- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Ailede var ikiz 2 tane eşim tarafında var. Benim tarafımdada var biraz uzak ama, amcamın kızının ikizleri var.Tedaviyle mi oldu yumurtlama için ilaç falan kullandin mi ya da ailelerde var mi ikiz
Vajinal bakti hheralde 1500 le gorulmeyebilir canim 1500 2000 yaziyo cunku hep 3 4 gun daha bekle. Ben henüz kese için gitmedim acaba kese kalp beraber mi gitsem biraz daha mi beklesem dayanabilirmiyim diyorum erken gidip vajinal baktirmak da istemiyorum kafa karisik anlayacagin:))Kızlar selamlar,
bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi göremedidün kan değerim 1565 ti. 10 bin olunca görebiliriz dedi ama binin üstünde olunca görülebilir diye biliyorum. kan testi de yaptırma artık, dış gebelik riskinde bakılır, sana gerek yok dedi.
ayyy ikinci kuzum olacak bu bebiş ama ilki gibi heyecanlı ve stresliyim.
herkes sağlıkla kucağına alsın miniklerini inşallah...
Canım ben Ataşehir Florence Nightingale hastanesinde Yasemin Yakut'a gidiyorum. 2014te doğan oğlumda da ona gitmiştim. O zaman Şifa Hastanesiydi orası.
belli oldu mu canım merak ettimm
Bizde durumlar böyle canımm sen de nasıl?
Canım 3000 ile görmüş doktor senin bebeğini benim değerim 10.042 . Ultrason cihazıda baya iyi bir cihaz herkes o doktora gidiyor sırf o cihaz içinCanim dis gebelikle onu ilgisi yokki. Belki doktorun cihazi eski tipse gozukmemistir. Cuma gunu betam 3110 du mesela yeni yeni olusmaya baslamis dedi tam goremedi. Bidaha gidicem. 6. Haftada daha net gorunur. Canini sıkma. Daha cok erken.
Çok doğru söylüyosun canım ama işde korkuyorum ister istemez evet elden bişey gelmiyor beklemekten başka ama değerim haftama göre çok yüksek olup üstüne bide keseyide görünce endişeleniyorum ister istemez. 10.042 çok yüksek geldi bana .Canım ben 4+5te gittim beta hcg 6bin çıktı ve kese gözükmedi. Nerdeyse aynı durumdayız seni anlıyorum ben burda az yazmadım benim kesin dış gebelik hepinizin kese gözüktü benmki gözükmedi vs diye ama sabredince inan görüyosun. Haftaya randevu al bi daha git ben o zamanlar düşünüyodum dış gebelikse napmam lazım? Doktorlar bişey yaparmı hayır yapamaz çünkü tamamen öyle olduğu anlaşılana kadar ilaç iğne vs veremezler. Ne zaman anlaşılır? 6 haftalıkken falan. Peki ben napmam lazım? Beklemeliyim burda tek yapman gereken şey beklemek ama beni örnek gör kendine 5+6da gözüktü anca ve zor gözüktü korkma seninde öyle olur.
Oo ikiz bolmus inşallah seninde ikizdir :)) stres yapmamaya calis canim stres hormonlari hormonlar bebeği etkiliyor 2 3 gün sonra tekrar git istersen bazen de hastanenin ultrasonu ile alakali oluyorAilede var ikiz 2 tane eşim tarafında var. Benim tarafımdada var biraz uzak ama, amcamın kızının ikizleri var.
Kızlar ya birileri yardım etsin bana
Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi.Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan
Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Merhaba öncelikle kötüye yorma lütfen. Bende pazartesi günü öğrendim 9011 di ve ben haftamı bilmiyorum. Pazartesi çağırdı tekrar kalp atışını duyalım dedi. Tahmini 4-5 haftalık dedi. Pazartesi net tarih alacağız.Aynı hastane canım ya acaba ikiz filanmı kötüyü düşünmek istemiyorum. Kızlar aranızda hiç bu haftalarda kan verip böyle yüksek çıkan varmı ?
evet ilk-iki farketmiyor aynı heyecan aynı stersCanım tahmini doğum tarihlerimiz aynıbende Çarşamba gününe ilk randevumu aldım görebilirim inşallah keseyi :) benim ilk gebeliğim çok heyecanlıı günler geçmek bilmiyor :))
Vajinal bakti hheralde 1500 le gorulmeyebilir canim 1500 2000 yaziyo cunku hep 3 4 gun daha bekle. Ben henüz kese için gitmedim acaba kese kalp beraber mi gitsem biraz daha mi beklesem dayanabilirmiyim diyorum erken gidip vajinal baktirmak da istemiyorum kafa karisik anlayacagin:))
beta hcg 10000 olabilir ama daha 4+4 diyorsun. bu aşamada gözükmemesi normal bence. sadece şuan senin beta değerin hızlı yükseliyor. demek ki erken döllenme olmuş. olay sadece beta hcg değil yaniKızlar ya birileri yardım etsin bana
Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi.Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan
Benim de branşım sınıf öğretmenliği canım. 15 sene özelde çalıştıktan sonra bakıcıyla sıkıntı yaşayınca oğlum 1,5 yaşındayken anaokulu açtım. Kuzum da erken tanıştı okulla ama yanıbaşımda büyüdü. Şimdi 4,5 yaşında. İkinci de kısmetse öyle büyüyecekbaya öğretmen var heralde?
Kimler var?
Ben sınıf öğretmeniyim
Hiç acelem yok bi de 2. olunca çok ağrım var ama 7. hafta gideyim diyrm
gerçekten içim rahatladı bunu okuyunca, benim de 1560ta görünmedi, haftaya cumartesi gidicemBende senin gibiydim geçen haftlarda 2 binle kese gözükmezse dış gebelik diye bişey yok benim değerim 6 binken gözükmedi düşün. Bu süreçte sabretmek gerekiyor ama stresten uzak durmalıyız bak için rahatladı en azından artık kötü düşünme :)
Arkadaşım Merhaba :)
Tam bir kitap kurdu ve meraklı anne adayı olarak sana önerebileceğim başucu kitabım “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?”. Yazarı Heidi E. Murkoff ve Sharon Mazel. Dünyanın en popüler ve 14 milyondan fazla satan gebelik rehberi. Ben D&R’dan 75tl’ye aldım 2 hafta önce. Gerçekten her sorunuzun cevabını bulabileceğiniz bir ansiklopedi:) Eşimle birlikte akşamları okuyoruz, çok keyifli :)
kızlar nolur bana biri yardım etsin dün 4+1 idim sabah kan verdim beta hgc 3000 çıkmış ama doktor baktı kese yok dedi haftaya gel dedi sadece rahimde kalınlaşma var dedi normalde bu degerde çoktan görünmesi gerekmiyormuydu dış gebelik olabilirmi çok korktum bilgisi veya deneyimi olan nolur cevaplasın haftaya kadar nasıl dayanırım
Banada 6bin yüksek gelmişti herkesin 2bindi o haftalarda benim 6bindi demekki erken döllenme oldu. Hatta erken döllenme olduysa değeri 2bin çıkanların kese görmesi beni şaşırtmıştı ama belli olmuyor demekki değişiyor kişiden kişiye kafana takma stres bebeğine zarar verir. Bekliceksin sonra boşuna stres yapmışım diceksin.Çok doğru söylüyosun canım ama işde korkuyorum ister istemez evet elden bişey gelmiyor beklemekten başka ama değerim haftama göre çok yüksek olup üstüne bide keseyide görünce endişeleniyorum ister istemez. 10.042 çok yüksek geldi bana .
bende de olmuştu önceki hamileliğimde rennie tablet alıyordum günde 1, birde gaviscon şurup düşmüyordu elimdenKizlar bana yardim edin midemde buyuk bi yanma var gecmiyor . oldukcada saglikli besleniyorum berabt bir sey . nasil gecer sut yogurtt cubuk kraker beyaz leblebi denemedigim hic bir sey kalmadi . tum yasam kalitem gitti iste zar zor calisiyorum . aksam uyuyamiuorum . yatinca kalkamiyorum . 7+1hamileyim ilerleyen zamanlarda daha da artiyormus oyle okudum forumlarda .
Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.
Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.
Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Çok geçmiş olsun canım Allah daha büyük keder vermesin inşallahKızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Canım çok geçmiş olsun. O ne demekmiş ilk kez duydum neyden kaynaklanıyormuş?Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Canım ben kaydedicem bi kaç gün sonra eklemiş olurum.Öncelikle herkese merhaba. Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin. Listeye adımı nasıl ekleyebilirim. Profil sayfasında bilgileri girdim ama gelmemiş. Birde tahmini 5 haftalık gebeyim ve bende goguz hassasiyeti harici bir etki yok. Sizler ne zaman başladı bulantı falan?
Teşekkür ederim. O zaman pazartesi tam tarihi yazarım dr. Kontrolünden sonra çünkü bende sat yok malesef en son 15-25 Ağustos arası düzensiz birşey vardı. Pazartesi net tarih alacağım inşallahCanım ben kaydedicem bi kaç gün sonra eklemiş olurum.