Ne alaka Canım soğuk olmasıyla? Bizimkiler sıcaktı sankispinalde bel ağrısı yaşayanlar oluyormuş ama ben de duymuştum. Bünyeyle alakalı heralde kalıcı olacağını sanmıyorum Canım endişelenme zamanla düzelir
Emziriken sirtini destekle mutlaka ondan oluyor olabilir
Arkadaşlar p.tesi sezeryan doğum yaptım dün eve çıktık ilk WC çıkana kadar sadece sıvı besleniyorum daha çıkamadım aynı durumu yaşayan var mı önerileriniz neler daha süt de tam gelmedi süt gelmesi için de önerileriniz neler yardım edin
Ben prima kullanıyorum öyle oluyo arada molfixe geçtim onda olmadı ama pişik yaptı
Bizim 11.6 cikti insAllah yuksrlmez gecmis,olsun size atlatmissiniz sukur16 olunca yatiriyolar canım bizim 18 küsürdu bizde bi gece hastanede kaldik
Kızlar sizlerin bebeklerinde de uyurken birden nefes kesilmesi oluyo mu ?
Gecmis olsun canim bizim 11.6 cikti en son cuma bidsha bakilcak bklmBizim 17 idi sın8rdaydı öyle demişti doktorum biraz daha y7kselmesi demek beynin etkilenmesi anlamına geliyormuş
İçerden yırtılma olmuş dışardan kendi kesti batık kullniyörüm zaten 25 gün oldu doğum yapalı dediğin krem fayda eder mi alsamBatikon filan verdi mi doktorun cnm benim ilk.dogumumda epizyotomi dkislerim olmustu disarda batikon ve furcian diye bi krem.vermisti doktorum batma oliyordu ama simdiki dogumumda dikisim olmadi . Senin yirtilmaya bagli dikis mi eger oyleyse o normal dikislere cok agri yapar batikon kullanmani oneririm sislik iner bikac gune
doktoruna ulasabiliyorsan bi sor istersen cnm ama furacin kullanabilirsin madecasol da kullanabilirsin cnmİçerden yırtılma olmuş dışardan kendi kesti batık kullniyörüm zaten 25 gün oldu doğum yapalı dediğin krem fayda eder mi alsam
Canım teşekkür ederim yorumun için zaten emme bitene kadar sürekli gaz çıkartmaya çalışıyorum. Gazını çıkarıyorum deli gibi meme arıyor veriyorum alıyor bir kaç saniye çekip ağlamaya tepinmeye tepinmeye başlıyor. Anlamadım 3. Gündür böyle daha önce yoktu . Şimdi uykuya daldı uyurken ağzını açıp arandı verdim emdi hemen ama uykusunda sancidan kıvranıyor . Sen de mi gaz giderici kullanıyorsun acaba sen ve bebegin gaz ilacı olarak ne kullanıyorsunCanım benimki hazı olsa bile deli gibi emmek istiyor ama ağrıdan ememiyor gaxını emme işlemi bitene kadar sürekli yapmalısın sende gaz giderici kullanmalısın istersen bebeğinede gaz damlası al ben aldırdım aşağıdan yukarıdan çokarıyor şuan gazını çokarmadan yatırmam doyduysa hemen uyur doymayan bebek uyumaz birdr benimki huylu altı kirli ise hayatta yemezbunu sarıl8k için hastanede yatarkdn farkettim bebeğin huyunuda iyi bilmek gerekiyor orda bir meme bir mama veriyirduk memeden sonra mutlaka gazını ç8karıyoruz mama verirken birdden fazla gaz cçıkatmak gerekiyor yanlız orda verilen mama aptamildi birde göğsün alttaki kara bölgesinin hepsini ağzona sijmalısın muhtelen yanlış emzirmeden oluyor birde dört parmağın altonda olsun o bölge kaçmasın
yarın 1 hafta olucak
Sağolasın canım iki saatte bir emzir varsa mavi ışık tutun küvezde mavi ışık verdiler şuan 10 a düştü dün kontrolde iyi geçti beslenmesi düzeldi sarılığıda baya düştü inşaAllah hirsey kalmaz bebişlerdeGecmis olsun canim bizim 11.6 cikti en son cuma bidsha bakilcak bklm
DüzGün dikememiş olabilirmi canım bir baktır istersen antibiyotik alıyorsun inşaAllah enfrksiyon kapmasın iyileşmesi dahada uzar gerçi cok uzamış amaİçerden yırtılma olmuş dışardan kendi kesti batık kullniyörüm zaten 25 gün oldu doğum yapalı dediğin krem fayda eder mi alsam
Tepiniyorsa gaz belikide aşağıya geçmiş opabilir dikkat et devam ederse kolik ooabilir vereyim ismini birde emzirdikten sonra eğer çıkartamazsan uyursa bağırsağa geçiyor sakın 9yle birşey yapma yada biraz dik emzir İlacın adı zinco gerçi ilaç değil doğal bir damla içinde kimyonla dereotu ekstresi varmış bazen kızım bi ıkınıyor alttan üstten çıkıyorCanım teşekkür ederim yorumun için zaten emme bitene kadar sürekli gaz çıkartmaya çalışıyorum. Gazını çıkarıyorum deli gibi meme arıyor veriyorum alıyor bir kaç saniye çekip ağlamaya tepinmeye tepinmeye başlıyor. Anlamadım 3. Gündür böyle daha önce yoktu . Şimdi uykuya daldı uyurken ağzını açıp arandı verdim emdi hemen ama uykusunda sancidan kıvranıyor . Sen de mi gaz giderici kullanıyorsun acaba sen ve bebegin gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun
Benim de zor kapaniyordu. Gobusun indikce rahat kapanir merak etme. Gece yatarken mutlaka cikarKorse tavsiye eden sen miydin canım, geldi bugün korsem. Belimede iyi gelecek gibi. Gerçi S beden aldım zor kapattım ama
Ben bu hazin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ya uyuyor diye bazen çıkarmıyordum ondan da olabilir mi acaba bağırsağa inmiştir belki dr gaz bu zinco yu gün içinde kaç damla kacar defa damlatiyorsun acabaTepiniyorsa gaz belikide aşağıya geçmiş opabilir dikkat et devam ederse kolik ooabilir vereyim ismini birde emzirdikten sonra eğer çıkartamazsan uyursa bağırsağa geçiyor sakın 9yle birşey yapma yada biraz dik emzir İlacın adı zinco gerçi ilaç değil doğal bir damla içinde kimyonla dereotu ekstresi varmış bazen kızım bi ıkınıyor alttan üstten çıkıyor
Benim de zor kapaniyordu. Gobusun indikce rahat kapanir merak etme. Gece yatarken mutlaka cikar
Ara ara da acabilirsin.
Ac ki kan akisin olsun hem ic organlarin rahatlar
Yarın kontrolüm var. Ne sancım var ne bişey zaten böyle söyleye söyleye kendimi geriyorum heralde. Meryem ana otunu suya koyup öyle gidicem hastaneye. Allah büyüktür eğer açılma vs yoksa eve gelince gene çıkarırım sudan. Her ihtimale karşı çantamla birlikte gidicem
Ben ben çatladım artık ☝ karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım