• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Biz eşimle korunmuyorduk ama illaki olsun diye de çaba göstermiyorduk benim bat 2 mayıs gözüküyor ama adet belirtilerim yok sadece göğüs uçlarımda acı ve koyuluk var ve her regl öncesi çikolata diye ağlayan ben bu ay hiç istemedim.bugün erken gebelik testi yapıp çift çizgiyi silikte olsa gördüm ama inanamıyorum hala sizce hamile miyim? Bu testlerin yanılma payı nedir 🤭

Eklentiler

• 7DDBB23B-1186-4CC5-BE45-39A05264E947.jpeg
    7DDBB23B-1186-4CC5-BE45-39A05264E947.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Biz eşimle korunmuyorduk ama illaki olsun diye de çaba göstermiyorduk benim bat 2 mayıs gözüküyor ama adet belirtilerim yok sadece göğüs uçlarımda acı ve koyuluk var ve her regl öncesi çikolata diye ağlayan ben bu ay hiç istemedim.bugün erken gebelik testi yapıp çift çizgiyi silikte olsa gördüm ama inanamıyorum hala sizce hamile miyim? Bu testlerin yanılma payı nedir 🤭
Bence hamilesin canım ama bekle bakalım gününün geçmesini

Bence hamilesin canım ama bekle bakalım gününün geçmesini
Benım 9 gun kaldı Pazar günü yapsam mı erken genclık testıni bgun arkdslarla buluştum hepsı benımle yaşıt okul arkdaslarım hepsının bebegı var ama ben gec evlendım yanı 2 evlılıgım kendımı kötü hıssettım cocum yk dıe ınan ki bulusasım bıle gelmıyor

Bencede hamılesın

Ama adet gününde bdaha test yap gene çıkarsa o gun kan vermelısın cnm

Benım 9 gun kaldı Pazar günü yapsam mı erken genclık testıni bgun arkdslarla buluştum hepsı benımle yaşıt okul arkdaslarım hepsının bebegı var ama ben gec evlendım yanı 2 evlılıgım kendımı kötü hıssettım cocum yk dıe ınan ki bulusasım bıle gelmıyor

Herşeyin bir zamanı var Allah nasip eder inşallah en hayırlı zamanda kendini hiç kötü hissetme canım inşallah hamişizdir :)

Arkadaşlar 8 ay bitti hiç korunmadik, düzenli ilişki yaşadık ama her ay hüsran yaşadık 😔 Oysa kendimi bildim bileli herşeyim düzenli hiç gecikme yaşamadım. Enfeksiyon falan hiç öyle şikayetlerimde olmadı. Artık hiç olmayacakmis gibi his oluştu içimde.Umudum gittikçe tükeniyor. Yoruldum her ay negatif olmasından. Bir süpriz olurmu dersiniz ? 8 ay normal mi ne yapmalıyım?
Cnm benimde 8 ay oldu geçen hafta gittiğimde fsh yüksekliği çıktı 15 olmuş ve erken menapoz ddi çok korkuttu dr 24 yaşındayım dr a git tahlillerin yapılsın gec kalma yarın tekrar gidicem başka bi dr a dr ada dikkat et moralini 0 a indiren birisi olmasın tavsiye edilene git ben çok kötü oldum ilk duyduğumda doktorun etkisi çok oldu

Şimdi kan vermeye geldim başıma hiç gelmedi ama çok duydum test yanlış olabiliyor diye ama umarım öyle değildir Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhh

Şimdi kan vermeye geldim başıma hiç gelmedi ama çok duydum test yanlış olabiliyor diye ama umarım öyle değildir Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallahhh
Zannetmiyorum canım genelde böyle testler doğru çıkıyor hadi hayırlısı güzel sonuçlar al insAllah amin

Hamılesın cnm inş ole bısey olmaz kanda cıkar bızede yaz rabbım bızlerede nasıp etsın inş

Back