2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sık sik sağmak ve yemeye içmeye dikkat etmek lazım bol sıvı almak lazım emmediği s7tide sağmak lazım sütüm çokken hastanelerde sağamadm pompa göğsümü arçalamıştı hastanedeki sonra s7t fazlalığından mastit oldum sak8n göğüste süt bırakmay8n mastit hepsinden saha k9tü birde süt gelsin gelmesin emzirin mutlaka çoğalıyor süt siz inan8rsan8z sütinüzde çoğalıyor Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimizin rıskını artırsın inşaAllah

Korse eve geldiğim gün taktım ben.
Doktorum hemen kullan demişti..
Onun da etkisi var diye düşünüyorum dümdüz oldu karnım. 10 günlük bugün kızım.
Sadece yumusak şu an karnım. O da 40 çıksın yavas yavas yoluna girer diye düşünüyorum

Al benden de o kadar lavaboua gtmeyr vaktm yok

biogai mi ne onu kullanıyorum. R3zene çayı günde 1 bardak icm3ye anca fırsat buluyorum daha çok mu içsem. Kimyon yemekleri me genelde koyuyorum ama daha çok dikkat ederim inşallah. Ya sürekli aklıma acaba süt alerjisimi var bir şey mi bar ondan mi emmiyor diye düşünüyorum. Bugün kakasinda sümük gibi şeffaf bir şey gördüm normal mi acaba . Bu annelik stres isiymis yaf ne zaman keyfini surucez acaba
Benim sütümün azaldığı zamanlarda oğlum böyle çıldırıyor. Sağıp bir bak böyle olduğunda. Allah hepimize sabır ve güç versin çok zor bi dönemdeyiz
Canım dün sağdım sütum var çok şükür varken emmemesi beni strese sokuyor amin inşallah gerçekten zor hastaneye git gel daha gitmek istemiyorum cok daraldım. Evde de tekim hep rutin düzen kendime zaman ayiramama beni sıkıyor ne zaman alışılan alisicam bilmiyorum

Aynen ben de kendime asla zaman ayıramıyorum. Saçımı en son 2 gün önce toplamıştım. Çok zor çok yorucu bi an önce çıksın istiyodum bi an önce büyüsün istiyorum. Resmen kocamı özledim. Çocuk olunca insanın gözü koca görmüyo diyenler halt etmiş adama yeniden aşık oldum ama ayıracak vakit kalmadı. Evde bile sürekli mesaj atıyorum seni çok özledim diye

Kakadaki sorunu bir uzmana sorun bence s7t alerjisi olsa anlarsın muhtemelen yine gazdır bi doktor baksın kakasınıda deyin karnına falan baksın gazdansa yine bir şekilde hallolur inşaAllah süt alerjisi yoktur yazık anne süt7ne bağ8mlılar şuan

Sağma makinaları bebek kadar iyi çekemiyor sütün daha çok olabilir, kaka yapma sıklığından anlıyosun doyup doymadığını tahlil istedi mi doktorunuz troid falan için?

Sağma makinaları bebek kadar iyi çekemiyor sütün daha çok olabilir, kaka yapma sıklığından anlıyosun doyup doymadığını tahlil istedi mi doktorunuz troid falan için?
Kaja ile alakalı değil can8m ben s7tümü sağıyorum üzerine mamada veriyorum zorla günde bir defa yapıyor kakas8nı bazen ikiginde yapıyor zorlanarak kilo takibi ile de anlaşılır sanırim

Kızlar 37 günlüğüz ama hala sarılığımız geçmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Benim bebeğim de 40 günlük sarılık devam ediyor, bugün doktora götürdüm çeşitli tahliller istedi karaciğer enzimlerinden idrar yolu enfeksiyonuna kadar bakılacakmış, kan, idrar ve kakası alındı. Birşey çıkmazsa sorun yokmuş zamanla geçermiş, şimdi sonuçları bekliyoruz

Kaja ile alakalı değil can8m ben s7tümü sağıyorum üzerine mamada veriyorum zorla günde bir defa yapıyor kakas8nı bazen ikiginde yapıyor zorlanarak kilo takibi ile de anlaşılır sanırim
Neyin normal olduğunu artık anlayamıyorum benimki 7-8 kez kaka yapıyor. İshal sanmıştım doktor normal dedi

Neyin normal olduğunu artık anlayamıyorum benimki 7-8 kez kaka yapıyor. İshal sanmıştım doktor normal dedi
İshali anlars8n sadece su gibi olur baz8 bebekler fazla eritiyor galiba ondan kilo almıyordur vücudu yediğini sibdiriyor demekki anne s7tü yaram8yor derler burda benimjide günde biri zor yap8yor tombiş biraz 3800 diğmuştu birkaçgüne kontrolümüz var hastaland8 vermişti sobra 4 üzerine yine çıktı ama şuan 5 olmuştur sanırım

33 günlük oldu kızım. Sarılık devam ediyor. Uzayan sarılık dedi doktor şu an değeri 11..anne sütünden ya da enfeksiyon dan olabilir dedi. Şu an antibiyotik kullanıyoruz. Senn bebişte enfeksiyon var mı
Yok canım enfeksiyon da anne sütünden olan sarılıkta ne yapılıyormuş peki söyledi mi.

İnşallah çıkmaz canım çok sinir bozucu bir şeymiş bu sarılık

Sınır 16 değeri gayet iyi zamanla geçer rengi düzelir biz ışın tedavisi aldık sınırdaydı cok önemli aksatmayın kontrolleri yükselirse beyni etkiliyirmuş

Kızlar yarın korse siparişi vericem hangi marka alayım fazla gôbeğim yok sık8laşması için en etkilisi hangisi biraz fazla sordum ama kullananlar memenun kalanlar etkisinden de biraz bahsederse iyi olur alacak olanlarada faydalı olmuş oluruz

Benimki de uzamış sarılık oldu aynen. Bütün testlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür. Anne sütü sarılığı deniyormuş iki aya kadar sürer dedi doktor. İlk defa duydum bu kadar uzun sarılığı da...

Benimkide öleydi tatlım 10 gündür zinco ve biogaia kullanıyoruz çok daha iyi çok şükür. Sen çıkartıyor desende gazdan yapıyor, minicik bir gaz mahvediyor onu. Ben soğuk su içiyordum bıraktım, terliklerimi çıkartmıyorum, rezene anason ve kimyon karıştırıp 2 fincan içiyorum, damlaları zamanında veriyorum, sancısı varsa biraz yüzüstü yatırıyorum(başından ayrılma tabii), bu gaz giderici kemer var ya ondan almıştım biraz ısıtıp karnına koyuyorum, sakinleşince tekrar emziriyorum, böle böle geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…