimi geri çektim. İnslalah çocuğa zararı olmamistir.

Kızlar sezeryan sonrası idrar yaparken yanma yaşayan var mı ve kokulu akıntı. Dün bu yüzden gittim doktora kan idrar verdim hiç bişey de çıkmadı. Bol su da içiyorum. Doktor akıntı için bazen olabilir sezeryan sonrası dedi ama koku beni aşırı rahatsız ediyo 🤮
Bi kaç gündür idrar yapmada zorlanıyordum yanma batma ve ağrı olıyodu doktora gittim mesai biticek diye tahlil yapamadı direk ilaç aumentin antiyobotik yazdı.3 güne geçmezse gel taş olabilir dedi

Benimki seninkinin yanında baya çıplak sayılır. Eldivenleri hastaneden çıkınca hiç takmadık şapkayı da eve geldiğimiz ilk gün taktık sadece iç zıbını da en son hastanede giymişti. Bazen çok mu çıplak diyorum ama vücudunu hep kontrol ediyorum sıcak oluyo bakalım acı bi tecrübe yaşamıyayım da 🙄
Bizim ev 30 derece klimamız yok. Bebegı sadece kolsuz badi çorap ve eldiven ile evde tutuyorum az mı sizce? Banyodwn sonra yarım kollu badi giydiriyorum

Bizim ev 30 derece klimamız yok. Bebegı sadece kolsuz badi çorap ve eldiven ile evde tutuyorum az mı sizce? Banyodwn sonra yarım kollu badi giydiriyorum

20si çıktıktan sonra bende öyle giydirmeye başladım. Gece uyuyacağı zaman üzerine uzun kollu penyelerinden giydiriyorum o kadar

Valla işte ben de aynı tek kısa kol bacak tulum ve çorapla. eldiven ve şapka 1 gün taktık sadece. Hava çok sıcak bu haliyle bile terliyo

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. Oğlum iki aylık oldu ama gece gündüz kavramını bir türlü öğretemedim. Gece kesinlikle uyumak yok, gündüz surekli uyuyor. Ne yaptıysam olmadı 40 ı geçince düzelir dediler yine aynı. Bizim gibi olan var mı? Bir tane de kızım var o da gündüz uyumuyor. Günlük 2 saatlik uykuyla ayakta geçiriyorum. Ama çok gergin ve sinirli oluyorum. Ne yapacagimi şaşırdım artik. Ilk zamanlar gazdan uyuyamıyor herhalde diyorduk ama öyle ıkınması falan yok. Kakasini yapar gazını çıkarır ama gece uyuması yok 😔:KK43:

X