2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy bildirim görünce doğurdum diceksin sandım inşallah ikisine de gerek kalmaz da kendiliğinden geliverir minnoşun daha 1 haftamız var pozitif düşünelim. Cuma gideceğim ben bakalım ne diyecek
Valla pozitif dusunemiyorum. Esim gunde 40 sefer arayip saha dogurmaya Niyetin yok Mu diyor. Sanki Ben icimde tutuyorum

Ben gittim bugün
Sancım henüz doğum sancısı değil hafif adet ağrısı
Cuma ve pazartesi kontrol sonra suni sancı denenecek mecburen..

Nişanım gelmişti zaten..
Allah hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin.
Doktorum stres yapma doğumu geciktirir daha da dedi
Mümkünse oksitosin hormon salgılanması için eşle yaklaş derim .
Doğum için gerekli hormon..

Ben istesem de adamın benim bu halimden etkilenebileceğini hiç sanmıyorum. Bazen giyinirken yardım etmek zorunda kalıyo utanıyorum vücudumdan valla. Çok güzel çok kutsal ama görüntü gerçekten estetik değil. Kiiii bi de açıp poz verenler var ya şaşıyorum onlara

Bana da sanki çıkınca hiç bişey kalmicak gibi geliyo. Cehalet işte

Ben ben çatladım artık karnımı yara yaptım artık kaşımaktan 2 gündür arada ağlıyorum herkes doğurdu bi ben kaldım diye. Sanki doğsa 7\24 ağlasa razıyım
Doğduktan sonra daha zor canım inan hamileliği ozleyeceksin keşke benimki de biraz dursaydi 37+5 doğum yaptım açılmadan dolayi 15 günlük oldu bile ama insan lohusa sendromuna giriyor bakarken ve hamileliği çok özlüyorum

ARkadaslarin dedigi gibi da ozenli kiviriyorum cok az bez dolunc cikiyor artik belimize kadar cis olmuyoruz sukur:)
İse yariyo sa bende yapiyim Sancın başlayınca koy suya ben yaptım gerçekten işe yariyo
Suni sanciyla 3 4 cm açıklığım vardı 8 saatte ilerleme olmayınca suya koydum 1 saat içinde 7 cm oldu o tamamen açılınca 10 cm oldu

Kapı pencere çok açamıyorum o yüzden baya sıcak oluyor gündüzleri derecesini bilmiyorum ama
bebeğin kaç günlük? Benimki 20 oldu bikaç gündür bu dediklerinin aynısını yapmaya başladı. Ben de mama verdiğim için memeyi reddediyor sanmıştım ama sanırım gaz sancıları yüzünden ememiyorlar

17idi canım ikigün yatırdı sonra taburcu olduk bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi kiloda almış 4kilo oldu seninki ne durumda iyileştimi
Kaç değerle taburcu oldunuz canım kontrol de kaç çıktı? Bizim fe bugun kontrol vardı 12 çıktı değer. Bir türlü tam düşmüyor ya 12 günlük şuan hala dogum kilosuna ulaşamadı

Baya ise yardi cok cis yapmadigi surwce cikmiyor disina guzelce kenarlarini ac bezin

İnsAllah canim 2 saati bulmadan besleeye calisiyoum baklim

Naptin canim
victoryvivi nasi bebeis
Gazla
Mucadelemiz bizimde devam
ediyor
Hergun birsey deniyoruz
Bi gun fayda eden ertesi gun ise yaramiyor
Böyle gececek sanirim bu zor
Gunler
Anı anına uymuyor
Gazdan çok benim meme sorunum var
Memefe uyuyan çocuk yerıne koyİnçe çığlığı basıyor
EveT ilk zamanlar çok zormuş hele ki sıcaklarda

Meryem, inşirah, inşikak, yasin dinledim gözlerimi kapatıp kendimi duaya bıraktım benim karnım artık yara oldu kaşımaktan hatta bacak eklemlerime de sıçradı ne olduğu belli olmayan bi döküntü. Sıkıntıya sokan biraz da o. Karnım fay hattı gibi. Kıpkırmızı yara gibi. Doktorum bugün karaciğer enzimlerime baktı bakalım yarın bişey çıkacak mı. Uyuz köpek gibi sürekli kaşımak istiyorum. Bebeleri ağlayanlar sizin de geçecek bunu kendimize telkinde bulunalım bence şimdik daha minicikler

Bana da sanki çıkınca hiç bişey kalmicak gibi geliyo. Cehalet işte
Hamile iken bi an önce dogsun isterdim bebegimi koklamak sevmek ona bakmak için sabirsizlanirdim çok şükür kavuştuk evet onun kokusu onunla ilgilenmek uyurken onu seyretmek vs annelik çok guzelmis ama hamileliği de özlüyorum ayni bedende olmak hareketlerini içinde hissetmek onu merakla beklemek de coook güzelmiş simdi daha iyi anliyorum demem o ki tadini cikar tekmelerini say karnini izle bol bol
Allah kolay saglikli doğum nasip etsin sagsalim kavuşursun insAllah evladina❤

Alla alla ne ilginç bizimkide bazen nedensiz ağlıyo bende altına bakıyorum pis hemen değiştiriyorum acaba rahatsız oldumu diyorum sonra daha ne anlasın altının pis olmasından diyorum ama demekki anlıyolar valla

16 haziranda kontrol e gttm gece suyum çok fazlams bebek iri bebekmiş kızımı sezeryn la aldılar çok agladm tam anrstezılı yptılr bebegm başka hastanede yoğun bkmda durumu iyiye gıdıyo gebelik şekerinden oldu ıkıgun devlette yatrdılr dun gece cktm sütun az gelip devamlı sagmya calışıom bigün annm kaldı ynmda bigün kynnm annm çok güzel bktı ındrdı kldrdı yegenme bktıgı için kalamadı dun taburcu oldum iğne verdiler antıbıyotk demir ağrı kesici allahdn eşim var yrdm edip oğlum da ynmda ama agrm var çok ytrsam tutuluom dua edin kızlar kızmda iyi olsun bende allah yar yardmcımz olsun

Allah bağışlasın çok geçmiş olsun hemencecik toparlanırsınız ikinizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…