Erken değil bence sırayla catlatma iğnesi o da olmazsa asışama yapıyolar zaten bende bidhaki ay olmazsa adrtimin 2. Yada 3.günü doktora gidicem bakalım inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz :)Merhaba öncelikle rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim bir öğlum var 20 aylık. Ben aslında arkadaşım için soracağım. O da 1.5 senelik evli ve hamileligin ilk zamanlarında kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldu malesef. Haziranda kürtajına 1 sene olacakmış. Bu süreçte tekrar hamile kalmaya çalıştı ama olmadı. Doktora falan gitti. Son gitmesinde doktor çatlatma iğnesi kullanıcaz olmazsa aşılama tedavisine başlarız demiş. Sizce de bunun için erken değil mi bayanlar?? Arkadaşım çok stres yapıyor bu durumu. Bizi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Bence hiç de erken değil. Bi sıkıntısı yoksa şu an çatlatma iğnesi ve ilaç tedavisi gebelik şansını artırmak için yapılıyo zaten. Dediğim gibi bu tedavilerle gebe kalma şansı artmış olur. Ama buna rağmen olmazsa aşılamaya geçer ki belki de buna gerek bile kalmaz. Ben de aynı durumdayım ve kürtajdan sonra 1 yıl olmadı. Sonrasında gittiğim her doktor istisnasız niye bu kadar bekledin 6ay olmayınca tedavine başlamalıydın dediler. Madem fikir sordunuz bence tedaviye başlasın. Ki zaten 1 yıl dolunca başlanır tedaviye yani kürtaj olsa da olmasa da başlayalım diyecekti doktorlar. Üstüne üstlük daha önce oluşmuş sonrasında oluşmayan bi gebelik varsa bence başlasınMerhaba öncelikle rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim bir öğlum var 20 aylık. Ben aslında arkadaşım için soracağım. O da 1.5 senelik evli ve hamileligin ilk zamanlarında kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldu malesef. Haziranda kürtajına 1 sene olacakmış. Bu süreçte tekrar hamile kalmaya çalıştı ama olmadı. Doktora falan gitti. Son gitmesinde doktor çatlatma iğnesi kullanıcaz olmazsa aşılama tedavisine başlarız demiş. Sizce de bunun için erken değil mi bayanlar?? Arkadaşım çok stres yapıyor bu durumu. Bizi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Ne kullanıyosunuz söylemek de sakınca yoksa. Benim d vitaminim 3müş. Damla falan kullandım ama olmadı.Baktırmadım daha öncr baktırmıştım ozaman düşüktü biraz bu drğerlerim şimdi zaten kalsiyum demir çinko manezyum karısımı bi vitamini var ersagın onu da kullanmaya başladım bugün toplamda 4 adet takviye. Folik asit zaten 3 aydır kullanıyorum
Çok teşekkür ederim bilgi için. Bunu aynen arkadaşıma ileteceğim. Bende bir sorun olmadığı halde normal yolla hamile kalabildigim halde neden tedavi gereği duydu falan dedi bana bugün. Ben de pek fazla bilgi sahibi olmadığım için teselli edecek rahatlatacak bilgiler veremiyorum açıkçası. Sizlere sorma amacım da bu zaten. Yaşanan tecrübelerden yola çıkarak durumu anlamaya çalışalım istedim. Tekrar teşekkürler. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)Bence hiç de erken değil. Bi sıkıntısı yoksa şu an çatlatma iğnesi ve ilaç tedavisi gebelik şansını artırmak için yapılıyo zaten. Dediğim gibi bu tedavilerle gebe kalma şansı artmış olur. Ama buna rağmen olmazsa aşılamaya geçer ki belki de buna gerek bile kalmaz. Ben de aynı durumdayım ve kürtajdan sonra 1 yıl olmadı. Sonrasında gittiğim her doktor istisnasız niye bu kadar bekledin 6ay olmayınca tedavine başlamalıydın dediler. Madem fikir sordunuz bence tedaviye başlasın. Ki zaten 1 yıl dolunca başlanır tedaviye yani kürtaj olsa da olmasa da başlayalım diyecekti doktorlar. Üstüne üstlük daha önce oluşmuş sonrasında oluşmayan bi gebelik varsa bence başlasın
Benim için saknca yok ilaç değil zaten besin takviyesi gibi bişey hayıt-maça-arısütü ve (magnezyum kalsiyum demir çinko) vitamin kapsül 4üne başladım bugunNe kullanıyosunuz söylemek de sakınca yoksa. Benim d vitaminim 3müş. Damla falan kullandım ama olmadı.
Eczanede mi oluyoBenim için saknca yok ilaç değil zaten besin takviyesi gibi bişey hayıt-maça-arısütü ve (magnezyum kalsiyum demir çinko) vitamin kapsül 4üne başladım bugun
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşlar. Sizler de sağlıklı gebeliklerle anne olursunuz inşallah... Ben evliliğimin 2. ayında hamile kalmıştım. Düşük riski vardı ilk 3 ay biraz zor geçti ama şükür geldi geçti.Erken değil bence sırayla catlatma iğnesi o da olmazsa asışama yapıyolar zaten bende bidhaki ay olmazsa adrtimin 2. Yada 3.günü doktora gidicem bakalım inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz :)
Amin. Rabbim Herkesin gönlüne versin. Ben sürekli keşke diyorum inşallah o demesin. İyi bi doktorla tedavisine başlasın inşallahÇok teşekkür ederim bilgi için. Bunu aynen arkadaşıma ileteceğim. Bende bir sorun olmadığı halde normal yolla hamile kalabildigim halde neden tedavi gereği duydu falan dedi bana bugün. Ben de pek fazla bilgi sahibi olmadığım için teselli edecek rahatlatacak bilgiler veremiyorum açıkçası. Sizlere sorma amacım da bu zaten. Yaşanan tecrübelerden yola çıkarak durumu anlamaya çalışalım istedim. Tekrar teşekkürler. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)
Tamam teşekkürler bakacağım bi ben deYok ersag diye bi firma var temizlik ürünleri besin takviyeleri falan satıyor bitkisel avon gibi üyeler satıyo
Ne kullanıyosunuz söylemek de sakınca yoksa. Benim d vitaminim 3müş. Damla falan kullandım ama olmadı.
İnşallaahhh allah isteyen herkese versin. Bi yandan umutluyum bi yandanda ya olmazsa yine diye korku var içimde zaman deseniz hiç geçmiyo. Kafama takmıyım diyorum onunda mümkünü yok napıcaz böyle ne zor allahım yardım ettBu ay bi macuna başladım faydasını gorursem burdan soylicem herkes faydalansin insallah bebişe vesile olur
Az kalmış hayırlı haberler alırız inşallahÇörekotu bak tarçın kullandım bende yarı pkoluyum 8 aydır korunmadığım halde adet bile olamazdım düzensizdi. Bu kür sayesinde yumurtladım ve çatlamam oldu değerlendirdim şimdi beklemedeyim bat 2 mart inşallaaaaah tutmuştur bu sefer ovülasyon testide kullandım
Kız ne azı 11 gün nasıl geçecek diye kendimi yiyorumAz kalmış hayırlı haberler alırız inşallah
O da doğru da bizlerin daha 1 ayı var ya bana kısa geldi kusura bakma :)Kız ne azı 11 gün nasıl geçecek diye kendimi yiyorum
Bize mutlaka haber ver durumu :)Kız ne azı 11 gün nasıl geçecek diye kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?