2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldum ne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yokböyle olan yok mu aranızda

Çok abartı değil mi son mesajlarınızı okudum da
Kesinlikle abarti
Belki bu mide bulantilarindan belki fazla uyumaktan belki dusuk riski dolayisiyla oldugum igneler ve surekli yatmaktan eve kapanmaktan belki de deliresim varmis bebek bahanem bilmiyorum.her saniye gezen birinin eve yataga kapanmasida iskence gibi

Valla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldum ne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yokböyle olan yok mu aranızda
Benim ilkinde hic 1 sey yoktu.midem bulaniyor kokuya dayanamiyorum agrim cok sinirim tavan diyenler bana tuhaf gelirdi.ama oluyormus

Kalp atışını duydunuz mu

Çok sağolun canım arkadaşlarım sayenizde biraz içim rahatladi..
İnanın zor bir süreç ve destek çok onemliymis..
Buraya girip sizler sayesinde çok iyi hissediyorum

Etiketleyemedim teker teker kusura bakmayın telefonda zor oluyor

Sade soda iciyorsun : ))

Bende telefonu yere attim ezmeye calisiyordum akillara zarar tobe içimden canavar cikti.adam 10 kilo aldi gözüme batiyor kilon görünme gozume diye bagirip duruken git tavuklu pilav al gel daha bagiricam dedim
Hahaha valla hepimiz aynıyız baksanıza doğunca sorucaz bu miniklere :)

Çok şükür canım kalp atışını duydunuz hayırlısı bizim inşallah bizde duyarız yakında sabırsızlıkla bekliyorum bende

Üzme ve stres yapma canım inşallah güzrl haberler alırsın

Benimde ağrıyor kasıklarım hele ağır taşırsam daha da çok. Artık ağır bir şey taşımıyorum o yüzden. Normal ama ilk 3 ay böyle olması canım, telaş etme benim ilk hamileliğimde de aynı olmuştu

Çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inialöah iyleşir birazcıkta olsa düzelirsin

Malesef bende nasıl listeye ekliyceğimi bilmiyorum ve öyle kaldı yapamadım. benimde yaklaşik 15 gündür gögüs ağrıları ğöğüs sertliği çok yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…