2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar sezeryan sonrası idrar yaparken yanma yaşayan var mı ve kokulu akıntı. Dün bu yüzden gittim doktora kan idrar verdim hiç bişey de çıkmadı. Bol su da içiyorum. Doktor akıntı için bazen olabilir sezeryan sonrası dedi ama koku beni aşırı rahatsız ediyo

Teşekkürler size de geçmiş olsun
Ne kullandınız bizim 2. Günümüz ama geçmedi hala

Kilo alımı nasıl? Günde 30 gr almaları gerekiyormuş. Benim oğlum yeterince kilo alamadı sadece memeyle ordan anladık yetmediğini ve malesef mama başladık

İnsanı lohusa sendromuna sokan şey etraftakiler zaten. Onlar bi sussa herşey çok güzel olacak da... sütün gayet güzel hiç takılma kimsenin lafına.

Kilo alımı nasıl? Günde 30 gr almaları gerekiyormuş. Benim oğlum yeterince kilo alamadı sadece memeyle ordan anladık yetmediğini ve malesef mama başladık
Benim de ilk kontrolde öyleydi canım sonra önce meme verip ardından sağıp sağdığımı vermeye başladım hem bebek meğer açlıktan da biraz asabiymiş hem kilo alışı düzene girdi. Çekemiyomuş meğer memeden biberonla kendi sütümle destekliyorum

Ben ilk hamileligimde 22 kilo almistim, kilolarin cogunu ilk iki ayda verdim, hamilelikten onceki kiloma donmek 6-7 ay kadar surdu, hic diyet yapmadim. Bu hamileligimde ise 14-15 kilo aldim, dogum yapali bir ay oldu, suan aldigim kilonun yarisi gitti yarisi duruyor, istahim da hamilelikteki gibi devam ediyor. Bu kilo isi biraz da bunye/yapi meselesi, insallah siz de kisa zamanda istediginiz kiloya gelirsiniz, emziriyorsaniz o da guzel kilo verdiriyor diyorlar.

Medikalden aldık. Cırt cırtlı..
Bu arada sen önceki konulardan tanıdık geldin bana ikizlerin vardı sanki
Evet cnm ikizlerim vardı şimdi tekiz hamileyim 28.haftamda bnm de o zmnlardan kalma sanirim seninki gibi bi korse var ama yamunafilan diyolar ya oyke bisi mi alsam diyorum

Evet emziriyorum. 17 kilo aldım 10u gitti 7 si kaldı ama hiç gidecek gibi durmuyor, kıyafetlerimde olmuyor, inşallah verebilirim bende

Ay evet o kat çok kötü sanki hep öyle kalacakmış gibi korse önerdiler bana ama daha kullanmadım bu sıcaklarda kullanasım gelmiyo hiç

Korse bir kaç gün taktım ama pişiyorum ya emzirdiğimiz için mi daha çok sıcak geliyor yoksa ben hep yazın çalışırdım ofiste klima olduğu için sıcağı farketmiyordum anlamadım ama uzun zamandır geçirdiğim en kötü yaz. Bide korseyle isilik olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…