Allah razı olsun cnm Rabbim cümlemizin çocuklarını bagslasnAllah bağışlasın çok geçmiş olsun hemencecik toparlanırsınız ikinizde inşallah
17 ile girdik 13 ile çıktık üçgün sonra kontrolde 10 düşmüştü beslenmesine dikkat etmelisin aç kalmasın sakın seni emdikten sonra mama takviyesi yap bor süre bizim kız hastaneden çıktıktan sonra üçgünde 350 gram aldı bebeğinin nekadarla doyduğunu sütün nekadaf olduğunu pompa ile sağarak anlayabilirsin düzene girsin diye ben uyand8madan üç saatte bir beslenme yaptım hastanedeki gibi orda mama ağırlıklıydı evde biraz daha süt olsada mama takviye yaptım iştahıda böylelikle açılıyor bayaKaç değerle taburcu oldunuz canım kontrol de kaç çıktı? Bizim fe bugun kontrol vardı 12 çıktı değer. Bir türlü tam düşmüyor ya 12 günlük şuan hala dogum kilosuna ulaşamadı
Benim.küçük kardeşimde öyleymiş altı pisken hayatta ağzını açmazmış annem öyle diyir altını temizleyince yemeye devam ediyorAlla alla ne ilginç bizimkide bazen nedensiz ağlıyo bende altına bakıyorum pis hemen değiştiriyorum acaba rahatsız oldumu diyorum sonra daha ne anlasın altının pis olmasından diyorum ama demekki anlıyolar valla
Anladım canım çok sağol bende mama takviyesine başlayacağım. İki saatte bir emziriyorum mutlaka17 ile girdik 13 ile çıktık üçgün sonra kontrolde 10 düşmüştü beslenmesine dikkat etmelisin aç kalmasın sakın seni emdikten sonra mama takviyesi yap bor süre bizim kız hastaneden çıktıktan sonra üçgünde 350 gram aldı bebeğinin nekadarla doyduğunu sütün nekadaf olduğunu pompa ile sağarak anlayabilirsin düzene girsin diye ben uyand8madan üç saatte bir beslenme yaptım hastanedeki gibi orda mama ağırlıklıydı evde biraz daha süt olsada mama takviye yaptım iştahıda böylelikle açılıyor baya
ben ameliyat bittikten sonra zangır zangır titredim bilmiyorum belki spinal iğnesi kalın diye oluyor bu ağrılar benim biraz hafifledi ama kızın altını ayakta bezlesem doğrulmam zor oluyor ağrıyorDemek ki yakın doğum zamanımızda canım valla inşallah geçer, bi iş yapamıyorum ayakta kalınca ağrıdan ölüyorum
Agrin yokmuİki hafta içinde tamamen geçti hepsi
Benim ki bugün tam 1 aylık olduKapı pencere çok açamıyorum o yüzden baya sıcak oluyor gündüzleri derecesini bilmiyorum ama
bebeğin kaç günlük? Benimki 20 oldu bikaç gündür bu dediklerinin aynısını yapmaya başladı. Ben de mama verdiğim için memeyi reddediyor sanmıştım ama sanırım gaz sancıları yüzünden ememiyorlar
Canım ben tane kimyon kaynayıp 1 çay kaşığı içiriyorum. Damla fayda etmedi kimyon çok işe yaradı. Doktora sordum verebilirsin dedi. Bir de ayşe önerin gaz çıkarma videolarını izle kesinlikle çok faydasını gördüm. Özellikle karnına saat yönünde yapılan masaj.Canım teşekkür ederim yorumun için zaten emme bitene kadar sürekli gaz çıkartmaya çalışıyorum. Gazını çıkarıyorum deli gibi meme arıyor veriyorum alıyor bir kaç saniye çekip ağlamaya tepinmeye tepinmeye başlıyor. Anlamadım 3. Gündür böyle daha önce yoktu . Şimdi uykuya daldı uyurken ağzını açıp arandı verdim emdi hemen ama uykusunda sancidan kıvranıyor . Sen de mi gaz giderici kullanıyorsun acaba sen ve bebegin gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun
canim teşekkür ederim onerin için eve gidince izlerim inşallah videoları. Kimyonu da deneyeyim inşallah. Günde kaç defa ne zaman veriyorsunCanım ben tane kimyon kaynayıp 1 çay kaşığı içiriyorum. Damla fayda etmedi kimyon çok işe yaradı. Doktora sordum verebilirsin dedi. Bir de ayşe önerin gaz çıkarma videolarını izle kesinlikle çok faydasını gördüm. Özellikle karnına saat yönünde yapılan masaj.
Allah yardımcın olsun.Doktor döküntülerim var diye daha beklemeyelim dedi. Rahim olgunlaştırıcı diye bişey verdiler fitil gibi alttan şimdi bu kendi sancılarımı başlatıcakmış muayenede bi parmak kadar açıklık vardı doktorum başlattı
Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi
Fitil değil de kırılmış bi aspirin gibi bişeydiAllah yardımcın olsun.
Benim de 1 gün kaldı. Pazartesiye dek beklenecek sonra suni sancı dendi
Bu fitili duymuştum ama hiç bahsetmedi doktor neden acaba
Hayırlısıyla kucağına al yavrunuDoktor döküntülerim var diye daha beklemeyelim dedi. Rahim olgunlaştırıcı diye bişey verdiler fitil gibi alttan şimdi bu kendi sancılarımı başlatıcakmış muayenede bi parmak kadar açıklık vardı doktorum başlattı
Bir değişiklik var mı sendeFitil değil de kırılmış bi aspirin gibi bişeydi
İnşaAllah düşer hemen canımAnladım canım çok sağol bende mama takviyesine başlayacağım. İki saatte bir emziriyorum mutlaka
Ay hadi hayırla bir avazda kurtul inşallahDoktor döküntülerim var diye daha beklemeyelim dedi. Rahim olgunlaştırıcı diye bişey verdiler fitil gibi alttan şimdi bu kendi sancılarımı başlatıcakmış muayenede bi parmak kadar açıklık vardı doktorum başlattı
Kac haftalikki bebeginiz bnde yaptiracamda 2 aylik olmasini istiyorum oglumuda iki aylik sunnet ettirmistim cok kolay iyilesmistiErkek anneleri aranızda yenidoğan sünneti yaptiranıniz var mı ? Biz yarın lokal anesteziyle sünnet olucaz ama ben çok endişeliyim nasıl dayancam bilmiyorum