Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam da zorla daha zorlama. ben yumurtlama günüme kadar gün aşırı yaptım yumutladığım gün sabaha karşı yaptık sonra onun akşamına tekrar yaptık sonra bi gün durduk sonraki gün yine yaptık sonra hiç yapmadık belim falan çok ağırlıyordu şimdi tuttu işte bak inşallah seninki de olacak bu ay. Stres yapma akışına bırak sen yapacağını yaptın takdir Allah’ın bu ay ciddiyim ben öyle dedim ve yaptım. Adete iki gün kala falan merak etmeye başladım o sonra da zaten adetim gecikti böyle olduAma yumurtam çatladı sadece sol tarafda Kasımda ve belımde cok az agrı vr
Kız bende yumurtlama gününe kadar yapdım bı 3 gun yapdım 2 gun yapmadı sonra 2gun yapdım yumurta günü yapdım bıde ertesı gun yapdımBu akşam da zorla daha zorlama. ben yumurtlama günüme kadar gün aşırı yaptım yumutladığım gün sabaha karşı yaptık sonra onun akşamına tekrar yaptık sonra bi gün durduk sonraki gün yine yaptık sonra hiç yapmadık belim falan çok ağırlıyordu şimdi tuttu işte bak inşallah seninki de olacak bu ay. Stres yapma akışına bırak sen yapacağını yaptın takdir Allah’ın bu ay ciddiyim ben öyle dedim ve yaptım. Adete iki gün kala falan merak etmeye başladım o sonra da zaten adetim gecikti böyle oldu
O zaman sen yumurtlama günü yapdım sonrası gun yapdın 3 gun ara verıp tekrr mı yapdınBu akşam da zorla daha zorlama. ben yumurtlama günüme kadar gün aşırı yaptım yumutladığım gün sabaha karşı yaptık sonra onun akşamına tekrar yaptık sonra bi gün durduk sonraki gün yine yaptık sonra hiç yapmadık belim falan çok ağırlıyordu şimdi tuttu işte bak inşallah seninki de olacak bu ay. Stres yapma akışına bırak sen yapacağını yaptın takdir Allah’ın bu ay ciddiyim ben öyle dedim ve yaptım. Adete iki gün kala falan merak etmeye başladım o sonra da zaten adetim gecikti böyle oldu
Canım ben adet bitti başladım gün aşırı yapmaya yumurtlama haftam çünkü adet sonrası haftaya denk geliyordu. Yumurtladığım gün bi sabah karşı bi de o günün akşamı yaptım sabah olan spermler daha kaliteli hareketli oluyormuş garantileyelim dedik sonrasında bi gün yapmadık ertesi gün yaptık daha da yapmadık . Bence seninki de olmuştır hiçbir fireniz yok bundan sonrada zorlama yapmıyorsa çatladı yumurtan ve değerlendirdiniz hepO zaman sen yumurtlama günü yapdım sonrası gun yapdın 3 gun ara verıp tekrr mı yapdın
Canım eğer bu aksam yapamazsanız yarın sabah yapın6,7,8,11,12 degerlendırdım 13 yumurtlamamdı onuda degerlndırdım 14 de degerlendrdım bu akşam da olması lazım ama esım 1 de gelcek yorgun nasıl olcak bılmıyorum yoruldu oda bu akşam olmazsa
Çok sevindimm canımm hayırlı sabahlar olsunnn :)Kızlar bugün kan testi verdim ve sonucunu aldım. Sonucu ise haamileyimmmmmmmmm
1 de eve gelcek Şansımı denıcem ama sabah yaparmıyız bılmem 6 bucukda evden cıkıyorCanım eğer bu aksam yapamazsanız yarın sabah yapın
Evet adet bıtelı 9 gun oldu sdce 2 gece yapmadık bakalım bu akşam ne olcak dun yorgunum ddı anne olmak istiyorum dedım agladım o zaman gönlü oldu yapdıkCanım ben adet bitti başladım gün aşırı yapmaya yumurtlama haftam çünkü adet sonrası haftaya denk geliyordu. Yumurtladığım gün bi sabah karşı bi de o günün akşamı yaptım sabah olan spermler daha kaliteli hareketli oluyormuş garantileyelim dedik sonrasında bi gün yapmadık ertesi gün yaptık daha da yapmadık . Bence seninki de olmuştır hiçbir fireniz yok bundan sonrada zorlama yapmıyorsa çatladı yumurtan ve değerlendirdiniz hep
Bende eger olmazsa bıdahakı ay sabah deneyeyim belıme ve sol kasıma ıgne gbı bısey batıor aradaCanım ben adet bitti başladım gün aşırı yapmaya yumurtlama haftam çünkü adet sonrası haftaya denk geliyordu. Yumurtladığım gün bi sabah karşı bi de o günün akşamı yaptım sabah olan spermler daha kaliteli hareketli oluyormuş garantileyelim dedik sonrasında bi gün yapmadık ertesi gün yaptık daha da yapmadık . Bence seninki de olmuştır hiçbir fireniz yok bundan sonrada zorlama yapmıyorsa çatladı yumurtan ve değerlendirdiniz hep
Sağolasın canım Allah’ım seninkini de sıhhatle kucağına almayı nasip etsinÇok sevindimm canımm hayırlı sabahlar olsunnn :)
Bence seninde bu ay olacak hissediyorumBende eger olmazsa bıdahakı ay sabah deneyeyim belıme ve sol kasıma ıgne gbı bısey batıor arada
Bana olmucak gıbı gelıor suan hamılesın ya bana dua edermisin cnm hamılenın dua dı kabul olur derlerBence seninde bu ay olacak hissediyorum
Allah’ım inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder kuzum. Ben de o denilen gibi yaptım sonrasında yapmadım canım. Biliyordum zaten çünkü ovulasyon haftasında yapacaksın sonrası pek işe yaramıyor çünkü yumurtlamıyoruzBaksana burda ne yazıor ben oncesını yapdım yumurtlamayı yapdım sonra yapdım bgun olmucak adam yorgun
hayırlı olsun canım benim çok sevindim gözünaydınKızlar bugün kan testi verdim ve sonucunu aldım. Sonucu ise haamileyimmmmmmmmm
Sağolasın canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım benim çok sevindim gözünaydın
Bu akşam yaparım bı gun aralı yapayım ben yumurtlamayı gordum ama test yapıorum gendeAllah’ım inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder kuzum. Ben de o denilen gibi yaptım sonrasında yapmadım canım. Biliyordum zaten çünkü ovulasyon haftasında yapacaksın sonrası pek işe yaramıyor çünkü yumurtlamıyoruz