2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım bazıları adet olmaya yakın hamile kalıyor bazıları adet bitimi. Mesela benim kan değerlerime göre adet bitiminde hamile kalmışım. Adet bittiği gün ilişki yaşamıştık sanırım o tutmuş :)

İlk hamileliğin mi ? Ben geçen ay ovulasyon testi yapmıştım adetime yakın çift çizgi olmuştu o zaman anlamıştım yumurtlama zamanımın daha geç olduğunu

Kişinin yaşına hormonuna göre de değişiyormuş değerler canım ben gittiğimde 7 haftayı bulmuş olacak ne var ne yok duyarız o zaman inşallah şu an 4+6 sat a göre

Kişinin yaşına hormonuna göre de değişiyormuş değerler canım ben gittiğimde 7 haftayı bulmuş olacak ne var ne yok duyarız o zaman inşallah şu an 4+6 sat a göre
Anladım canım ben de pazartesi tekrar bi kan vereyim sonraki hafta doktora gideriz heralde değere göre

Siz özelemi gidiyosunuz kızlar ben devlete gidiyorm doktor çok kasmadı yani kese görelim falan diye 15 gün sonra gel dedi

Kendimi hamile gibi hissetmiyorum ya :) bir de D vitamini yerlerde sürünüyor en az 30 olması gerekiyor muş benim ki 6.99

Senin ki kaçtı canim . Ben de onümüz deki hafta devlete gidicem bi bakayim nasil bi yer nasıl davranacaklar
canım benim dün 390 dı muhtemel adet günü çokta emin değlim çünkü tam günü gününe adet olan birisi değildim:)

Ben daha hiç doktora gitmedim ama araştırıyorum şuan kime gitsem die kafam baya karışık o konuda
valla ben devlete gittim bizim bura baya da sakin oluyor küçük yer olduğu için önemli olan doktor ya özellerle ilgili pek iyi şeyler duymuyorum son zamanlarda ki 2bin lira maaşla geçinen biri olarak gereksiz de görüyorum yani gereksiz derken oraya gideceğine bebeğime bir şey alırım diye düşünüyorum büyük yerlerdeki özel doktorlar çok iyi oluyor tabi ama onlarada baya para dökmek lazım hele şu pahalılıkta durumu iyi olmayan gidemiyo malesef :/

Canım özele gidicem ben devlette en son geçen hafta sekteterle kavga ettim valla çok kötü davranıyorlar kendilerini bişey sanıyorlar çekemem ben onları 9 ay hemde bu hamilelik eğer imkanın varsa bence özele git sende devletteki doktor hiç ilgilenmedi benimle doğru düzgün. Mah-i nev

valla kuzum malesef sadece eşim çalışıyo ve hiç aileden destek görmedik görmeyiz de o yüzden devlete devam şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yaşamam inşallah yoksa moralim bozuk gidemem cidden en kötü ihtimal diğer doktora giderim sen neden kavga ettin ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…