- 15 Ekim 2009
- 1.434
- 1.129
Muhtemelen 5. Hafta ortalarıdır diye tahmin ediyorum benKızlar betahcg 2106 çıktı acaba ne kadarlık hamileyimdir? Bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen 5. Hafta ortalarıdır diye tahmin ediyorum benKızlar betahcg 2106 çıktı acaba ne kadarlık hamileyimdir? Bilen var mı?
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına insallahÇekmeyi düşünüyorum :) sonuçlar geldi tam tamına 10000
Kızlar betahcg 2106 çıktı acaba ne kadarlık hamileyimdir? Bilen var mı?
bence çok güzel olur oradakilerle anlaşırsın önceden hesabın içine koyarlar hatta video flnda çekebilirler çaktırmadan belki :)tasarimcibayan güzel yöntem :) ben canım hamile olduğumu öğrenmeden önce künefe çekmişti yani rüyamda görmüştüm bayada böyle dalgası geçti yok ya bizden bişey olmaz filan diye bir kunefeci var sevdiğimiz orda hesap kutusunun içine koyayım diyorum eğer bi an önce ogrenebilirsem :) nasıl olur sizce :)
seninkide çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallahÇok güzel olur ama videoya çek bence :) bende hastaneye gittim kan verdim çıkınca emzik aldım sonra kırtasiyeden kalpli kutu aldım onun içine idrar test sonucumu emziğimi birde bebek ayakkabısı vardı onu koydum salonumuzu süsledim işten geldi zaten ben buna bi gün önce sana süprizim olcak yarın diyodum oda anlamış biraz ben öyle deyince :) Sonra işten geldi gel sana hediyemi vercem dedim salona götürdüm ama telefonu bi yere koydum kaydediyodu :) verdim kutuyu açtı bu ne dedi bende güldüm hadi canım inanmam dedi ben ağlamaya başladım kandırma beni dedi bende ağlayarak yemin ederimki dedim sonra vaaaaayyy vaaaaayyy allahım sana şükürler olsun diye bağırdı sarıldı hemen bana öyle söyledim :)
Amin canım inşallah :) hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız allahın izniyle.bence çok güzel olur oradakilerle anlaşırsın önceden hesabın içine koyarlar hatta video flnda çekebilirler çaktırmadan belki :)
seninkide çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah
Ben başlamadım devletteki doktor verdi ama Perşembe özeldeki doktora gidicem onun verdiğine başlarım diye almadım :/ Ama beslenmeme çok dikkat ediyorum.kızlar eğer başlamadıysanız mutlaka folik aside başlayınn bir an önce. ben bgn kan vermeye gittiğimde doktor sordu hemne başlamış mıydın diye.
sağol canım teşekkür ederim.. bekleyelim bakalım birazhayırlı olsun canım bebeğin kesesi hcg 1500 ü gördükden sonra görülür yani daha minimum bir haftan var bunun için .. 5 haftaya doğru görülüyor genelde
canım folik asidi hamilelik başlamadan 3 ay önce kullanmaya başlayın ve gebeli-in ilk 3 ayı kullanın diyorlar bebeğin beyin ve omurilik sisteminin gelişimi için çok önemliymiş, zaten vitamin insanlar yıllarca kullanıyor. bence hemen başlamalısınBen başlamadım devletteki doktor verdi ama Perşembe özeldeki doktora gidicem onun verdiğine başlarım diye almadım :/ Ama beslenmeme çok dikkat ediyorum.
Teşekkür ederim canm aynen öyle olablrMuhtemelen 5. Hafta ortalarıdır diye tahmin ediyorum ben
Hamilelikten önce kullanıyodum canım hamile olduğum gün bitmişti folik asit nasılsa gidicem diye bekledim 2 gün kaldı zaten 2 gün sonra doktorun verdiğine başlıcam.canım folik asidi hamilelik başlamadan 3 ay önce kullanmaya başlayın ve gebeli-in ilk 3 ayı kullanın diyorlar bebeğin beyin ve omurilik sisteminin gelişimi için çok önemliymiş, zaten vitamin insanlar yıllarca kullanıyor. bence hemen başlamalısın
tahminim 5+0Kızlar betahcg 2106 çıktı acaba ne kadarlık hamileyimdir? Bilen var mı?
aa anladım canım tamm o zamanHamilelikten önce kullanıyodum canım hamile olduğum gün bitmişti folik asit nasılsa gidicem diye bekledim 2 gün kaldı zaten 2 gün sonra doktorun verdiğine başlıcam.
Ay canım muhtemelen benimde öyle sat 22 ağustos ama 5 gün geçince öğrendiğim kan değerim 27 ydi insanlar 3-4 gün kala bu değeri öğreniyor. Senin kan değerin nasıldıKese var ama bebeğim henüz yoj içinde çünkü kesede çok küçükmüş daha sanırım geç döllenme dedi doktor sat 22 ağustos uyuşmuyor bununla şuan dedi 5+5 görünüyorum ama çocuk yok 15 gün sonra bida gel dedi ama ben okadar bekleyemem kesin :)
Aa senin yine de değerin yüksekmiş. Ben de bgn ölçtürdüm baklm yarın ne çıkacakBenimde geçen hafta çarşamba yani 5 gun geçtiğinde 2431 di ama zaten çok düzensiz hasta olurum geç yumurtlamam çok muhtemel :) birde zaten karnımın içinde çocuktan başka herşey var maşallah 2 tane miyom 2 tane kist