• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Günaydın kızlarrrr
Gece rüyamda hamile olduğumu gördüm yerleşme kanaması geliyordu çook güzel bi rüyaydı :(
Ama hiçbir ağrım sızım göğüs hassasiyetim akıntım falan yok. Hamile olmadığımı biliyorum bu ay da :( canım sıkıldı çok.
Sizler nasılsınız??

Selam arkadaşlar ben bişey sorucam. Benim normalde adetim tam gelir . Günde 2 veya 3 pet dolardı.son bi kaç ay ise çok az gelmeye başladı. Yani bi pet bile dolmuyor.ve 11 gün falan erken oluyorum neden böyle oluyor .bilgisi veya böyle olan varmı. Bilgi verirseniz seviniriz.bu arada 6 aylık evliyim ve çok çok bebek istiyorum . Şu an regl ım ve yine çok az.

Vakit kaybetmeden doktora gidin bence. Pkos falan olabilir gibime geldi benim.

Selam arkadaşlar ben bişey sorucam. Benim normalde adetim tam gelir . Günde 2 veya 3 pet dolardı.son bi kaç ay ise çok az gelmeye başladı. Yani bi pet bile dolmuyor.ve 11 gün falan erken oluyorum neden böyle oluyor .bilgisi veya böyle olan varmı. Bilgi verirseniz seviniriz.bu arada 6 aylık evliyim ve çok çok bebek istiyorum . Şu an regl ım ve yine çok az.
Benmde bebek istemeye başladıgımda öyle oldu nedense ama bu ay düzeldi sonunda

7 günden beri krem beyaz akintim var bat 26 merakla bekliyorum bu akinti neyin nesi yanma tahriş vs hicbisey yok. Adete 12 gun kala başladı bu akinti hala devam ediyor

İnşallaahhh allah isteyen herkese versin. Bi yandan umutluyum bi yandanda ya olmazsa yine diye korku var içimde zaman deseniz hiç geçmiyo. Kafama takmıyım diyorum onunda mümkünü yok napıcaz böyle ne zor allahım yardım ett :KK43:
Sabret canım kafaya takmamak mumkun degil zaten ama umudunu yitirme ben 1 kez gebelik yaşadım o da 9 ay sonra oldu yani tam 10. Ayimdaydim umutlarim bitiyordu ogrendigimde bir de bende kist var ona ragmen oldu ama maalesef kurtaj olmak zorunda kaldim o yuzden ben hicbir zaman umutlarin bitmemesi gerektigine inandirdim kendimi belki zor gebe kalcam ama bir gun olcak insallah

Kızlar birde size bişey sorcam ben son 2 adetim cok az ve kısa sürdü kahverengi ve düzgün gelmiyodu ama şimdiki adrtim 2.günümdeyim ve asırı kanamam var sökülüyo resmen acaba neden böyle birşey olur bi bilgisi olan var mı
Kist olabilir ama tamamen normal de olabilir bende mesela kist var ben de cok az adet olmaya basladim eskiden boyle degildi 3 gunde bitiyo bazen cok yogun bazen cok az oluyorum ve kahverengi akinti adet bittikten sonra bir kac gun devam ediyo

7 günden beri krem beyaz akintim var bat 26 merakla bekliyorum bu akinti neyin nesi yanma tahriş vs hicbisey yok. Adete 12 gun kala başladı bu akinti hala devam ediyor
O akintiyi bence gebelige yormayin cunku bende de her ay oluyor normal de olabilir bi enfeksiyon da olabilir her enfeksiyon kaşıntı yapmaz cunku ama adet tarihiniz gecer de yine yogun akintiniz olursa yani ic camasirinizda islaklik hissedecek derecede ancak o zaman gebelikten suphelenebilirsiniz yaşadığim icin soyluyorum

Kist olabilir ama tamamen normal de olabilir bende mesela kist var ben de cok az adet olmaya basladim eskiden boyle degildi 3 gunde bitiyo bazen cok yogun bazen cok az oluyorum ve kahverengi akinti adet bittikten sonra bir kac gun devam ediyo
Kist olunca öyle mi oluyoki bende normak olurdu hep yogun olurdu genelde sadece 2 ay cok cok az oldu ve kahverengiydi bu ay yine normal yogun ve kırmızı gelmeye başladı baya yogun geliyo

Kist olunca öyle mi oluyoki bende normak olurdu hep yogun olurdu genelde sadece 2 ay cok cok az oldu ve kahverengiydi bu ay yine normal yogun ve kırmızı gelmeye başladı baya yogun geliyo
Suan normale döndüyse bi sıkıntı yoktur insallah ama 1 kac ay daha devam ederse bi doktora görünün bence bende bi kac senedir kist var yogunda oluyo az da oluyo aydan aya degisiyo adetlerim ilk zamanlar her sey cok normal sadece adet sancilarim cok fazlaydi suan sancım yok ama kist ayni duruyo yani degisik bi sey bu kist bendeki cikolata kisti kendi kendine gecmeyen bi kist ama sizdeki basit kistte olabilir hicbi sorun olmayadabilir ultrasonda cikar her sey bi kac ay daha kendinizi takip edin

Bu arada gunde 4 ya da 5 ped normal olarak kabul ediliyor daha az ya da daha fazla olursa sorun olabilir

Suan normale döndüyse bi sıkıntı yoktur insallah ama 1 kac ay daha devam ederse bi doktora görünün bence bende bi kac senedir kist var yogunda oluyo az da oluyo aydan aya degisiyo adetlerim ilk zamanlar her sey cok normal sadece adet sancilarim cok fazlaydi suan sancım yok ama kist ayni duruyo yani degisik bi sey bu kist bendeki cikolata kisti kendi kendine gecmeyen bi kist ama sizdeki basit kistte olabilir hicbi sorun olmayadabilir ultrasonda cikar her sey bi kac ay daha kendinizi takip edin
Zatrn doktora gitmiştim ilk öyle olunca hem bebekte istiyorum diye ozaman kist falan demedi ama pco var dedi oyüzden korkuyorum bebek olmaz diye 3 ay olmadı bakalım bu ay ne olcak kafaya takmayın diyolarda nası yapçaz onu yani mümkün değil düşünmemek

Zatrn doktora gitmiştim ilk öyle olunca hem bebekte istiyorum diye ozaman kist falan demedi ama pco var dedi oyüzden korkuyorum bebek olmaz diye 3 ay olmadı bakalım bu ay ne olcak kafaya takmayın diyolarda nası yapçaz onu yani mümkün değil düşünmemek
Zaten pko da benim bildigim yumurtaliklardaki ufak kistlere deniyor birden fazla zaten baksana bi terslik olursa vucud zaten sinyalini veriyo 3 ay daha cok cok yeni olmamasi normal her ay zaten hicbir sorunu olmayanlarda bile şans %25 arastıra araştıra doktora gide gele uzman oldum :) canim hemen stres olma ama dusunmeden olmuyo düşün bi sey olmaz ama iyi düşün :)

Bu arada pkolularda ozellikle faydali bi macun var clife diye instagramdan bi bak istersen ben aldim suan yeni basladim bakalim faydasini gorcek miyim gormesem bile diger ay tekrar kullancam iyi oldugunu dusunuyorum

Bu arada pkolularda ozellikle faydali bi macun var clife diye instagramdan bi bak istersen ben aldim suan yeni basladim bakalim faydasini gorcek miyim gormesem bile diger ay tekrar kullancam iyi oldugunu dusunuyorum
Bakıyım ben nerde satılıyo peki instagramdamı ben bu ay ersagınkilrrini kullancam işte. Evet erken oldugunu biliyorum ama işte insanın içi rahat olmuyo. Eşimide doktora göndrrcem bu hafta sperm testi için bakalım onda bişey cıkmaz inşallah

Bakıyım ben nerde satılıyo peki instagramdamı ben bu ay ersagınkilrrini kullancam işte. Evet erken oldugunu biliyorum ama işte insanın içi rahat olmuyo. Eşimide doktora göndrrcem bu hafta sperm testi için bakalım onda bişey cıkmaz inşallah
Yaptirin canim butun testleri bende senin gibiydim cocuk dusunen herkes genelde cok sabirsiz oluyo ben kendime hormon testleri falan yaptirdim esime sperm kendim gittim rahim filmi cektirdim yani o kadar acele ettim ki varsa bi sorun cözelim diye cikolata kisti harici bi sey cikmadi o da zaten cocuga engel ama rahim filminden sonraki ay gebe oldugumu ogrendim belki bekleseydim hic tahlil streslerine girmeseydim de olcakti belki de rahim filmi kolaylastirdi onu bilmiyorum ama oluyomus yani doktorlar bosuna 1 yil bekleyin demiyolarmis suan kurtajdan sonra 6 ay dene dedi doktor bu sefer beklicem bakalim sabretcem

Instagramdan bak icine sinerse siteleri var zaten ordan siparis verebilirsin insanlarin yorumlari var onlari da okursun

Instagramdan bak icine sinerse siteleri var zaten ordan siparis verebilirsin insanlarin yorumlari var onlari da okursun
Evet şimdi baktım baya iyi gibi yorumlar ama işte şimdi ersağa başladım diğer ay alırım belki hamile olmazsam. Tabi eşim ne der bilmiyorum kafayı yedin artık falan der kesin :D

Back