- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
Canım çok geçmiş olsun. O ne demekmiş ilk kez duydum neyden kaynaklanıyormuş?
Çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun bazı kişilerde böyle oluyomuş kızsa daha çok bulantı olur diyorlar ama. Önce yoktu demi canım bulantın falan? Ne zaman başladı kaç gündür var? İnşallah en kısa zamanda geçerVücut yeterince besin ve sıvı alamayınca oluyormuş canım..
Aynı zamanda ilk 3 ay gebelikte çok sık görülen bir şeymis..
Sizleri bilmiyorum ama benim midem hiç bir şeyi kabul etmiyor halsizlikten ölüyorum resmen
Umarım siz daha kolay atlatirsiniz.
Benim vücutta mineral felan kalmamış resmen ama çok şükür korkulacak bir şey değilmiş
Arkadaşım lütfen kendine eziyet etme herkesin bebeği doğumda farklı kiloda doğuyor işte biz şuan o farklılıkları en başta yaşıyoruz herkesin hamileliği farklı bir düşünsene bazıları adet tarihi geçtiği halde gebeligi testte çıkmıyor bazıları ise adet gelmeden çıkıyor.kendi gebeliğini herkesle kiyaslamaCanım 3000 ile görmüş doktor senin bebeğini benim değerim 10.042 . Ultrason cihazıda baya iyi bir cihaz herkes o doktora gidiyor sırf o cihaz için
Çok üzüldüm ya allah yardımcın olsun bazı kişilerde böyle oluyomuş kızsa daha çok bulantı olur diyorlar ama. Önce yoktu demi canım bulantın falan? Ne zaman başladı kaç gündür var? İnşallah en kısa zamanda geçer
İns canım çoğu kişide öyleymiş beta ile alakalı diilmis.tamamen haftayla alakaliymis ama insan yinede çok korkuyo dış gebelik falan olur diye canım bişi Şorucam benim sağ ve sol kasigim ve belim ağrıyor çok normalmi acaba seninde aciyomuBenim de branşım sınıf öğretmenliği canım. 15 sene özelde çalıştıktan sonra bakıcıyla sıkıntı yaşayınca oğlum 1,5 yaşındayken anaokulu açtım. Kuzum da erken tanıştı okulla ama yanıbaşımda büyüdü. Şimdi 4,5 yaşında. İkinci de kısmetse öyle büyüyecek
gerçekten içim rahatladı bunu okuyunca, benim de 1560ta görünmedi, haftaya cumartesi gidicem
ilk fırsatta alacağım bu kitabı
bugün doktora bana da aynı şeyi söyledi 10 binde görünür bekle dedi. bu durumda senin salı 12 bin falan olacak ya görünür o zaman
Vücut yeterince besin ve sıvı alamayınca oluyormuş canım..
Aynı zamanda ilk 3 ay gebelikte çok sık görülen bir şeymis..
Sizleri bilmiyorum ama benim midem hiç bir şeyi kabul etmiyor halsizlikten ölüyorum resmen
Umarım siz daha kolay atlatirsiniz.
Benim vücutta mineral felan kalmamış resmen ama çok şükür korkulacak bir şey değilmiş
Çok çok geçmiş olsun zor bir dönem malesef çevrendeki insanlar anlayışlı olacaktır üzme kendini ve bebişini her şeyin güzel olacağını düşün lütfen. Hep çubuk kreker diyorlar faydası olur belki birde bir iki lokma ye baktın miden bulanıyor ara ver rahatlayınca devam et ne bileyim inşallah biran önce rahatlarsınCanım son 1 haftadır var bugün 6+3 üz .
Yediğim şeyleri bile yiyemez oldum çok zor atlatiyorum..
Zorla agzima tikasim geliyor her şeyi..
Sinir krizleri geciriyorum resmen.Herkese bağırıp duruyorum..
Sonra da pişman oluyorum..
Arkadasim gecmis olsun.Canım son 1 haftadır var bugün 6+3 üz .
Kıyamam sana. Bende de çok sinir var inanmazsınız yazarken gülesim geldi ama geçen gün sinirden eşimin tşörtünü yırttımCanım son 1 haftadır var bugün 6+3 üz .
Canım korkma bende 4+1 iken 3000 idim suan 4+4 um benimde 10.000 i geçmiştir korkma normalmiş ben baya araştırdım biz erken döllenme yasamisiz ondan ben yarın kontrole gidicem bakalım haber veririm sizeBenim değerim 10.048 çıkmış canım çok yüksek haftama göre bu durum korkutuyor beni 4+4 üm ben bugün.
Bende telefonu yere attim ezmeye calisiyordum akillara zarar tobe içimden canavar cikti.adam 10 kilo aldi gözüme batiyor kilon görünme gozume diye bagirip duruken git tavuklu pilav al gel daha bagiricam dedimKıyamam sana. Bende de çok sinir var inanmazsınız yazarken gülesim geldi ama geçen gün sinirden eşimin tşörtünü yırttımboğazından bi tuttum çekerek yırttım kendimi tanıyamıyorum artık ama herşey bebişten bunu biliyorum. Binlerce insan hamile kalabilmek için neler yapıyor bu belirtilerin hepsini yaşamaya razılar o yüzden şükredelim sabır diyelim inşallah atlatırız bu zamanlarıda kuzum.
Mutlaka haber bekliyorum canım inşallah güzel haberlerle dönersinCanım korkma bende 4+1 iken 3000 idim suan 4+4 um benimde 10.000 i geçmiştir korkma normalmiş ben baya araştırdım biz erken döllenme yasamisiz ondan ben yarın kontrole gidicem bakalım haber veririm size
İnşallah bu kadarla kalırız yaa burda çok kötü olanları duyunca gözüm korkuyo :)Aynen canım valla bende öyle eşime diyorum ki bulantı ve yanma arası bişey anlayamıyorum ne olduğuny diyorum. Uyuyamıyorum ama uyuduğum an bitiyo anca sabah uyanıyorum o yüzden dua ediyorum uyurum bir an önce diye :)
Canım ben kızım da altı aya kadar kustum benimde keton yüksekliği vardı idrarda çıkıyor susuz kalmaktan oluyor korkma ben kusmaktan 58 kilodan 48 kiloya dusmustum ama bende troit çıkmıştı sonra zaten düzeldim o yüzden korkma kusmak kötü bişi ama bebek sağlıklı demekKızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.
Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.
Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.
Bende de çok sıkıntı yok şimdilik :)İyi sayılır senin :)
Çok abartı değil mi son mesajlarınızı okudum daBende telefonu yere attim ezmeye calisiyordum akillara zarar tobe içimden canavar cikti.adam 10 kilo aldi gözüme batiyor kilon görünme gozume diye bagirip duruken git tavuklu pilav al gel daha bagiricam dedim