Valla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldumNormalde doktor mumkun olmadikca disari cikma dedi hafta ici okula kizi esim birakip aliyor hafta sonlari maci oluyor ben gidiyorum.bugun goturdum sahaya bagiriyordum sol dizini kir diye cikinca anne kardesim seni azcik sinirli yapti istersen bir kac hafta maca gelme dediniye bole oldum ki ben.
Kesinlikle abartiÇok abartı değil mi son mesajlarınızı okudum da
Bazıları ağır geçiriyor bence. Bende de psikolojik olarak hiçbişey yok şu anda sakinim :)Valla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldumne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yok böyle olan yok mu aranızda
Benim ilkinde hic 1 sey yoktu.midem bulaniyor kokuya dayanamiyorum agrim cok sinirim tavan diyenler bana tuhaf gelirdi.ama oluyormusValla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldumne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yok böyle olan yok mu aranızda
Ayy çok sevindim anormal değilim yani bir sorun yokBazıları ağır geçiriyor bence. Bende de psikolojik olarak hiçbişey yok şu anda sakinim :)
Kalp atışını duydunuz muKesinlikle abarti
Belki bu mide bulantilarindan belki fazla uyumaktan belki dusuk riski dolayisiyla oldugum igneler ve surekli yatmaktan eve kapanmaktan belki de deliresim varmis bebek bahanem bilmiyorum.her saniye gezen birinin eve yataga kapanmasida iskence gibi
Hayir o kadar buyumedi henuz.bir acilde vajinal usg ile bide 2 gun once karindan usg ile kesesini gördük.Kalp atışını duydunuz mu
4+6 günlük canımKaç haftalık bende de belirgin bir değişiklik yok
Sade soda iciyorsun : ))Çok sağolun canım arkadaşlarım sayenizde biraz içim rahatladi..
İnanın zor bir süreç ve destek çok onemliymis..
Buraya girip sizler sayesinde çok iyi hissediyorum
Etiketleyemedim teker teker kusura bakmayın telefonda zor oluyor
Sade soda iciyorsun : ))
Hahaha valla hepimiz aynıyız baksanızaBende telefonu yere attim ezmeye calisiyordum akillara zarar tobe içimden canavar cikti.adam 10 kilo aldi gözüme batiyor kilon görünme gozume diye bagirip duruken git tavuklu pilav al gel daha bagiricam dedim
Çok şükür canım kalp atışını duydunuz hayırlısı bizim inşallah bizde duyarız yakında sabırsızlıkla bekliyorum bendeKızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür :)) bebişimizi 6+1 olarak hesapladı ultrason. Son adet tarihim 27 Ağustos, son adete göre 6+5 olmam gerekiyordu ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş. Yolku gördük, bebeğimin Crl’si 4.3mm çıktı, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Mide bulantısı ve yanma problemim var, yüksek yastık kullanmamı söyledi ve rennie’nin şurubunu verdi, kafana bile diksen bir şey olmaz gönül rahatlığıyla kullan dedi. Midesi bulanan arkadaşlar deneyebilirler, merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olurum, hepimize sağlıklı gebelikler :)
Üzme ve stres yapma canım inşallah güzrl haberler alırsınKızlar ya birileri yardım etsin bana
Çok çaresizim 4+4 e göre betaHCG 10.000 çıkması çok yüksel değilmi sizcede ve buna rağmen kese gözükmedi.Doktoru aradık çıkmış. Çok endişeliyim. İnternetten araştırdım biraz betaHCG yüksek olup kese gözükmüyor ise 2 seçenek varmış ya dış gebelik yada çoğul gebelik. Aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan
İnşallah canım benim inşallahÜzme ve stres yapma canım inşallah güzrl haberler alırsın
4+6 günlük canım
Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Benimde ağrıyor kasıklarım hele ağır taşırsam daha da çok. Artık ağır bir şey taşımıyorum o yüzden. Normal ama ilk 3 ay böyle olması canım, telaş etme benim ilk hamileliğimde de aynı olmuştuİns canım çoğu kişide öyleymiş beta ile alakalı diilmis.tamamen haftayla alakaliymis ama insan yinede çok korkuyo dış gebelik falan olur diye canım bişi Şorucam benim sağ ve sol kasigim ve belim ağrıyor çok normalmi acaba seninde aciyomu
Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.
Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.
Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Malesef bende nasıl listeye ekliyceğimi bilmiyorum ve öyle kaldı yapamadım. benimde yaklaşik 15 gündür gögüs ağrıları ğöğüs sertliği çok yaşıyorumÖncelikle herkese merhaba. Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin. Listeye adımı nasıl ekleyebilirim. Profil sayfasında bilgileri girdim ama gelmemiş. Birde tahmini 5 haftalık gebeyim ve bende goguz hassasiyeti harici bir etki yok. Sizler ne zaman başladı bulantı falan?