2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ya ama yerleşme olmadıysa henüz belki... geç döllenme falan 1 hafta sonra aynı sonuçla ben de karşılacağım için kendimi alıştırıyım :)

Bekledigim bir sonuçtu. En azindan testi erken yapmis olmak ve sabah ilk idrarla yapmamis olmak biraz teselli ediyor. Şimdilik ne yapsam boş beklemeye devam. Insallah sen guzel sonuçlar görürsün. Mutlaka erken gebelik testi al :)

Bekledigim bir sonuçtu. En azindan testi erken yapmis olmak ve sabah ilk idrarla yapmamis olmak biraz teselli ediyor. Şimdilik ne yapsam boş beklemeye devam. Insallah sen guzel sonuçlar görürsün. Mutlaka erken gebelik testi al :)

Bende de yok adım gibi eminim :) bir dahaki ay devam.. Elimizden ne geliyo ki, Allah ne zaman derse o zaman olacak kaç yaşındaydın bu arada kuzum?

Benim de adet baslio gibi. Allah bekleyenlerinize nasip etsn insallah

28 ben de :) yaşlı hissettim kendimi. Ahh geç kaldım anne olmak içinnn

Hiçde geç değil bacım:) ben 28'ime 2 ay kala evlendim 30'umda çocuğum oldu çok şükür
Hatta bebeğim 20 günlükken 31'ime girdim ama yinede şükrediyorum çünkü onu göremeyenlerde var
Hepinizin yaşları küçük hiç sıkıntı etmeyin vakti gelince olacak inşaAllah olumlu düşünün stres insanı yiyip bitiriyo bende yaşadım bilirim o yüzden ama eğer ben 20-25'li yaşlarda olsaydım takmazdım ben yaştan dolayı çok strese giriyordum... şuan 32 yaşındayım yaşım daha fazla geçmesin istiyorum o yüzden 2.yi düşünüyorum Allah sizlerede banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ne güzel yazmışsınız.. Ben de yaştan dolayı stres yapıyorum. Eşim 34 yaşında, daha da geç yaşta baba olmasın istiyorum. Bir de ikinci çocuğu da düşünüyorum (ilki oldu da ikincisi kaldı :)), 32-33 gibi ikinciyi de yapıp çocuk defterini kapatıyım :)

Eşim izin vermedi bazı şeyleri dogal akışına birak artik dedi. Kendini uzup durmaktan zevk mi aliyorsun dedi. Sabretmeyi öğren erkenden degil vaktinde öğren ne ogreneceksen dedi hakli galiba..
Ayyy aynılarını benim eşimde dedi valla ya ama ben gizli gixli alıp yapmıştım bosuna para vermişim o ayrı tabi

Bende 27 yasıma giricem 1 ay sonra.daha ilk 3 deneme oldu ama insan gercekten cok kötü hissediyo aklımda hep o var hamile arkadaslarımı görünce moralim bozuluyo falan. Adetiminde 2.günündeyim. hayıt otu kapsülü arı sütü maca olan tabletlere başladım kızlar ersağın bakalım bu ay kendimi kasmıyam bunları içicem bide doktorumun verdiği progestan100 var 2 aydır adetimi düzene soktu 30 35 günde olurdum şimdi 26 27. Günde oluyorum bakaşım hayırlısı olsun hepimiz için

Allah tez zamanda nasip etsin:) benim eşimde 34 yaşında baba oldu:)
Biz evlendiğimizde 1 yıldan fazla çocuk istemedik sonra istediğimizdede 1 sene uğraştım aslında sağlığımla ilgili bi sorunum yoktu çok şükür ama çok başka bi gerçeği öğrendim kendimle ilgili o yüzden bekledik bi müddet....şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez adım atardım en azından diyorum ama diğer yandanda yine beklermişiz çünkü doğacakları vakit bellidir değişmez:) çok şükür halimize ne durumda olanlar var Allah bütün isteyenlere nasip etsin sizinde gönlünüze göre versin inşaallah:)

Stres bütün bedeni altüst ediyor gerçekten.... insan hamile değilse bile hamilelik belirtileri yaşıyor beynin oyunu bu...kan değerlerinize baktırdınızmı? Yapılan bir araştırmada mesela d vitamini düşüklüğü gebe kalmayı zorlaştırıyormuş... folik asit demir çinko bunlarda önemli

Merhaba öncelikle rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim bir öğlum var 20 aylık. Ben aslında arkadaşım için soracağım. O da 1.5 senelik evli ve hamileligin ilk zamanlarında kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldu malesef. Haziranda kürtajına 1 sene olacakmış. Bu süreçte tekrar hamile kalmaya çalıştı ama olmadı. Doktora falan gitti. Son gitmesinde doktor çatlatma iğnesi kullanıcaz olmazsa aşılama tedavisine başlarız demiş. Sizce de bunun için erken değil mi bayanlar?? Arkadaşım çok stres yapıyor bu durumu. Bizi bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Baktırmadım daha öncr baktırmıştım ozaman düşüktü biraz bu drğerlerim şimdi zaten kalsiyum demir çinko manezyum karısımı bi vitamini var ersagın onu da kullanmaya başladım bugün toplamda 4 adet takviye. Folik asit zaten 3 aydır kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…