2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok kararsız kaldım bnde hemen takınca daha etkili oluyormuş ama yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum
Çok çeşitli korseler var lohusalık için umarım doğru olanı seçerim
Bana drum cırt cırtlı bir korse al dedi medikalden herhangi birşey aldım. Fıtık olmaması için de takmak gerekiyormuş öyle dedi

Kızlar çok üzülüyorm bebeğim 20 günlük dün doktora gttik doğum kilosunn altına düşmüş 300/gr sütün yetmiyor dedi mama ver dedi halbuki o kadar çok emziryorm iyi de beslenyorm doğru dürüst süt yokmş dütümü sağdm 20 dakikada 30cc anca çekiyor .Ne yapmam lazm var mı benm gbi olanlarınz
Benimde sütüm yok. Bir öğün bile doymuyor 1 saat 10 dk kadar emiyor doymuyor ardından hemen mama veriyorum. Yoksa açlıktan hiç durmaz sende mama ver cnm toparlar bebegin. Ne yapalım bizimde böyle mecburen mama verecez.
O kadar beslenmeme rağmen sutum yok hep kilo olarak dönüyor bana. Benimde canım bu duruma çok sıkılıyor çok üzülüyorum.

Kızlar sarılık değerleriniz kaç ? Biz hastaneden çıktıktan sonra bakıldı 11 cıktı geçen hafta yine yapıldı 9 a düşmüş dendi ama rengi hala sarı acaba devam ediyo mudur bu arada 23 günlüğüz
Benim de hastaneden çıktıktan sonra 11 di ondan sonraki gün 10 a düşmüştü. Bi daha bakmadı doktor sık emzir dedi ama hala geçmedi işte göz akında var biraz sarılık yarın baktıracağım tekrar değerine

Kızlar çok üzülüyorm bebeğim 20 günlük dün doktora gttik doğum kilosunn altına düşmüş 300/gr sütün yetmiyor dedi mama ver dedi halbuki o kadar çok emziryorm iyi de beslenyorm doğru dürüst süt yokmş dütümü sağdm 20 dakikada 30cc anca çekiyor .Ne yapmam lazm var mı benm gbi olanlarınz
HUmana still tea kefir yogurt süt peynir karpuz ye canim

Kızlar ben yıldım ya

Her gün aynı akşam 8 9 gibi başlıyor gece 3 e 4 e kadar uyumuyor emmiyor sanki zehir var memede saatlerce gezdir salla ayakta emzir her yolu deniyoruz en son 2 dk lık bir uykuya dalıyor yorgunluktan o ara emziriyorum uykuya geçmesi de bir iki saat niye böyle oluyor bir fikri olan alttan ustten gazını da çıkarıyor

Ya eşimle ne bir yemek yememiz ne sohbetimiz kaldı hiç bir sey yapamıyoruz o bakıyor ben uyuyorum ben bakıyorum o uyuyor en son çocuk uyuyunca sızıyoruz yorgunluktan. Akşam saatleri gelince çok mutsuz oluyorum

Canim hepimizin ilk çocugu ve hepimiz ayni durumdayiz
Annesinin gerginligini bile hisseip böyle yapiyorlarmis
Ben de onun bu davranislarina üzülüp aglasamda onun yaninda sakin bir sesle konuşuyorum
Sohbet ediyorum
Karnini sicak bezle itiyorum kucagimda pispisliyorum
Saatlerce bikmadan mecburuz bu süreçte böyle diyorlar
Gün sayiyorum insallah gececek bu süreç

Benimde sütüm yok. Bir öğün bile doymuyor 1 saat 10 dk kadar emiyor doymuyor ardından hemen mama veriyorum. Yoksa açlıktan hiç durmaz sende mama ver cnm toparlar bebegin. Ne yapalım bizimde böyle mecburen mama verecez.
O kadar beslenmeme rağmen sutum yok hep kilo olarak dönüyor bana. Benimde canım bu duruma çok sıkılıyor çok üzülüyorum.
Allah yardmcmz olsun canm gözme uyku grmyor bebrğime bakıp sğlyorm o kadar iyi beslenmeme rağmrnn süt yetmyırmş yıkıldm resmen

Bana drum cırt cırtlı bir korse al dedi medikalden herhangi birşey aldım. Fıtık olmaması için de takmak gerekiyormuş öyle dedi
böyle birşey mi
2285009

4 günlükken 11 di 5 günlükken 10 a düştü birdaha bakılmadı doktor canını yakmaya gerek yok dedi. Ama ben yarın baktıracağım.
Araştırma hastanesinde cihazla bak8yor doktor bizde kan alacaklar canı yanavak derken bir baktim göğsüne bir cihaz koydu onla baktı

Aynen ben de kendime asla zaman ayıramıyorum. Saçımı en son 2 gün önce toplamıştım. Çok zor çok yorucu bi an önce çıksın istiyodum bi an önce büyüsün istiyorum. Resmen kocamı özledim. Çocuk olunca insanın gözü koca görmüyo diyenler halt etmiş adama yeniden aşık oldum ama ayıracak vakit kalmadı. Evde bile sürekli mesaj atıyorum seni çok özledim diye
aynen bende öyle kocamı daha cok özlüyorum gün içinde de adamın yakasından düşmüyorum kaç defa arıyorum:)) 4 5 aya düzelir diyorlar inşallah
Kakadaki sorunu bir uzmana sorun bence s7t alerjisi olsa anlarsın muhtemelen yine gazdır bi doktor baksın kakasınıda deyin karnına falan baksın gazdansa yine bir şekilde hallolur inşaAllah süt alerjisi yoktur yazık anne süt7ne bağ8mlılar şuan
yakın zaman da gidicem sorucam inşallah yoktur. Milletin bebeği memeyi bırakmıyor benim ki de emmemek için kırk takla atiyor üzülüyorum valla
Benimkide öleydi tatlım 10 gündür zinco ve biogaia kullanıyoruz çok daha iyi çok şükür. Sen çıkartıyor desende gazdan yapıyor, minicik bir gaz mahvediyor onu. Ben soğuk su içiyordum bıraktım, terliklerimi çıkartmıyorum, rezene anason ve kimyon karıştırıp 2 fincan içiyorum, damlaları zamanında veriyorum, sancısı varsa biraz yüzüstü yatırıyorum(başından ayrılma tabii), bu gaz giderici kemer var ya ondan almıştım biraz ısıtıp karnına koyuyorum, sakinleşince tekrar emziriyorum, böle böle geçecek inşallah
bende rezene içiyordum kimyon da rezenenin icine mi karıştırılıyor öyleyse onu da yapayım dun yarim çay kaşığı zeytin yağı verdim arkadaşımın doktoru hergun ver demiş bebeğine vücut zeytin yagini atar tutmaz hem gazını hemde kalasını rahat yapar demiş. Biogia zaten kullanıyorum ama düzenli veremedim bugünden itibaren onu da saatine saatine vericem
Canim hepimizin ilk çocugu ve hepimiz ayni durumdayiz
Annesinin gerginligini bile hisseip böyle yapiyorlarmis
Ben de onun bu davranislarina üzülüp aglasamda onun yaninda sakin bir sesle konuşuyorum
Sohbet ediyorum
Karnini sicak bezle itiyorum kucagimda pispisliyorum
Saatlerce bikmadan mecburuz bu süreçte böyle diyorlar
Gün sayiyorum insallah gececek bu süreç
gergin olmamaya çalışıyorum ama uykusuzluktan o kadar yorgun hissediyorum ki kucağımda taşımaya dermanim kalmıyor ister istemez geriliyorum. Allah'tan eşim gece yanlız bırakmıyor beni yoksa sabrım yetmezdi sanırım tek basima

Kızlar ben yıldım ya

Her gün aynı akşam 8 9 gibi başlıyor gece 3 e 4 e kadar uyumuyor emmiyor sanki zehir var memede saatlerce gezdir salla ayakta emzir her yolu deniyoruz en son 2 dk lık bir uykuya dalıyor yorgunluktan o ara emziriyorum uykuya geçmesi de bir iki saat niye böyle oluyor bir fikri olan alttan ustten gazını da çıkarıyor

Ya eşimle ne bir yemek yememiz ne sohbetimiz kaldı hiç bir sey yapamıyoruz o bakıyor ben uyuyorum ben bakıyorum o uyuyor en son çocuk uyuyunca sızıyoruz yorgunluktan. Akşam saatleri gelince çok mutsuz oluyorum
Bizde öyleyiz malesef nerdeyse ayakta uyur gezer oldum 40dan sonra düzelir diyolar da yarın kirkim çıkıcak sabaha kadar uyumuyoruz hala oğlum uyusada yeter bana her gece sabhliyoruz gündüz ev işi yemek derken akşam oluyo

Bizde öyleyiz malesef nerdeyse ayakta uyur gezer oldum 40dan sonra düzelir diyolar da yarın kirkim çıkıcak sabaha kadar uyumuyoruz hala oğlum uyusada yeter bana her gece sabhliyoruz gündüz ev işi yemek derken akşam oluyo
Gece 3 gibi uyuyor çok şükür 3 saat her gün o 3 saatle duruyorum aslında çocuk gündüz uyuyor ama bende bir sorun var sanırım gündüz asla uyuyamiyorum

Nor 44 günlük olduk bile zaman geçmiyor diyoruz aslinda öyle böyle geciyor

X