2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yok canım toksoplazma cmv hiv falan onlara da bakılıyor iki değer var igg ve igm igg de önceden geçirilmiş oluyor igm şu anda geçirilen benim ikiside pozitif çıkmış şüpheli o yüzden

şu an 7. hafta mısın yoksa geç döllenme mi oldu canım

Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor
Ben de yaptırdım canım yani yaptırmışım senle yazıstıktan sonra baktım bı sıkıntı yok benimkilerde

yok canım toksoplazma cmv hiv falan onlara da bakılıyor iki değer var igg ve igm igg de önceden geçirilmiş oluyor igm şu anda geçirilen benim ikiside pozitif çıkmış şüpheli o yüzden
Benimde toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş doktor çok dikkat etmemi söyledi. Hayvanlara ellememem lazımmış eti çok pişirmem lazımmış yeşillikleri muhakkak sirkeli suda bekletmem gerekiyomuş ve dışardan hiç bişey yiyemiyorum :/

Beni acayip stres oldum kızlar ya
Geçen hafta bat gününde kan verdikten sonra bir daha kan vermedim bir haftadır hamileyim diye geziyorum birazdan Dr randevum var ya gidince bişey çıkmazsa bu saatten sonra kimyasala dönermi acaba
Dua edin nolur keseyi görebilelim

seni çok iyi anlıyorum canım ben de ilk defa gidecem ultrason muayenesine. inşallah görebiliriz kesleri :)

Benim hepatit toksoplazmaya karşı felan bagisikligim varmış nasıl olmuş anlamadim..
Tam olarak ne anlama geliyor

Kızlar Merhaba ben de 5+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolumuz vardı,keseyi gördük,2 hafta sonrasında da kalp atışını duymak için randevu aldık.Şimdi benim sizlere bir sorum olacak.Ben çok aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum.Hiçbir şey yiyemiyorum.Dr.20 haftaya kadar yememen normal,20 haftadan sonra Bebek senin yediklerinle beslenecek dedi.Ama ben çok açım,tansiyonum 10/6 ve yataktan kalkacak bile halim yok.Yemek de yapamıyorum,buzdolabının kapağını bile açamıyorum.Ve doktorum bana bulantı ilacı vermedi.Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı ???

Benim hepatit toksoplazmaya karşı felan bagisikligim varmış nasıl olmuş anlamadim..
Tam olarak ne anlama geliyor

tahlilinde iki farklı değer olması lazım
Anti toxoplazma IgG: geçmişte
Anti toxoplazma IgM: halihazırda şu anda bu hastalığı geçirip geçirmediğin anlamına geliyor.
IgG pozitif ise bu enfeksiyonu geçirmişsin genelde kedi dışkısı ile bulaşıyormuş .
yani bağışıklığının olması iyi birşey. bu testte istenen şey Anti toxoplazma IgG: pozitif Anti toxoplazma IgM: negatif olması imiş

merhaba hayırlı olsun ben de ankaradayım doktora gidince öneri yazabilirim :) pazartesi gideceğim.

Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam allahın izniyle inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok istedim ve şuan hamileyim aranıza katılmak çok isterim
merhaba hayırlı olsun

Canım ben burda daha öncede yazdım bileklik satılıyor eczanelerde ve watsonslarda. Getwell diye bir marka bulantıyı geçiriyor istersen alıp dene bi belki faydasını görürsün burda bi ardakaş görmüştü faydasını. Canım sende oku C cilekreceli_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…