2019 Hamilelik için uğraşanlar

Erken değil bence sırayla catlatma iğnesi o da olmazsa asışama yapıyolar zaten bende bidhaki ay olmazsa adrtimin 2. Yada 3.günü doktora gidicem bakalım inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz :)

Bence hiç de erken değil. Bi sıkıntısı yoksa şu an çatlatma iğnesi ve ilaç tedavisi gebelik şansını artırmak için yapılıyo zaten. Dediğim gibi bu tedavilerle gebe kalma şansı artmış olur. Ama buna rağmen olmazsa aşılamaya geçer ki belki de buna gerek bile kalmaz. Ben de aynı durumdayım ve kürtajdan sonra 1 yıl olmadı. Sonrasında gittiğim her doktor istisnasız niye bu kadar bekledin 6ay olmayınca tedavine başlamalıydın dediler. Madem fikir sordunuz bence tedaviye başlasın. Ki zaten 1 yıl dolunca başlanır tedaviye yani kürtaj olsa da olmasa da başlayalım diyecekti doktorlar. Üstüne üstlük daha önce oluşmuş sonrasında oluşmayan bi gebelik varsa bence başlasın

Ne kullanıyosunuz söylemek de sakınca yoksa. Benim d vitaminim 3müş. Damla falan kullandım ama olmadı.

Çok teşekkür ederim bilgi için. Bunu aynen arkadaşıma ileteceğim. Bende bir sorun olmadığı halde normal yolla hamile kalabildigim halde neden tedavi gereği duydu falan dedi bana bugün. Ben de pek fazla bilgi sahibi olmadığım için teselli edecek rahatlatacak bilgiler veremiyorum açıkçası. Sizlere sorma amacım da bu zaten. Yaşanan tecrübelerden yola çıkarak durumu anlamaya çalışalım istedim. Tekrar teşekkürler. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)

Ne kullanıyosunuz söylemek de sakınca yoksa. Benim d vitaminim 3müş. Damla falan kullandım ama olmadı.
Benim için saknca yok ilaç değil zaten besin takviyesi gibi bişey hayıt-maça-arısütü ve (magnezyum kalsiyum demir çinko) vitamin kapsül 4üne başladım bugun

Erken değil bence sırayla catlatma iğnesi o da olmazsa asışama yapıyolar zaten bende bidhaki ay olmazsa adrtimin 2. Yada 3.günü doktora gidicem bakalım inşallah bu ay hamile kalırımda gerek kalmaz :)
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşlar. Sizler de sağlıklı gebeliklerle anne olursunuz inşallah... Ben evliliğimin 2. ayında hamile kalmıştım. Düşük riski vardı ilk 3 ay biraz zor geçti ama şükür geldi geçti.

Arkadaşıma yorumlarınızı aynen ileticem. Teşekkürler ... :)

Yok ersag diye bi firma var temizlik ürünleri besin takviyeleri falan satıyor bitkisel avon gibi üyeler satıyo

Amin. Rabbim Herkesin gönlüne versin. Ben sürekli keşke diyorum inşallah o demesin. İyi bi doktorla tedavisine başlasın inşallah

Damla yeterli olmayınca ampülünü veriyorlar onun dozajı çok yüksek olduğu için yükseltiyor bende kullanmıştım

Bu ay bi macuna başladım faydasını gorursem burdan soylicem herkes faydalansin insallah bebişe vesile olur

Bu ay bi macuna başladım faydasını gorursem burdan soylicem herkes faydalansin insallah bebişe vesile olur
İnşallaahhh allah isteyen herkese versin. Bi yandan umutluyum bi yandanda ya olmazsa yine diye korku var içimde zaman deseniz hiç geçmiyo. Kafama takmıyım diyorum onunda mümkünü yok napıcaz böyle ne zor allahım yardım ett

Kızlar birde size bişey sorcam ben son 2 adetim cok az ve kısa sürdü kahverengi ve düzgün gelmiyodu ama şimdiki adrtim 2.günümdeyim ve asırı kanamam var sökülüyo resmen acaba neden böyle birşey olur bi bilgisi olan var mı

Çörekotu bak tarçın kullandım bende yarı pkoluyum 8 aydır korunmadığım halde adet bile olamazdım düzensizdi. Bu kür sayesinde yumurtladım ve çatlamam oldu değerlendirdim şimdi beklemedeyim bat 2 mart inşallaaaaah tutmuştur bu sefer ovülasyon testide kullandım

Az kalmış hayırlı haberler alırız inşallah

Selam arkadaşlar ben bişey sorucam. Benim normalde adetim tam gelir . Günde 2 veya 3 pet dolardı.son bi kaç ay ise çok az gelmeye başladı. Yani bi pet bile dolmuyor.ve 11 gün falan erken oluyorum neden böyle oluyor .bilgisi veya böyle olan varmı. Bilgi verirseniz seviniriz.bu arada 6 aylık evliyim ve çok çok bebek istiyorum . Şu an regl ım ve yine çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…