2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çok geçmiş olsun. O ne demekmiş ilk kez duydum neyden kaynaklanıyormuş?

Vücut yeterince besin ve sıvı alamayınca oluyormuş canım..
Aynı zamanda ilk 3 ay gebelikte çok sık görülen bir şeymis..
Sizleri bilmiyorum ama benim midem hiç bir şeyi kabul etmiyor halsizlikten ölüyorum resmen
Umarım siz daha kolay atlatirsiniz.
Benim vücutta mineral felan kalmamış resmen ama çok şükür korkulacak bir şey değilmiş

Çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun bazı kişilerde böyle oluyomuş kızsa daha çok bulantı olur diyorlar ama. Önce yoktu demi canım bulantın falan? Ne zaman başladı kaç gündür var? İnşallah en kısa zamanda geçer

Canım 3000 ile görmüş doktor senin bebeğini benim değerim 10.042 . Ultrason cihazıda baya iyi bir cihaz herkes o doktora gidiyor sırf o cihaz için
Arkadaşım lütfen kendine eziyet etme herkesin bebeği doğumda farklı kiloda doğuyor işte biz şuan o farklılıkları en başta yaşıyoruz herkesin hamileliği farklı bir düşünsene bazıları adet tarihi geçtiği halde gebeligi testte çıkmıyor bazıları ise adet gelmeden çıkıyor.kendi gebeliğini herkesle kiyaslama

Bu benim dördüncü gebeligim tüm gebeliklerimde kusma olayım yoktu bazen bulantıları oluyor tabi.Bu kusma olayı tamamen vücutla alakalı bazıları çok kusar Allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor olmalı.

Canım son 1 haftadır var bugün 6+3 üz .
Yediğim şeyleri bile yiyemez oldum çok zor atlatiyorum..
Zorla agzima tikasim geliyor her şeyi..
Sinir krizleri geciriyorum resmen.Herkese bağırıp duruyorum..
Sonra da pişman oluyorum..

İns canım çoğu kişide öyleymiş beta ile alakalı diilmis.tamamen haftayla alakaliymis ama insan yinede çok korkuyo dış gebelik falan olur diye canım bişi Şorucam benim sağ ve sol kasigim ve belim ağrıyor çok normalmi acaba seninde aciyomu

Çok çok geçmiş olsun zor bir dönem malesef çevrendeki insanlar anlayışlı olacaktır üzme kendini ve bebişini her şeyin güzel olacağını düşün lütfen. Hep çubuk kreker diyorlar faydası olur belki birde bir iki lokma ye baktın miden bulanıyor ara ver rahatlayınca devam et ne bileyim inşallah biran önce rahatlarsın

Arkadasim gecmis olsun.
Ye zorlada olsa.balli sut ic yogurt ye muz ye hafifte olsa bisiler gitsin midene.
Sinir olayida inan bende de var.
Esimi sabah kavgayla gonderdimnoglen kavgayla karsiladim.zavallim bide benden heyecanli ilk defa cocugu olacak onun biyolojik olarak.
Kizim beni idare ediyor esime teselli veriyor uzulme bebekten annem delirdi banada bagirdi diye : ))

Kıyamam sana. Bende de çok sinir var inanmazsınız yazarken gülesim geldi ama geçen gün sinirden eşimin tşörtünü yırttım boğazından bi tuttum çekerek yırttım kendimi tanıyamıyorum artık ama herşey bebişten bunu biliyorum. Binlerce insan hamile kalabilmek için neler yapıyor bu belirtilerin hepsini yaşamaya razılar o yüzden şükredelim sabır diyelim inşallah atlatırız bu zamanlarıda kuzum.

Benim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Canım korkma bende 4+1 iken 3000 idim suan 4+4 um benimde 10.000 i geçmiştir korkma normalmiş ben baya araştırdım biz erken döllenme yasamisiz ondan ben yarın kontrole gidicem bakalım haber veririm size

Bende telefonu yere attim ezmeye calisiyordum akillara zarar tobe içimden canavar cikti.adam 10 kilo aldi gözüme batiyor kilon görünme gozume diye bagirip duruken git tavuklu pilav al gel daha bagiricam dedim

Canım korkma bende 4+1 iken 3000 idim suan 4+4 um benimde 10.000 i geçmiştir korkma normalmiş ben baya araştırdım biz erken döllenme yasamisiz ondan ben yarın kontrole gidicem bakalım haber veririm size
Mutlaka haber bekliyorum canım inşallah güzel haberlerle dönersin

Normalde doktor mumkun olmadikca disari cikma dedi hafta ici okula kizi esim birakip aliyor hafta sonlari maci oluyor ben gidiyorum.bugun goturdum sahaya bagiriyordum sol dizini kir diye cikinca anne kardesim seni azcik sinirli yapti istersen bir kac hafta maca gelme dedi niye bole oldum ki ben.

İnşallah bu kadarla kalırız yaa burda çok kötü olanları duyunca gözüm korkuyo :)

Canım ben kızım da altı aya kadar kustum benimde keton yüksekliği vardı idrarda çıkıyor susuz kalmaktan oluyor korkma ben kusmaktan 58 kilodan 48 kiloya dusmustum ama bende troit çıkmıştı sonra zaten düzeldim o yüzden korkma kusmak kötü bişi ama bebek sağlıklı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…