• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Hıc belırtı varmi yanı benım adet olcamda göğüs hassasiyeti yasarım ordan anlıorum
Aslında şöyle normalde benim bat tan 1 hafta önce göğüslerim şişer ve dehşet acır bu ay ilk defa adet günümden 1 gün önce şişti ve göğüs ucumda sadece hassasiyet var anlamadım. Belirgin bi ağrım yok ana adet olacakmış hissi var anlamadım yarın bakalım ne olacak bekliyorum bi de kokusuz akıntım var hala anlamadım hoff ne zor böyle beklemek yaa :KK43:

Aslında şöyle normalde benim bat tan 1 hafta önce göğüslerim şişer ve dehşet acır bu ay ilk defa adet günümden 1 gün önce şişti ve göğüs ucumda sadece hassasiyet var anlamadım. Belirgin bi ağrım yok ana adet olacakmış hissi var anlamadım yarın bakalım ne olacak bekliyorum bi de kokusuz akıntım var hala anlamadım hoff ne zor böyle beklemek yaa :KK43:
Aynı benım gbı o göğüs acısı bır hafta önceden baslar test nıe yapmıorsun

Eklentiler

• B23C4C51-D68C-4D4A-9B7A-34FA18DCBC74.jpeg
    B23C4C51-D68C-4D4A-9B7A-34FA18DCBC74.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 42
Aynı benım gbı o göğüs acısı bır hafta önceden baslar test nıe yapmıorsun
Bugün de gelmezse test yapıcam boşuna umutlanmak istemiyorum. Üzülüyorum çünkü negatifi görünce, yoruldum her ay aynı şeyi yaşamaktan çünkü :KK43:

Test yapdım dünkü koyulukdan eser kalmamıs sılıklesmıs bu ne anlama gelıyor çatladımi ki sancım hala var

Eklentiler

• 2CD53ED8-E92F-4248-BB97-A3E5A950E9B2.jpeg
    2CD53ED8-E92F-4248-BB97-A3E5A950E9B2.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba biz de bebek istiyoruz yaklaşık 8 aydır. Ama her ay sonuç hüsran. Bat tarihime 4 gün kaldı inşallah bu sefer olmuştur ama ben forumda gezerken kürlerden bahsettiğinizi gördüm. Daha önceden hiç duymamıştım, bana da yardımcı olabilir misiniz? Mesala ballı kür nedir nasıl yapılır?

Kürden galıba esimin kuzenı bu kur ve yakı ıle hamıle kaldı ben yakıyıkı denemedım olmazsa obur ay denıcem
Doğrudur olabilir canım bu ay olmazsa ben de küre başlıcam. Bugğn 2. Gün birley yok şu an ama olacakmışım gibi ağrı sızı var anlamadım ama gelen giden yok bugün de olamazsa yarin ilk idrarla test yapacağım. Bi de şöyle ümidim var benim günü gününe gelir ikinci gündeyim ana erken gebelik testi negatif çıktı of bilmiyorum ya

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Aşırı derecede bende de takıntı oldu 3 aydır bende istiyorum ama bir türlü olmadı daha adetime12 gün var rabbim inşallah gönlümüze göre verir

Merhaba biz de bebek istiyoruz yaklaşık 8 aydır. Ama her ay sonuç hüsran. Bat tarihime 4 gün kaldı inşallah bu sefer olmuştur ama ben forumda gezerken kürlerden bahsettiğinizi gördüm. Daha önceden hiç duymamıştım, bana da yardımcı olabilir misiniz? Mesala ballı kür nedir nasıl yapılır?
Ben esımın kuzenınden duydum gasık cektırmıs ama olmamıs ondan 3 ay sonra olmus bu testlerden yapmıs yumurtlamasını belırlemıs bıde bal tarçın corekotu kuru yapıp adet bıttıkde. Sonra belıne yakı yapıstırmıs 13 u yumurtlama 16 sına kadar

Ben nasıl yapdım bu ay ıns olmustur 9 aydır evlıyım ve sıyasetle uğraşıyorum secım surecınde hıc dıkkat etmedım ama korunmadımda bu ay adetım bıttı ertesı gun gasıklarıma bakıldı ama benım cekılmedı yerındemıs ama adet bıttı ya 3 gun ılıskı ddı kadın bende yapdım ondan sonra bır gun yapdım 1 gun yapmadım

Back