2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende 9yle biliyorum ben ağzona daha tatlı birseyde vermedim bilmiyorda bal zaten bir yasindan önce sindiremiyor biloyorum olmad8 baska birsey denerim artik sabaha kadar o inat etti ben inat ettim msme vericem diye o emince mastir olan göğsüm bi rahatladı anlatamam pompa çekemiyor okadar
Bebeğin çekim gücü her zaman daha fazladır, rahatlatmasına sevindim. Duşta sıcak su tut o da ve sağ o da rahatlatır, geçmiş olsun. 2 gün çektim ben de üşüme titreme bi ateş basması halsizlik çok zordu gerçekten

aynen bende öyle kocamı daha cok özlüyorum gün içinde de adamın yakasından düşmüyorum kaç defa arıyorum:)) 4 5 aya düzelir diyorlar inşallah
yakın zaman da gidicem sorucam inşallah yoktur. Milletin bebeği memeyi bırakmıyor benim ki de emmemek için kırk takla atiyor üzülüyorum valla
bende rezene içiyordum kimyon da rezenenin icine mi karıştırılıyor öyleyse onu da yapayım dun yarim çay kaşığı zeytin yağı verdim arkadaşımın doktoru hergun ver demiş bebeğine vücut zeytin yagini atar tutmaz hem gazını hemde kalasını rahat yapar demiş. Biogia zaten kullanıyorum ama düzenli veremedim bugünden itibaren onu da saatine saatine vericem
gergin olmamaya çalışıyorum ama uykusuzluktan o kadar yorgun hissediyorum ki kucağımda taşımaya dermanim kalmıyor ister istemez geriliyorum. Allah'tan eşim gece yanlız bırakmıyor beni yoksa sabrım yetmezdi sanırım tek basima
Biz de aynı durumdayız
Kendi kendine 5 dak durmuyor miniğimiz
Emme dışında hep oyalamak zorundayız

İnşaAllah sende faydasını görürsin benimde lohusalığ8m bitti bug7n tam bir ayl8k olduk okadar zaman bekleyebilicemmi bakalom :KK66: kaç ayd8r şasmıyordu tarihler baya azaldı hatta bir ayda anca alma boyutuna geldiler k9kunden al mutlaka sende ağda yada epilat9rde olur eldivende olur
İnşallah görürüm fayda Zaten hep kökünden alıyorum tabi doğum sonrası nasıl alıncak bakalım

Bal8 sindiremiyorlar ama denerim ama uyuyakal8yor ikigündür deli oldu zaten doymayinca asla uyumuyor gece 10 da uyandı daha 4 e kadar ayaktayd8 emdi zar zor biberon vermedim ama sürekli huysuz olarak emdiği icin birde saatlerde geçtiği icin normalde 3 saatte bir acık8r bu sürr geldi heçti hanfendi kendide huzursuz oldu benide huzursuz etti tam uyuyacak dalamıyor dayanamadm azıc8k mama verdim çinkü yerine koyar koymaz uyanıyor kac defa yapt8 mecburen verdim hemen uyudu san8rim tam doyamamış bildigin annelik s8nav bize
Aç kalsada mama vermemeye çaliş alişirsa mamayı terk edemessin canım biraz daha dayan bakalım nasıl olcak

Merhaba kızlar oğlumun idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı dr tekrar istedi sondayla idrar aldı eğer tekrar enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatıracağız dedi ins hastaneye yatmaz 😢sonucu cuma cikacak böyle bir şey yaşayan var mı

Merhaba kızlar oğlumun idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı dr tekrar istedi sondayla idrar aldı eğer tekrar enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatıracağız dedi ins hastaneye yatmaz 😢sonucu cuma cikacak böyle bir şey yaşayan var mı
Geçmiş olsn canm neden istedi idrst tahlili bizden de istedi doktor kilo kaybı vardı bebeğim

İnşaAllah temiz çıkar sonuçlar canım çok geçmiş olsun

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?

Kızlar size bir sorum olacak benm sütüm başta geldmedi fazlamama yine de bebeğini emzirdim doymadı çocuk mama takviyesi başlattk sonra sütüm arttı pompa almştm düzenli sağyorm 50-60 cc geliyor 2 -3 saatte sağnca ama bebeğim her emdiğinse huysuzlantor doymuyor 5 dakika sonra bi daha emmek isttor sağdığm sütü biriktrp biberonla veryorm susuyor yani aç çkcuğm. Süt as heliyor desem gün içersinde sütüm foşur fışır akyor kaç kere atlet tişört değştryorm Diyeceğim sizce süt az mı geliyor bebeğe
Canim benimkide aynı doktor emme refleksi oluyor çocuklarda dedi

Korse eve geldiğim gün taktım ben.
Doktorum hemen kullan demişti..
Onun da etkisi var diye düşünüyorum dümdüz oldu karnım. 10 günlük bugün kızım.
Sadece yumusak şu an karnım. O da 40 çıksın yavas yavas yoluna girer diye düşünüyorum
Bakindim ama göremedim markası ne korsenin

Kızlar benim bebiş 1 aylık şuan, bazen geceleri 3-4 saat uyuyor emzirmek için daha erken saatte uyandırmalı mıyım sizce? Yoksa kendi acıkınca ağlar diyip uyumasına izin mi vermeliyim?
Ben sormuştm canım bunu daha 10 günlüktü. Dr kilo alımı iyi, çocuğu tekmeleme annesi rahat bırak o acıkınca uyanır dedi ben de öyle yapıorum zaten en fazla 3,5 saat sonra uyanıyor

X