2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkürler uzamış sarilik olduğu için ve az kilo aldigi icin tahlil istedi poşetle verdik idrarı belki o zaman kontaminasyon olmuştur dedi dr inş öyledir
Geçmiş olsun canm inşallah sorun yoktur. Kilo alımı ne kdrdı ki neye göre az diyorlar. Bizim de 1. Ay kontrlü yaklaştı ve yüzünde biraz sarılık var hala.

Kizlar kanama donemlerinizde sutunuz azalıyor mu benim ciddi oranda azalıyor kanamam oldukca

Geçmiş olsun canm inşallah sorun yoktur. Kilo alımı ne kdrdı ki neye göre az diyorlar. Bizim de 1. Ay kontrlü yaklaştı ve yüzünde biraz sarılık var hala.
Teşekkürler inş yoktur bizde durum şu bebeğim 37. Haftada 2400 gr doğdu 5 gün yoğun bakımda kaldı çıkınca her hafta kontrole cagirdi ilk hafta kilo verdi normalmis 2. Hafta ve 3. Haftada az aldı memeden sonra mama ver dedi dr 4. Hafta kilo alimi normale döndü

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?

3-4 saatse normal bence, 3,5 saati geçirme dedi bizim doktorumuzda. İlk 15 gün saat kuruyordum şimdi bıraktım kendisi 3-4 saatte bir kalkıyor kilo alımıda çok iyi bence bırakın max. 4 saate kadar uyusun, uykusuda önemli. Acıkınca bas bas kalkıyorlar zaten😂

Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz ama ben eski kiloma ve vücuduma ne zaman kavuşacağımı da merak etmeye başladım😔 Hamilelikte kaç kilo aldınız, doğumdan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz, kilo veren arkadaşlar nelere dikkat ediyor yada ikinci kez anne olan arkadaşlarım bu kilolar ne zaman gider tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bide sezaryen sonrası bu dikiş yerinde bir kat oluyor o nasıl gidecek😔

Merhaba kızlar oğlumun idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı dr tekrar istedi sondayla idrar aldı eğer tekrar enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatıracağız dedi ins hastaneye yatmaz 😢sonucu cuma cikacak böyle bir şey yaşayan var mı
Bizim de kültür de üreme oldu poşetle alınmıştı. 10 gün ağızdan antibiyotik verlfi. Yeniden poşetle aldılar yine üreme oldu. Bu kez başka doktora götürdüm tahlil sonuçlarıyla birlikte. Doktor muhtemelen yanlış sonuçtur dedi. Poşetle alınan numunede bulaşma çok oluyormuş. Sonda ile kültür aldılar sonuç çıkana kadar 3 gün hastanede yattık ve damardan antibiyotik verildi. Sonuç temiz çıktı..kuzuma boştan yere bir çok kez antibiyotik verildi.. Ve şimdi böbreklerinde büyüme görüldü antibiyotikten kaynaklanabilirmiş.. Lütfen tedavi yapılmadan önce emin olun.. Sonda ile alınanın doğruluk payı daha yüksekmiş

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?
Ben 3 4 saate izin veriyorum kendi uyaniyo ama 4 u gecirmedim 2 3 saatede kendim uyanirsam uyandirip emziriyorum

Kızlar hep bebişlerden konuşuyoruz ama ben eski kiloma ve vücuduma ne zaman kavuşacağımı da merak etmeye başladım😔 Hamilelikte kaç kilo aldınız, doğumdan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz, kilo veren arkadaşlar nelere dikkat ediyor yada ikinci kez anne olan arkadaşlarım bu kilolar ne zaman gider tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bide sezaryen sonrası bu dikiş yerinde bir kat oluyor o nasıl gidecek😔
Icerdeki sertlikmi ay bende ona uyuz oluyorum ilkinde hic oyle bisey yoktu simdi kalem var sanki icerde ve hala kizarik

Ay evet o kat çok kötü sanki hep öyle kalacakmış gibi korse önerdiler bana ama daha kullanmadım bu sıcaklarda kullanasım gelmiyo hiç

25 kilo aldım
3 kilom kaldı
Hiçbirseye dikkat etmedim sadece süt yapar dıye sureklı yemiyorum
O kat bende de var

X