2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kaç değerle taburcu oldunuz canım kontrol de kaç çıktı? Bizim fe bugun kontrol vardı 12 çıktı değer. Bir türlü tam düşmüyor ya 12 günlük şuan hala dogum kilosuna ulaşamadı
17 ile girdik 13 ile çıktık üçgün sonra kontrolde 10 düşmüştü beslenmesine dikkat etmelisin aç kalmasın sakın seni emdikten sonra mama takviyesi yap bor süre bizim kız hastaneden çıktıktan sonra üçgünde 350 gram aldı bebeğinin nekadarla doyduğunu sütün nekadaf olduğunu pompa ile sağarak anlayabilirsin düzene girsin diye ben uyand8madan üç saatte bir beslenme yaptım hastanedeki gibi orda mama ağırlıklıydı evde biraz daha süt olsada mama takviye yaptım iştahıda böylelikle açılıyor baya

Alla alla ne ilginç bizimkide bazen nedensiz ağlıyo bende altına bakıyorum pis hemen değiştiriyorum acaba rahatsız oldumu diyorum sonra daha ne anlasın altının pis olmasından diyorum ama demekki anlıyolar valla
Benim.küçük kardeşimde öyleymiş altı pisken hayatta ağzını açmazmış annem öyle diyir altını temizleyince yemeye devam ediyor

Anladım canım çok sağol bende mama takviyesine başlayacağım. İki saatte bir emziriyorum mutlaka

Demek ki yakın doğum zamanımızda canım valla inşallah geçer, bi iş yapamıyorum ayakta kalınca ağrıdan ölüyorum
ben ameliyat bittikten sonra zangır zangır titredim bilmiyorum belki spinal iğnesi kalın diye oluyor bu ağrılar benim biraz hafifledi ama kızın altını ayakta bezlesem doğrulmam zor oluyor ağrıyor

Benim ki bugün tam 1 aylık oldu
Evet tamamen gaz yüzünden emmiyormus

Dün hastaneye gittik acildeki doktor karnına baktı gaz birikmiş dedi lagman yaptik bays içini boşaldık

Eve geldik gene aynı emerken ağladı ama bu sefer gazi çıkmadı diye bırakmadım baya yoğurdum cocugu:) gazı cıktı emdi cıktı emdi cıktı emdi böyle uzun yorucu bir süreç geçiriyorum ama değiyor en azından doyuyor. Demekki vücut sürekli gaz üretiyor bazen zor çıkıyor çocuktan. Valla hamileliğimi ozledim:)) doktor en az 4 5 ay sabredicen dedi

Canım ben tane kimyon kaynayıp 1 çay kaşığı içiriyorum. Damla fayda etmedi kimyon çok işe yaradı. Doktora sordum verebilirsin dedi. Bir de ayşe önerin gaz çıkarma videolarını izle kesinlikle çok faydasını gördüm. Özellikle karnına saat yönünde yapılan masaj.

canim teşekkür ederim onerin için eve gidince izlerim inşallah videoları. Kimyonu da deneyeyim inşallah. Günde kaç defa ne zaman veriyorsun

Allah yardımcın olsun.
Benim de 1 gün kaldı. Pazartesiye dek beklenecek sonra suni sancı dendi
Bu fitili duymuştum ama hiç bahsetmedi doktor neden acaba

Sağlık açısından güvenilir bir marka.
Fakat cok uzun süre geçmeden değişmeli.
benim oğlum için tercihim de o markaydı.
Maksimum 3 saat çok nadir 4 saatte degiistim. Bir defa sizdirdi. Ve oglum 1 aylık.
Molfix te kullandım başka markalarda.
Mühendisoğlunun önerdiği markaları karışık kullanıyorum. Birisine alışınca diğer markalar pisik yapıyormuş.
Bezlerken yandaki lastik ve bariyerleri dışa doğru kivir faydasıni göreceksin inş

Ay hadi hayırla bir avazda kurtul inşallah

Erkek anneleri aranızda yenidoğan sünneti yaptiranıniz var mı ? Biz yarın lokal anesteziyle sünnet olucaz ama ben çok endişeliyim nasıl dayancam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…