2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim adetlerim korunmayı bırakınca düzensizlesti ve aralıkları çok uzadı günüm geçti mi geçmedi mi bilmiyorum:KK43: değerim pazartesi günü 35 küsurdu. Sabah kan verdim bende bekliyorum
canım bu kandan sonra birdaha kan verme bence artık 2 gün değil bir hafta bekle keseyi gör inan bu kadar strese girmezsin.
ben ilk hamileliğimde 2 kere verdim bu seferde bir kere verdim sadece burda 4-5 kere verenleri görüyorum gerçekden yazık o yaşadığınız strese

Ya işte size ikizler ikizler derken bendede varmış bir ikizler :KK70: 6 ekim battı canım iki gün sonra test yaptım ve hemen çıktı :) beraber olduğumuz için çok mutluyum :))
Yaa valla bende çok mutluyum ama buraya gelip ikizlerle ilgili konuşunca çakmadım değil hani :) acaba şüphesimi var diye düşündüm ve varmış canım o kadar sevindim ki anlatamam sana ya bak her şerde bi hayır varmış hemen geldi miniğin seni bekletmeden :KK200:

biz karar veremedik hala ya dün tekrar konusdukda eşimle tekrar koru çukurambara sıcak bakmaya başladık.
birşey soracağım paketi aldık diyelim Allah korusun birşey oldu ve doğum olmadı paranı alabiliyormusun geri yani doğum ücretini en azından sen araşdırdın mı?
ben de bunu merak ediyorum
cevap gelirse beni de etiketler misin

canım bu kandan sonra birdaha kan verme bence artık 2 gün değil bir hafta bekle keseyi gör inan bu kadar strese girmezsin.
ben ilk hamileliğimde 2 kere verdim bu seferde bir kere verdim sadece burda 4-5 kere verenleri görüyorum gerçekden yazık o yaşadığınız strese

canım ilk hamileliğimde de korunmayı bırakınca düzensizlik yaşadım ama onu daha yüksek bir değerle öğrenmiştim. O yüzden biraz endişelendim.

Paketlerde dusuk vs oldugunda o zamana kadar yapilan tetkik tahlil dusulup geri iade yapiliyormus ben dun bir sigorta firmasina sordum

canım ilk hamileliğimde de korunmayı bırakınca düzensizlik yaşadım ama onu daha yüksek bir değerle öğrenmiştim. O yüzden biraz endişelendim.
güzel düşün güzel olsun canım birde hani derler ya her hamilelik farklı oluyor diye kıyas yapma kafan rahat olsun :KK200:

Kızlaaaar :emir_bebek:Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.

Eklentiler

• E84D4191-3706-48DC-9DD7-6D065AABAB4C.jpeg
    E84D4191-3706-48DC-9DD7-6D065AABAB4C.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 152
Ben ilk gittiğimde kese yok denilmişti o yuzden bekliyorum biraz adetten 4 gün sonra kan testinde 17 cikmisti degerim şimdi 949 ama insallah sagliklidir
geç döllenme mi oldu acaba? ben de SAT a göre 7. haftadayım en son dün kan verdim 895 çıktı. artışı güzel ama haftaya göre çok küçük

Kızlar dün akşam aniden ağrısız kanamam oldu hemen acile gittik bakıldı çok bir sorun yok dendi yatcaksin tuvalet harici kalkma dedi doktor iğne yaptı ve 200mg progestan başladı bugün kendi doktoruna gittim kanamam bir miktar devam ediyor ultrasonda doktor iki kese birden gordu biri biraz daha küçük ikiz gebelik büyük ihtimal dedi tabi ben soook:KK17:hayirlisi bakalım hiç kalkmak yok dedi nasıl olacaksa :KK51:
şu an akçıncı haftadasınız? ilk muayenede mi iki kese göründü :)

Kızlaaaar :emir_bebek:Kalp atışını dinletti ama 5 sn falan bi daha dinletirmisiniz dedim kaydetcektim bebeğe zararı olur bitanem bi daha ki gelişinizde dinleyelim dedi :) 3 hafta sonra gitcem bida.

Canim hayırlı olsun ne güzel gördün için rahat etti. Darısı artık bizim başımıza çok sevindim:)

X