2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tasarimcibayan tasarimcibayan güzel yöntem :) ben canım hamile olduğumu öğrenmeden önce künefe çekmişti yani rüyamda görmüştüm bayada böyle dalgası geçti yok ya bizden bişey olmaz filan diye bir kunefeci var sevdiğimiz orda hesap kutusunun içine koyayım diyorum eğer bi an önce ogrenebilirsem :) nasıl olur sizce :)
bence çok güzel olur oradakilerle anlaşırsın önceden hesabın içine koyarlar hatta video flnda çekebilirler çaktırmadan belki :)
Çok güzel olur ama videoya çek bence :) bende hastaneye gittim kan verdim çıkınca emzik aldım sonra kırtasiyeden kalpli kutu aldım onun içine idrar test sonucumu emziğimi birde bebek ayakkabısı vardı onu koydum salonumuzu süsledim işten geldi zaten ben buna bi gün önce sana süprizim olcak yarın diyodum oda anlamış biraz ben öyle deyince :) Sonra işten geldi gel sana hediyemi vercem dedim salona götürdüm ama telefonu bi yere koydum kaydediyodu :) verdim kutuyu açtı bu ne dedi bende güldüm hadi canım inanmam dedi ben ağlamaya başladım kandırma beni dedi bende ağlayarak yemin ederimki dedim sonra vaaaaayyy vaaaaayyy allahım sana şükürler olsun diye bağırdı sarıldı hemen bana öyle söyledim :)
seninkide çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah :dua:

kızlar eğer başlamadıysanız mutlaka folik aside başlayınn bir an önce. ben bgn kan vermeye gittiğimde doktor sordu hemne başlamış mıydın diye.

bence çok güzel olur oradakilerle anlaşırsın önceden hesabın içine koyarlar hatta video flnda çekebilirler çaktırmadan belki :)

seninkide çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah :dua:
Amin canım inşallah :) hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız allahın izniyle.

kızlar eğer başlamadıysanız mutlaka folik aside başlayınn bir an önce. ben bgn kan vermeye gittiğimde doktor sordu hemne başlamış mıydın diye.
Ben başlamadım devletteki doktor verdi ama Perşembe özeldeki doktora gidicem onun verdiğine başlarım diye almadım :/ Ama beslenmeme çok dikkat ediyorum.

Ben başlamadım devletteki doktor verdi ama Perşembe özeldeki doktora gidicem onun verdiğine başlarım diye almadım :/ Ama beslenmeme çok dikkat ediyorum.
canım folik asidi hamilelik başlamadan 3 ay önce kullanmaya başlayın ve gebeli-in ilk 3 ayı kullanın diyorlar bebeğin beyin ve omurilik sisteminin gelişimi için çok önemliymiş, zaten vitamin insanlar yıllarca kullanıyor. bence hemen başlamalısın:110:

canım folik asidi hamilelik başlamadan 3 ay önce kullanmaya başlayın ve gebeli-in ilk 3 ayı kullanın diyorlar bebeğin beyin ve omurilik sisteminin gelişimi için çok önemliymiş, zaten vitamin insanlar yıllarca kullanıyor. bence hemen başlamalısın:110:
Hamilelikten önce kullanıyodum canım hamile olduğum gün bitmişti folik asit nasılsa gidicem diye bekledim 2 gün kaldı zaten 2 gün sonra doktorun verdiğine başlıcam.

Kese var ama bebeğim henüz yoj içinde çünkü kesede çok küçükmüş daha sanırım geç döllenme dedi doktor sat 22 ağustos uyuşmuyor bununla şuan dedi 5+5 görünüyorum ama çocuk yok 15 gün sonra bida gel dedi ama ben okadar bekleyemem kesin :)

Kese var ama bebeğim henüz yoj içinde çünkü kesede çok küçükmüş daha sanırım geç döllenme dedi doktor sat 22 ağustos uyuşmuyor bununla şuan dedi 5+5 görünüyorum ama çocuk yok 15 gün sonra bida gel dedi ama ben okadar bekleyemem kesin :)
Ay canım muhtemelen benimde öyle sat 22 ağustos ama 5 gün geçince öğrendiğim kan değerim 27 ydi insanlar 3-4 gün kala bu değeri öğreniyor. Senin kan değerin nasıldı

Benimde geçen hafta çarşamba yani 5 gun geçtiğinde 2431 di ama zaten çok düzensiz hasta olurum geç yumurtlamam çok muhtemel :) birde zaten karnımın içinde çocuktan başka herşey var maşallah 2 tane miyom 2 tane kist :KK70:

Benimde geçen hafta çarşamba yani 5 gun geçtiğinde 2431 di ama zaten çok düzensiz hasta olurum geç yumurtlamam çok muhtemel :) birde zaten karnımın içinde çocuktan başka herşey var maşallah 2 tane miyom 2 tane kist :KK70:
Aa senin yine de değerin yüksekmiş. Ben de bgn ölçtürdüm baklm yarın ne çıkacak

Ya birde ben burdaki doktorla hiç anlaşamadık zaten oldum olası hafta sonu bi özele giderim bakalım orası ne diycek cihazlar filanda eski burada çünkü

Kızlar bugün doktora gittim ultrasonda keseyi göremedi doktor alttan bakmak istedi ben baktırmadım. Beta hcg düzeyine bakalım en az 1600 olması gerek dedi değerim 3000 çıktı. Rahim kalınlığın 18 mm bu iyi bir şey dedi. Siz ne zaman keseyi gördünüz ? Değerim 4 gün önce 490 dı. Sat 28 Ağustos

X