Zaten 3 ay daha cok erken adetlerin duzenliyse olur insallah merak etme yumurtlama gunlerini iyi degerlendir eşimde de bi sorun çıkmadı canımEvet şimdi baktım baya iyi gibi yorumlar ama işte şimdi ersağa başladım diğer ay alırım belki hamile olmazsam. Tabi eşim ne der bilmiyorum kafayı yedin artık falan der kesin
Bence alakası yok pek ben gec olmuştum sonra denedik olmadı ve o ay 10 gün rrken oldumKizlar bise sorcm. Bi arkadasla konustuk da sey diyo. Normalde duzenli adrt oluosan bi ay boyle gecikme yaşadıysan sonraki ay hamile kalma ihtimalin yuksek olur. Varmi boyle bisey duydunz mu
Bana da cok mantikli gelmedi ama bilemedimBence alakası yok pek ben gec olmuştum sonra denedik olmadı ve o ay 10 gün rrken oldum
Bence de alakası yok tamamen tesadüf eger oyle kalanlar varsa daKizlar bise sorcm. Bi arkadasla konustuk da sey diyo. Normalde duzenli adrt oluosan bi ay boyle gecikme yaşadıysan sonraki ay hamile kalma ihtimalin yuksek olur. Varmi boyle bisey duydunz mu
Onu ben tam tersi normalde adet miktarın önceki aylara göre azsa az olduysan vücut gebeliğe hazırlanıyor sonraki aya diye duydum çok kişiden ama o da muamma tabi bilemicemKizlar bise sorcm. Bi arkadasla konustuk da sey diyo. Normalde duzenli adrt oluosan bi ay boyle gecikme yaşadıysan sonraki ay hamile kalma ihtimalin yuksek olur. Varmi boyle bisey duydunz mu
Bi kac konuda da gordum cunku hamilelk bekleyip adet oldktn sonra o ay değil de sonraki ay kaldm diyeni. O da bi karistirdi kafamiOnu ben tam tersi normalde adet miktarın önceki aylara göre azsa az olduysan vücut gebeliğe hazırlanıyor sonraki aya diye duydum çok kişiden ama o da muamma tabi bilemicem
İnşallah sanada nasip olur soğan suyu yada hayıt yada bi tane macun varmış onlardan falan duydu mu deneseydin bide yumurtlama testiyle birlikte denednmi hiçSlm arkadaslar bende dört yilldir anne olmayi bekleyenlerdenim. Iki defa kimyalsal gebelik yasadimve ikisenedir tekrar hamile kalabilme umuduyla beklemedeyim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.gercektende sabir gereken bir sürecten geciyoruz.benimle ayni zamanda evlenen arkadaslarimin Allah bagislasin ikiser cocuklari var.onlar adina cok sevinirken icimdeki aci gitikce beni boguyor gibi oluyor
Hayıt tohumunu demleyip çayını mı içiyorsunuzİnşallah sanada nasip olur soğan suyu yada hayıt yada bi tane macun varmış onlardan falan duydu mu deneseydin bide yumurtlama testiyle birlikte denednmi hiç
Yok ben tabletini kullanıyorumHayıt tohumunu demleyip çayını mı içiyorsunuz
Allah im herkese nasip eder Insallah canim.sogan suyunu denedim esim ile ne duyduysak denedik doktorlara gitmek ten yorulduk.hic bir sorun olmadigini söyledir ama ben pisikoloji olarak iyi degilim artikİnşallah sanada nasip olur soğan suyu yada hayıt yada bi tane macun varmış onlardan falan duydu mu deneseydin bide yumurtlama testiyle birlikte denednmi hiç
Aynen ben de öyle oluyor 11 aylık evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor doktorlar bişeyin yok diyor her ay acaba mi diyorum ama malesef sonuç hep negatifCnm bnde bu sene evlendim 6ay oldu bnde çocuk istiyorum korunmamamıza rağmen olmuyor her ay acabamı dedim ama bnce insan hamile kaldığını bu durumda anlayamaz her adet temizliğimde en ufak baş dönmesi vucutta ağrılarımı heves yapıp hamile olduğumu düşünüyordum ama değilmiş yani psikolojini bozma
Kızlar sat 21 Ocak bat 3 gün geçti. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim yarin alacağım sonucu hamilelik olabilir mi ???
Olabilir öyle olan varmış inşallah hamilesindir :)Kızlar sat 21 Ocak bat 3 gün geçti. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim yarin alacağım sonucu hamilelik olabilir mi ???
Kızlar sat 21 Ocak bat 3 gün geçti. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım çift çizgi çıktı. Kan verdim yarin alacağım sonucu hamilelik olabilir mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?