Teşekkürler size de geçmiş olsunGeçmiş olsun canim Allah şifa versin
Benim bebis dr geçen haftalarda cereyanda kaldı oksuruk inleme hirilti vardu ciğer e inmiş ti 1 günde ya ilaç kullandık geçti çok şükür. Bebekler hasta olmasın ya insan dayanamıyor
Azro diye bir ilaç verdi 5 gün kullandıkTeşekkürler size de geçmiş olsun
Ne kullandınız bizim 2. Günümüz ama geçmedi hala
Medikalden aldık. Cırt cırtlı..Bakindim ama göremedim markası ne korsenin
Çok geçmiş olsun..Teşekkürler size de geçmiş olsun
Ne kullandınız bizim 2. Günümüz ama geçmedi hala
Geçmiş olsun. Nasıl anladınız? Ya ben de eşim de hasta gibiyiz oğlana bulaştırcaz diye ödüm kopuyo.Grip oldu kuzumantibiyotik başladık
Kilo alımı nasıl? Günde 30 gr almaları gerekiyormuş. Benim oğlum yeterince kilo alamadı sadece memeyle ordan anladık yetmediğini ve malesef mama başladıkKızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe
İnsanı lohusa sendromuna sokan şey etraftakiler zaten. Onlar bi sussa herşey çok güzel olacak da... sütün gayet güzel hiç takılma kimsenin lafına.Ben pozitif bi insanım hep sütüm var yetiyor diye düşünmeye çalışıyorum ama dış güçler beni yıldırıp mamaya yöneltmeye çalışıyorlar maalesef. Sağdım iki göğüs toplam 90 ml çıktı bence yeterli Bebeğim daha 20 günlük
Benim de ilk kontrolde öyleydi canım sonra önce meme verip ardından sağıp sağdığımı vermeye başladım hem bebek meğer açlıktan da biraz asabiymiş hem kilo alışı düzene girdi. Çekemiyomuş meğer memeden biberonla kendi sütümle destekliyorumKilo alımı nasıl? Günde 30 gr almaları gerekiyormuş. Benim oğlum yeterince kilo alamadı sadece memeyle ordan anladık yetmediğini ve malesef mama başladık
Ben ilk hamileligimde 22 kilo almistim, kilolarin cogunu ilk iki ayda verdim, hamilelikten onceki kiloma donmek 6-7 ay kadar surdu, hic diyet yapmadim. Bu hamileligimde ise 14-15 kilo aldim, dogum yapali bir ay oldu, suan aldigim kilonun yarisi gitti yarisi duruyor, istahim da hamilelikteki gibi devam ediyor. Bu kilo isi biraz da bunye/yapi meselesi, insallah siz de kisa zamanda istediginiz kiloya gelirsiniz, emziriyorsaniz o da guzel kilo verdiriyor diyorlar.Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz ama ben eski kiloma ve vücuduma ne zaman kavuşacağımı da merak etmeye başladımHamilelikte kaç kilo aldınız, doğumdan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz, kilo veren arkadaşlar nelere dikkat ediyor yada ikinci kez anne olan arkadaşlarım bu kilolar ne zaman gider tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bide sezaryen sonrası bu dikiş yerinde bir kat oluyor o nasıl gidecek
Ben de hasta oldum ona geçtiGeçmiş olsun. Nasıl anladınız? Ya ben de eşim de hasta gibiyiz oğlana bulaştırcaz diye ödüm kopuyo.
Verdi kilo canm şu an doğum kilo sbda bile değlKilo alımı nasıl? Günde 30 gr almaları gerekiyormuş. Benim oğlum yeterince kilo alamadı sadece memeyle ordan anladık yetmediğini ve malesef mama başladık
Evet cnm ikizlerim vardı şimdi tekiz hamileyim 28.haftamda bnm de o zmnlardan kalma sanirim seninki gibi bi korse var ama yamunafilan diyolar ya oyke bisi mi alsam diyorumMedikalden aldık. Cırt cırtlı..
Bu arada sen önceki konulardan tanıdık geldin bana ikizlerin vardı sanki
Bebişte ateş mi oldu öksürük mü yani nasıl belirti verdi demek istedim :)Ben de hasta oldum ona geçti
Neyi nasıl anladım :)
O zaman yetmiyordur canım. Belki süt az geliyodur belki bebek hepsini çekemiyordur. Ben de bi aydır sadece memeyle beslensin diye denemediğim şey kalmadı ama olmuyor çocuğum hep aç kaldıkça yıprandım mamayı kabullendim malesefVerdi kilo canm şu an doğum kilo sbda bile değl
Burnu tıkalı idi sümük vardıBebişte ateş mi oldu öksürük mü yani nasıl belirti verdi demek istedim :)
Benimki de hapşuruyor burnunda sümükler var hep ama normal mi hasta mı oldu anlayamıyorum
Ben ilk hamileligimde 22 kilo almistim, kilolarin cogunu ilk iki ayda verdim, hamilelikten onceki kiloma donmek 6-7 ay kadar surdu, hic diyet yapmadim. Bu hamileligimde ise 14-15 kilo aldim, dogum yapali bir ay oldu, suan aldigim kilonun yarisi gitti yarisi duruyor, istahim da hamilelikteki gibi devam ediyor. Bu kilo isi biraz da bunye/yapi meselesi, insallah siz de kisa zamanda istediginiz kiloya gelirsiniz, emziriyorsaniz o da guzel kilo verdiriyor diyorlar.
25 kilo aldım
3 kilom kaldı
Hiçbirseye dikkat etmedim sadece süt yapar dıye sureklı yemiyorum
O kat bende de var
Ay evet o kat çok kötü sanki hep öyle kalacakmış gibi korse önerdiler bana ama daha kullanmadım bu sıcaklarda kullanasım gelmiyo hiç