- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
Valla pozitif dusunemiyorum. Esim gunde 40 sefer arayip saha dogurmaya Niyetin yok Mu diyor. Sanki Ben icimde tutuyorumAyy bildirim görünce doğurdum diceksin sandıminşallah ikisine de gerek kalmaz da kendiliğinden geliverir minnoşun daha 1 haftamız var pozitif düşünelim. Cuma gideceğim ben bakalım ne diyecek
Ben gittim bugünYarın kontrolüm var. Ne sancım var ne bişey zaten böyle söyleye söyleye kendimi geriyorum heralde. Meryem ana otunu suya koyup öyle gidicem hastaneye. Allah büyüktür eğer açılma vs yoksa eve gelince gene çıkarırım sudan. Her ihtimale karşı çantamla birlikte gidicem
Sorun yok dedi canimBenimde öyle hatta sap tarafım daha sert gibi endişelendim bende
@freyahel Damla’dan memnun musun
Ben istesem de adamın benim bu halimden etkilenebileceğini hiç sanmıyorum. Bazen giyinirken yardım etmek zorunda kalıyo utanıyorum vücudumdan valla. Çok güzel çok kutsal ama görüntü gerçekten estetik değil. Kiiii bi de açıp poz verenler var ya şaşıyorum onlaraBen gittim bugün
Sancım henüz doğum sancısı değil hafif adet ağrısı
Cuma ve pazartesi kontrol sonra suni sancı denenecek mecburen..
Nişanım gelmişti zaten..
Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin.
Doktorum stres yapma doğumu geciktirir daha da dedi
Mümkünse oksitosin hormon salgılanması için eşle yaklaş derim.
Doğum için gerekli hormon..
Bana da sanki çıkınca hiç bişey kalmicak gibi geliyo. Cehalet işteDogduktan sona bi daha konusalim
:))
Az kaldi sık dişini canim
Ama aglamayan bir bebek olsun
Su an hepimizin problemi onlari susturamamak
Yorgunluk uykusuzluk perisanlik
Bebegin keyfini süremiyoruz bu yuzden
Bak bebekliker yazamiyo artik buraya pek
Doğduktan sonra daha zor canım inan hamileliği ozleyeceksin keşke benimki de biraz dursaydi 37+5 doğum yaptım açılmadan dolayi 15 günlük oldu bile ama insan lohusa sendromuna giriyor bakarken ve hamileliği çok özlüyorumBen ben çatladım artıkkarnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım
İse yariyo sa bende yapiyimARkadaslarin dedigi gibi da ozenli kiviriyorum cok az bez dolunc cikiyor artik belimize kadar cis olmuyoruz sukur:)
Sancın başlayınca koy suya ben yaptım gerçekten işe yariyoYarın kontrolüm var. Ne sancım var ne bişey zaten böyle söyleye söyleye kendimi geriyorum heralde. Meryem ana otunu suya koyup öyle gidicem hastaneye. Allah büyüktür eğer açılma vs yoksa eve gelince gene çıkarırım sudan. Her ihtimale karşı çantamla birlikte gidicem
Kapı pencere çok açamıyorum o yüzden baya sıcak oluyor gündüzleri derecesini bilmiyorum amaKaç derece ev
bebeğin kaç günlük? Benimki 20 oldu bikaç gündür bu dediklerinin aynısını yapmaya başladı. Ben de mama verdiğim için memeyi reddediyor sanmıştım ama sanırım gaz sancıları yüzünden ememiyorlarKizlar merhaba tecrübeli annelere bir şey danışıcam
Benim kızım bugün tam 1 aylık oldu çok şükür. Bugüne kadar emmesinde hiç sıkıntı olmadi ama 2 gündür emerken sanki zehir emiyor çırpınıyor ağlıyor hemen gazını çıkarıyorum sakinleşiyor tekrar emmek istiyor bir-kac saniye emiyor kıvranıp ağlamaya başlıyor 3 4 saat böyle uyumuyor da açlıktan en son yalancı meme veriyorum uyuyor . Uyurken anca emiyor karnı doyuyor.
Neden böyle oldu acaba ince giydirmisyim bacakları başı çıplaktı tekrar uzun giydirdim karnı mi ağrıdi acaba
Yasa 2 gündür sütlaç yedim ondan mi internette pişmiş süt gaz yapmaz diyor ama bilemedim
Internette kadının biri memede iltihap varmış bebek ondan emmiyor diyordu ama uykusunda emiyor bizimki öyle bir şey olabilir mi
Ay ne çok uzun yazdım okursanız gözlerinize saglik:))
Ama analık tam bir endişe haliymis ne yapayım:)
İki hafta içinde tamamen geçti hepsiNormal dogum yapanlar ağrılarınız geçtim dikisiniz var mı ?
Kaç değerle taburcu oldunuz canım kontrol de kaç çıktı? Bizim fe bugun kontrol vardı 12 çıktı değer. Bir türlü tam düşmüyor ya 12 günlük şuan hala dogum kilosuna ulaşamadı17idi canım ikigün yatırdı sonra taburcu olduk bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi kiloda almış 4kilo oldu seninki ne durumda iyileştimi
Baya ise yardi cok cis yapmadigi surwce cikmiyor disina guzelce kenarlarini ac bezinİse yariyo sa bende yapiyim
Sancın başlayınca koy suya ben yaptım gerçekten işe yariyo
Suni sanciyla 3 4 cm açıklığım vardı 8 saatte ilerleme olmayınca suya koydum 1 saat içinde 7 cm oldu o tamamen açılınca 10 cm oldu
İnsAllah canim 2 saati bulmadan besleeye calisiyoum baklimSağolasın canım iki saatte bir emzir varsa mavi ışık tutun küvezde mavi ışık verdiler şuan 10 a düştü dün kontrolde iyi geçti beslenmesi düzeldi sarılığıda baya düştü inşaAllah hirsey kalmaz bebişlerde
Anı anına uymuyorNaptin canim
victoryvivi nasi bebeis
Gazla
Mucadelemiz bizimde devam
ediyor
Hergun birsey deniyoruz
Bi gun fayda eden ertesi gun ise yaramiyor
Böyle gececek sanirim bu zor
Gunler
Hamile iken bi an önce dogsun isterdim bebegimi koklamak sevmek ona bakmak için sabirsizlanirdim çok şükür kavuştuk evet onun kokusu onunla ilgilenmek uyurken onu seyretmek vs annelik çok guzelmis ama hamileliği de özlüyorum ayni bedende olmak hareketlerini içinde hissetmek onu merakla beklemek de coook güzelmiş simdi daha iyi anliyorum demem o ki tadini cikar tekmelerini say karnini izle bol bolBana da sanki çıkınca hiç bişey kalmicak gibi geliyo. Cehalet işte
Alla alla ne ilginç bizimkide bazen nedensiz ağlıyo bende altına bakıyorum pis hemen değiştiriyorum acaba rahatsız oldumu diyorum sonra daha ne anlasın altının pis olmasından diyorum ama demekki anlıyolar vallaDoymuyor olabilir benim kız çok oburnormalde sağıp veriyorum uyuyunca saatini şaşmıyorum yoksa gözleri dönüyor deli oluyor benimki ilk başlarda emerken uyuyakalıyirdu devam etmiyordu bu onun sarılık okmasına sebep oldu beslenemedi kilo kaybetti birgün bir gece hastanede sar8l8ktan yatt8k sınırdaydı orda hem mama hemde meme birlikte verdim şimdi nadir mama veriyorum doymadığını anlayınca mutlaka mama veriyorum sonra hemen uyuyor doymay8nca asla uyumuyor birde altı kirli iken asla emmez ne mama yer nedr meme al8 ağzına huylu bir kız8m var ama çok uykucu
Tamam canım deneyeyim onuda çok sağolYüzü koyun yatır kurbağa gibi poposunun üzerine elini bombeli yaparak vur beline doğru sıvazla hastanede öğrendimböyle yatmayıda çok seviyorlar
Allah bağışlasın çok geçmiş olsun hemencecik toparlanırsınız ikinizde inşallah16 haziranda kontrol e gttm gece suyum çok fazlams bebek iri bebekmiş kızımı sezeryn la aldılar çok agladm tam anrstezılı yptılr bebegm başka hastanede yoğun bkmda durumu iyiye gıdıyo gebelik şekerinden oldu ıkıgun devlette yatrdılr dun gece cktm sütun az gelip devamlı sagmya calışıom bigün annm kaldı ynmda bigün kynnm annm çok güzel bktı ındrdı kldrdı yegenme bktıgı için kalamadı dun taburcu oldum iğne verdiler antıbıyotk demir ağrı kesici allahdn eşim var yrdm edip oğlum da ynmda ama agrm var çok ytrsam tutuluom dua edin kızlar kızmda iyi olsun bende allah yar yardmcımz olsun