- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Gozunaydinnn fasulye gibi seninki ne oluyordu kiz mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunaydinnn fasulye gibi seninki ne oluyordu kiz mi:)
Canlar günaydın :)
Yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz ama okuduklarıma göre 5+2 haftalık bebeklerin keseleri genellikle benimkinden büyük. (benimki 4.9mmdi doktorum normal dedi ama korkuyorum) Biraz endişeliyim açıkçası.Dilerim hepimizin hamileliği gönlünce rahatça geçer. Sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)
Doktoruma sormamı istediğiniz bir şey olur ise buradan yazabilirsiniz kendisi baya muhabbettir, aklınıza takılan merak ettiğiniz bir şey var ise yazabilirsiniz gitmişken hepsini sorar cevaplarını yazarım :) Sevgiler..
Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Ama 7. Haftada artık bebek görünmesi lazımbence bu kese
Belki de benimki gibi geç döllenmedirAma 7. Haftada artık bebek görünmesi lazım
günaydın.. şua an kaçıncı haftasın? geç döllenme olduğunu doktor mu söylediBelki de benimki gibi geç döllenmedir
Gözünaydın canım darısı bize inş..Günaydın kızlar bugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
Ama kese gibi değil de sanki bebek gibi duruyorBelki de benimki gibi geç döllenmedir
İnşallah canım inşallah duyarsın ve için biraz da olsa rahatlarÇookkkk sevindimmm :)
İnş darısı bana ve diğer annişlere :))
2 gün önce gittiğimde kese yoktu.
Haftaya tekrar gidicem bakalım :))
Keşke kalp atışını da duyabilsem haftaya :))
Amin canım inşallah tez zamandaGözünaydın canım darısı bize inş..
günaydın.. şua an kaçıncı haftasın? geç döllenme olduğunu doktor mu söyledi
ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum da daha doktora gitmedim pazartesi randevum. sabırsızlıkla bekliyorum :)Çarşamba günü gittiğimde doktor söyledi geç döllenme olmuş senin diye...
Kaç hafta olduğuna dair birşey söylemedi.
Haftaya tekrar gidicem bakalım :))
Hayırlı olsun canım hiç endişelenme ilk göründüğünde öyle oluyorGünaydıın ben de bu sabah keseyi gördüm :)
5+6 günlük karından baktı henüz içi boş görünüyo. Sizin de böyle miydi?
Gebelikte yemememiz gereken birsey varmi
Sorabilir msiin?