yok canım toksoplazma cmv hiv falan onlara da bakılıyor iki değer var igg ve igm igg de önceden geçirilmiş oluyor igm şu anda geçirilen benim ikiside pozitif çıkmış şüpheli o yüzdenCanım ben yaptırdım rutin testleri ama onları yaptırmadım sanırım. Ben onları kızamık kızamıkçık diye biliyorum küçükken geçirdiysen pozitif çıkıyor diye biliyorum ama tamda emin değilim.
Kizlar pazartesi kan vermistim ilk defa 41 di bugun tekrar verdim 397 cikmis cok mu artmis arada tam 96 saat var
şu an 7. hafta mısın yoksa geç döllenme mi oldu canımKızlar banlandigim için dün doktor görüşmemi anlatamadım.
Bugün sonunda kesemizi gördük ama kalp atışı ve bebek için 10 gün sonraya randevu aldık...
Verdiğim testlerde sadece hafif bir idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bol bol su iç dedi geçmezse antibiyotik vereceğim dedi..
Zararı olur mu dedim antibiyotiğin olmaz ama enfeksiyonun olur endişe etme dedi..
Her şey sanki çok yavaş ilerliyor gibi.Korkuyorum
şu an 7. hafta mısın yoksa geç döllenme mi oldu canım
Ben de yaptırdım canım yani yaptırmışım senle yazıstıktan sonra baktım bı sıkıntı yok benimkilerdeSaolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor
benim pazartesi randevum vardı ama ben bugüne çektim randevuyu. sata göre ben de 7. haftanın içindeyim inşallah biz de keseyi görürüzŞu anda 6+2 yim canım ..
Geç mi erken mi döllenme oldu hiç bilemiyorum.Ama doktorumun söylediğine göre normal ilerliyormus
Ben haftamı tam bilmiyorum sata göre 4+4 ama benim aşılama olduğu için gebe kalınan tarih diye girince 5+1 bugün ilk randevum bugün gidince netleşir :)5+4 haftalik bugun. Haftaya kalp atisini da duyarsam biraz icin rahatlatlatlar. Siz kac haftaliksiniz
Benimde toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş doktor çok dikkat etmemi söyledi. Hayvanlara ellememem lazımmış eti çok pişirmem lazımmış yeşillikleri muhakkak sirkeli suda bekletmem gerekiyomuş ve dışardan hiç bişey yiyemiyorum :/yok canım toksoplazma cmv hiv falan onlara da bakılıyor iki değer var igg ve igm igg de önceden geçirilmiş oluyor igm şu anda geçirilen benim ikiside pozitif çıkmış şüpheli o yüzden
seni çok iyi anlıyorum canım ben de ilk defa gidecem ultrason muayenesine. inşallah görebiliriz kesleri :)Beni acayip stres oldum kızlar ya
Geçen hafta bat gününde kan verdikten sonra bir daha kan vermedim bir haftadır hamileyim diye geziyorum birazdan Dr randevum var ya gidince bişey çıkmazsa bu saatten sonra kimyasala dönermi acaba
Dua edin nolur keseyi görebilelim
Tebrik ederimmm :))Ben de bugun utibariyle 1660 degerimi girdum sali gunu ilk doktor kontrolune gudecem kese ve kalp atisi mi oluyor
Sende bugünmü gidiyorsunseni çok iyi anlıyorum canım ben de ilk defa gidecem ultrason muayenesine. inşallah görebiliriz kesleri :)
Benim hepatit toksoplazmaya karşı felan bagisikligim varmış nasıl olmuş anlamadim..
Tam olarak ne anlama geliyor
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende haziran annesi olucam allahın izniyle inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok istedim ve şuan hamileyim aranıza katılmak çok isterim
merhaba hayırlı olsun ben de ankaradayım doktora gidince öneri yazabilirim :) pazartesi gideceğim.selamlar kızlar bende geldim aranıza. sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı bat bugün. kan vermek ve muayene için beklemeyi düşünüyorum hatta direk 6. haftayı tamamlayıp gitmeyi düşünüyorum.
ankarada olanlar doktor önerebilir misiniz?
merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar bende haziran annesi olucam allahın izniyle inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok istedim ve şuan hamileyim aranıza katılmak çok isterim
Canım ben burda daha öncede yazdım bileklik satılıyor eczanelerde ve watsonslarda. Getwell diye bir marka bulantıyı geçiriyor istersen alıp dene bi belki faydasını görürsün burda bi ardakaş görmüştü faydasını. Canım sende oku C cilekreceli_Kızlar Merhaba ben de 5+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolumuz vardı,keseyi gördük,2 hafta sonrasında da kalp atışını duymak için randevu aldık.Şimdi benim sizlere bir sorum olacak.Ben çok aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum.Hiçbir şey yiyemiyorum.Dr.20 haftaya kadar yememen normal,20 haftadan sonra Bebek senin yediklerinle beslenecek dedi.Ama ben çok açım,tansiyonum 10/6 ve yataktan kalkacak bile halim yok.Yemek de yapamıyorum,buzdolabının kapağını bile açamıyorum.Ve doktorum bana bulantı ilacı vermedi.Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı ???