Sık sik sağmak ve yemeye içmeye dikkat etmek lazım bol sıvı almak lazım emmediği s7tide sağmak lazım sütüm çokken hastanelerde sağamadm pompa göğsümü arçalamıştı hastanedeki sonra s7t fazlalığından mastit oldum sak8n göğüste süt bırakmay8n mastit hepsinden saha k9tü birde süt gelsin gelmesin emzirin mutlaka çoğalıyor süt siz inan8rsan8z sütinüzde çoğalıyor Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimizin rıskını artırsın inşaAllahVar tabi olmaz mı. Bu süt olayı psikolojimi mahvetti benim de. Ben de bebeğim emiyor diye düşünüyodum ama yutkunma sesi gelmesi lazımmış. O da dikkat ettim birkaç gündür akşamları emerken olmaya başladı öncesinde hep kuru kuru emiyordu.
Sanırım sütüm akşamları daha çok oluyor.
Sütü artırmamın tek yolu göğsü sık sık boşaltmakmış. Ya bebek emecek emmiyorsa pompayla sağıp boşaltacaksın ve beyine daha fazla süt üret mesajı gidecek.
Henüz başaramadım hala mama veriyorum oğlum bir türlü doymuyor memeden süt gelmeyince çıldırıyor. Çok üzülüyorum nefesim daralıyor.
Al benden de o kadar lavaboua gtmeyr vaktm yokVar tabi olmaz mı. Bu süt olayı psikolojimi mahvetti benim de. Ben de bebeğim emiyor diye düşünüyodum ama yutkunma sesi gelmesi lazımmış. O da dikkat ettim birkaç gündür akşamları emerken olmaya başladı öncesinde hep kuru kuru emiyordu.
Sanırım sütüm akşamları daha çok oluyor.
Sütü artırmamın tek yolu göğsü sık sık boşaltmakmış. Ya bebek emecek emmiyorsa pompayla sağıp boşaltacaksın ve beyine daha fazla süt üret mesajı gidecek.
Henüz başaramadım hala mama veriyorum oğlum bir türlü doymuyor memeden süt gelmeyince çıldırıyor. Çok üzülüyorum nefesim daralıyor.
biogai mi ne onu kullanıyorum. R3zene çayı günde 1 bardak icm3ye anca fırsat buluyorum daha çok mu içsem. Kimyon yemekleri me genelde koyuyorum ama daha çok dikkat ederim inşallah. Ya sürekli aklıma acaba süt alerjisimi var bir şey mi bar ondan mi emmiyor diye düşünüyorum. Bugün kakasinda sümük gibi şeffaf bir şey gördüm normal mi acaba . Bu annelik stres isiymis yaf ne zaman keyfini surucez acabaSen ç8karttım sansanda gaz o can8m inanırmıson bir emzirmede 4 yada 5 defa gaz çıkarıyor onları biriktirip bir defa gaz çokarma yapsak çocuk perişan olacak aşağıya geçiyor orda sıkışırsa o daha kötü ağrı yap8yor dun bende gaz ağrısı çektim nedir o bebekler nalsın valla gaz ilacı kullanıyormusun birde arada rezene ver bir çay kaşığı sende kullan birde yemeklerine kimyon koymay8 unutma yemejlerin gaz8n8 alıyor sende yemene icmene dikkat et üşütme anne üş7turse bebekte ejileniyor süt verdiğimiz için
Canım dün sağdım sütum var çok şükür varken emmemesi beni strese sokuyor amin inşallah gerçekten zor hastaneye git gel daha gitmek istemiyorum cok daraldım. Evde de tekim hep rutin düzen kendime zaman ayiramama beni sıkıyor ne zaman alışılan alisicam bilmiyorumBenim sütümün azaldığı zamanlarda oğlum böyle çıldırıyor. Sağıp bir bak böyle olduğunda. Allah hepimize sabır ve güç versin çok zor bi dönemdeyiz
Aynen ben de kendime asla zaman ayıramıyorum. Saçımı en son 2 gün önce toplamıştım. Çok zor çok yorucu bi an önce çıksın istiyodum bi an önce büyüsün istiyorum. Resmen kocamı özledim. Çocuk olunca insanın gözü koca görmüyo diyenler halt etmiş adama yeniden aşık oldum ama ayıracak vakit kalmadı. Evde bile sürekli mesaj atıyorum seni çok özledim diyebiogai mi ne onu kullanıyorum. R3zene çayı günde 1 bardak icm3ye anca fırsat buluyorum daha çok mu içsem. Kimyon yemekleri me genelde koyuyorum ama daha çok dikkat ederim inşallah. Ya sürekli aklıma acaba süt alerjisimi var bir şey mi bar ondan mi emmiyor diye düşünüyorum. Bugün kakasinda sümük gibi şeffaf bir şey gördüm normal mi acaba . Bu annelik stres isiymis yaf ne zaman keyfini surucez acaba
Canım dün sağdım sütum var çok şükür varken emmemesi beni strese sokuyor amin inşallah gerçekten zor hastaneye git gel daha gitmek istemiyorum cok daraldım. Evde de tekim hep rutin düzen kendime zaman ayiramama beni sıkıyor ne zaman alışılan alisicam bilmiyorum
Kakadaki sorunu bir uzmana sorun bence s7t alerjisi olsa anlarsın muhtemelen yine gazdır bi doktor baksın kakasınıda deyin karnına falan baksın gazdansa yine bir şekilde hallolur inşaAllah süt alerjisi yoktur yazık anne süt7ne bağ8mlılar şuanbiogai mi ne onu kullanıyorum. R3zene çayı günde 1 bardak icm3ye anca fırsat buluyorum daha çok mu içsem. Kimyon yemekleri me genelde koyuyorum ama daha çok dikkat ederim inşallah. Ya sürekli aklıma acaba süt alerjisimi var bir şey mi bar ondan mi emmiyor diye düşünüyorum. Bugün kakasinda sümük gibi şeffaf bir şey gördüm normal mi acaba . Bu annelik stres isiymis yaf ne zaman keyfini surucez acaba
Canım dün sağdım sütum var çok şükür varken emmemesi beni strese sokuyor amin inşallah gerçekten zor hastaneye git gel daha gitmek istemiyorum cok daraldım. Evde de tekim hep rutin düzen kendime zaman ayiramama beni sıkıyor ne zaman alışılan alisicam bilmiyorum
Sağma makinaları bebek kadar iyi çekemiyor sütün daha çok olabilir, kaka yapma sıklığından anlıyosun doyup doymadığını tahlil istedi mi doktorunuz troid falan için?Kızlar çok üzülüyorm bebeğim 20 günlük dün doktora gttik doğum kilosunn altına düşmüş 300/gr sütün yetmiyor dedi mama ver dedi halbuki o kadar çok emziryorm iyi de beslenyorm doğru dürüst süt yokmş dütümü sağdm 20 dakikada 30cc anca çekiyor .Ne yapmam lazm var mı benm gbi olanlarınz
Kaja ile alakalı değil can8m ben s7tümü sağıyorum üzerine mamada veriyorum zorla günde bir defa yapıyor kakas8nı bazen ikiginde yapıyor zorlanarak kilo takibi ile de anlaşılır sanırimSağma makinaları bebek kadar iyi çekemiyor sütün daha çok olabilir, kaka yapma sıklığından anlıyosun doyup doymadığını tahlil istedi mi doktorunuz troid falan için?
Benim bebeğim de 40 günlük sarılık devam ediyor, bugün doktora götürdüm çeşitli tahliller istedi karaciğer enzimlerinden idrar yolu enfeksiyonuna kadar bakılacakmış, kan, idrar ve kakası alındı. Birşey çıkmazsa sorun yokmuş zamanla geçermiş, şimdi sonuçları bekliyoruzKızlar 37 günlüğüz ama hala sarılığımız geçmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Neyin normal olduğunu artık anlayamıyorum benimki 7-8 kez kaka yapıyor. İshal sanmıştım doktor normal dediKaja ile alakalı değil can8m ben s7tümü sağıyorum üzerine mamada veriyorum zorla günde bir defa yapıyor kakas8nı bazen ikiginde yapıyor zorlanarak kilo takibi ile de anlaşılır sanırim
İshali anlars8n sadece su gibi olur baz8 bebekler fazla eritiyor galiba ondan kilo almıyordur vücudu yediğini sibdiriyor demekki anne s7tü yaram8yor derler burda benimjide günde biri zor yap8yor tombiş birazNeyin normal olduğunu artık anlayamıyorum benimki 7-8 kez kaka yapıyor. İshal sanmıştım doktor normal dedi
Yok canım enfeksiyon da anne sütünden olan sarılıkta ne yapılıyormuş peki söyledi mi.33 günlük oldu kızım. Sarılık devam ediyor. Uzayan sarılık dedi doktor şu an değeri 11..anne sütünden ya da enfeksiyon dan olabilir dedi. Şu an antibiyotik kullanıyoruz. Senn bebişte enfeksiyon var mı
İnşallah çıkmaz canım çok sinir bozucu bir şeymiş bu sarılıkBenim bebeğim de 40 günlük sarılık devam ediyor, bugün doktora götürdüm çeşitli tahliller istedi karaciğer enzimlerinden idrar yolu enfeksiyonuna kadar bakılacakmış, kan, idrar ve kakası alındı. Birşey çıkmazsa sorun yokmuş zamanla geçermiş, şimdi sonuçları bekliyoruz
Kızlar sarılık değerleriniz kaç ? Biz hastaneden çıktıktan sonra bakıldı 11 cıktı geçen hafta yine yapıldı 9 a düşmüş dendi ama rengi hala sarı acaba devam ediyo mudur bu arada 23 günlüğüzİnşallah çıkmaz canım çok sinir bozucu bir şeymiş bu sarılık
Sınır 16 değeri gayet iyi zamanla geçer rengi düzelir biz ışın tedavisi aldık sınırdaydı cok önemli aksatmayın kontrolleri yükselirse beyni etkiliyirmuşKızlar sarılık değerleriniz kaç ? Biz hastaneden çıktıktan sonra bakıldı 11 cıktı geçen hafta yine yapıldı 9 a düşmüş dendi ama rengi hala sarı acaba devam ediyo mudur bu arada 23 günlüğüz
Düşüşe geçtiği için bi daha tahlil yaptırmıcaktım ama rengi düzelmedi sizin rengi ne zaman düzeldi?Sınır 16 değeri gayet iyi zamanla geçer rengi düzelir biz ışın tedavisi aldık sınırdaydı cok önemli aksatmayın kontrolleri yükselirse beyni etkiliyirmuş
Hala sar8 gözlerinde bile var doktor zamanlar gečr dedi o önemli değil dediDüşüşe geçtiği için bi daha tahlil yaptırmıcaktım ama rengi düzelmedi sizin rengi ne zaman düzeldi?
Benimki de uzamış sarılık oldu aynen. Bütün testlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür. Anne sütü sarılığı deniyormuş iki aya kadar sürer dedi doktor. İlk defa duydum bu kadar uzun sarılığı da...Benim bebeğim de 40 günlük sarılık devam ediyor, bugün doktora götürdüm çeşitli tahliller istedi karaciğer enzimlerinden idrar yolu enfeksiyonuna kadar bakılacakmış, kan, idrar ve kakası alındı. Birşey çıkmazsa sorun yokmuş zamanla geçermiş, şimdi sonuçları bekliyoruz
Kızlar ben yıldım ya
Her gün aynı akşam 8 9 gibi başlıyor gece 3 e 4 e kadar uyumuyor emmiyor sanki zehir var memede saatlerce gezdir salla ayakta emzir her yolu deniyoruz en son 2 dk lık bir uykuya dalıyor yorgunluktan o ara emziriyorum uykuya geçmesi de bir iki saat niye böyle oluyor bir fikri olan alttan ustten gazını da çıkarıyor
Ya eşimle ne bir yemek yememiz ne sohbetimiz kaldı hiç bir sey yapamıyoruz o bakıyor ben uyuyorum ben bakıyorum o uyuyor en son çocuk uyuyunca sızıyoruz yorgunluktan. Akşam saatleri gelince çok mutsuz oluyorum