2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :)) bebişimizi 6+1 olarak hesapladı ultrason. Son adet tarihim 27 Ağustos, son adete göre 6+5 olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş. Yolku gördük, bebeğimin Crl’si 4.3mm çıktı, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Mide bulantısı ve yanma problemim var, yüksek yastık kullanmamı söyledi ve rennie’nin şurubunu verdi, kafana bile diksen bir şey olmaz gönül rahatlığıyla kullan dedi. Midesi bulanan arkadaşlar deneyebilirler, merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olurum, hepimize sağlıklı gebelikler :)
Gozun aydin : ))

Canim Kani ayni yerde mi verdin hep hastaneden hastaneye degisir degerler cunku kullanilan makinalar farkli ayni gun git baska yerde ver daha farkli cikar sonuc tabiki Dr una sor daha dogru bilgi verir
Aynı hastane canım ya acaba ikiz filanmı kötüyü düşünmek istemiyorum. Kızlar aranızda hiç bu haftalarda kan verip böyle yüksek çıkan varmı ?

Aynı hastane canım ya acaba ikiz filanmı kötüyü düşünmek istemiyorum. Kızlar aranızda hiç bu haftalarda kan verip böyle yüksek çıkan varmı ?
4 hafta çok erken kesenin gözükmesi için,ben de ilk doktora gittiğimde 5 hafta olunca gel,vajinal ultrason ile baksam bile bişey göremem demişti.5+3’de ultrasyon ile gördük biz,beta değerime bir kez baktırdık onda da 1,789 ‘du

4 hafta çok erken kesenin gözükmesi için,ben de ilk doktora gittiğimde 5 hafta olunca gel,vajinal ultrason ile baksam bile bişey göremem demişti.5+3’de ultrasyon ile gördük biz,beta değerime bir kez baktırdık onda da 1,789 ‘du
Canım benim 10.000 beta değerim bugün :KK43: bu korkutuyor beni

Canım her kadında farklı seyrediyor bu durum ben 6+1 de sadece keseyi gördüm..
Canım benimde muhtamel doğum tarihim seninle aynı benim tüp bebek.Dün 6+2 de gittim ve doktorum bugun bebegi görmeyi beklerdik dedi. Ilaclara devam et 10 gun sonra gel karar verelim dedi ve ben dunden beri nefes alamıyorum. Sen en son bhcg ne zaman yaptirdin ve kac cikti birde kese boyutun kaç cikti merak ettim. Sen iyisin masallah ben kendimi bitirdim ve biraktim gibi :110:

Son düzenleme:
Kızlar ya birileri yardım etsin bana :KK43:
Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi. :KK43: Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan :KK43:

Vucudum susuz kalmış su icemiyorum..en çok su midemi bulandiriyor:KK12: kasiklarim hâlâ ara ara sızlama şeklinde agriyor:KK51:bu 3 ay bir bitse de:KK55:

N niloya88 gözün aydın canım

Elanur4206 Elanur4206 canım kötüyü getirme aklına biliyorum beklemek çok zor insan kurdukca kuruyor ama yapma kendine yazık Allah inşallah hayırlısıyla nasip etmiş olduk sana bebeğini

Maşallah ya 3. Çocuğa gebe olup da nasıl 68 kilo oluyosunuz böylelerine çok imreniyorum ben nefes dahi alsam şişiyorum sanki:KK48: hele tabloda bakıyorum gurubun çoğu 50 li 60 lı kilolarda hayranım valla sizlere:KK70:

İlk hamileliğime 64 kilo ile başlamıştım tam 28 kilo aldım, boyum da 1.80 kapı gibi bişey olmuştum. Fiziğim de hep güzeldi o zamana kadar, zannediyodum ki mankenler gibi olur benim de hamileliğim önde top yutmuş gibi bir göbek, doğurucan hop eski haline dönücen. Egosal anlamda dibe çöktüğüm bir dönemdir :) sonra yavaş yavaş gitti Allaha şükür, 2. Hamileliğime de 67 ile başladım onda 16 kilo aldım benim için iyi bir rakamdı az aldım diye sevindim yani :)

Kızlar selamlar,
bugün doktor kontrolüm vardı. Keseyi göremedi :110: dün kan değerim 1565 ti. 10 bin olunca görebiliriz dedi ama binin üstünde olunca görülebilir diye biliyorum. kan testi de yaptırma artık, dış gebelik riskinde bakılır, sana gerek yok dedi.
ayyy ikinci kuzum olacak bu bebiş ama ilki gibi heyecanlı ve stresliyim. :oops:
herkes sağlıkla kucağına alsın miniklerini inşallah...

Merhaba arkadaşlar. Benimde BETA HCG degerim 7557,9 ?? iyi bir doktor ve hastane arıyorum istanbul anadolu yakasi..
Canım ben Ataşehir Florence Nightingale hastanesinde Yasemin Yakut'a gidiyorum. 2014te doğan oğlumda da ona gitmiştim. O zaman Şifa Hastanesiydi orası.

Kızlar benim değerlerim 48 saatte 2 kat artmamış daha fazla artmış. Geçen salı b hcg 767 bugün 12bin ikiz gebelik olabilir mi çok korkuyorum 2 yasında oğlum var
belli oldu mu canım merak ettimm

Kizlar benim gibi sat 12 eylul haftasi 4+0 ve o gunlerde olanlar kese icin gittiniz mi ne zaman gideceksiniz @Piknik tup sen dun gitmistin gorunmemisti de mi canim bidaha ne zmn gideceksin pinar0 pinar0 @Flowers26 . Elanur4206 Elanur4206 seni biliyorum canim cmt gideceksin takipteyim:)
Feeling07 Feeling07 canim birde MUHAMMEDİNANNESİ diye bir nick var benimle ayni dogum trhi o yuzden dikkatimi cekti son girilme 2009 yanlis olmus sanirim

Bizde durumlar böyle canımm sen de nasıl?

Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi. :KK43: Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan :KK43:
4+4 te vajinal bakarsa 1 ihtimal gorur keseni.karindan zor.
Kan tahlili bilmiyorum kan takibini tercih etmedim ben.
Cok takilma.icin rahat edeceksede devletin acilinnden git k.doguma baksinlar istersen. Stres yapma

Bende ne guzel 6+3 oldum diye seviniyorum 5 hafta ancak gec dollenme dedi doktorlar.ilerleyecegine geriliyor haftalar:işsiz:

Canım ben 4+5te gittim beta hcg 6bin çıktı ve kese gözükmedi. Nerdeyse aynı durumdayız seni anlıyorum ben burda az yazmadım benim kesin dış gebelik hepinizin kese gözüktü benmki gözükmedi vs diye ama sabredince inan görüyosun. Haftaya randevu al bi daha git ben o zamanlar düşünüyodum dış gebelikse napmam lazım? Doktorlar bişey yaparmı hayır yapamaz çünkü tamamen öyle olduğu anlaşılana kadar ilaç iğne vs veremezler. Ne zaman anlaşılır? 6 haftalıkken falan. Peki ben napmam lazım? Beklemeliyim burda tek yapman gereken şey beklemek ama beni örnek gör kendine 5+6da gözüktü anca ve zor gözüktü korkma seninde öyle olur.

Alttan bakmasını istedim doktora onu yapmadı :KK43: içim içimi yiyor şuanda. Değerin 3000/4000 çıkarsa dış gebelik var diye şüphelenmeliyiz dedi ve benim hesaplarıma göre değerim o civarlarda çıkacak
Canim dis gebelikle onu ilgisi yokki. Belki doktorun cihazi eski tipse gozukmemistir. Cuma gunu betam 3110 du mesela yeni yeni olusmaya baslamis dedi tam goremedi. Bidaha gidicem. 6. Haftada daha net gorunur. Canini sıkma. Daha cok erken.

X