Amin inş cnm yaAllah’ım inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder kuzum. Ben de o denilen gibi yaptım sonrasında yapmadım canım. Biliyordum zaten çünkü ovulasyon haftasında yapacaksın sonrası pek işe yaramıyor çünkü yumurtlamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş cnm yaAllah’ım inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder kuzum. Ben de o denilen gibi yaptım sonrasında yapmadım canım. Biliyordum zaten çünkü ovulasyon haftasında yapacaksın sonrası pek işe yaramıyor çünkü yumurtlamıyoruz
Daha çok erken canım belirtiler için biraz sabır herşeyi ona yorma çünkü bu seni çok yorar sen yapman gerekeni yaptın ve akışına bırak. Erken gebelik testi adetine 5-6 gün kala sonuç veriyor ama şöyle birşey var ben adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı ve hamileyim yani geç döllenm vs bunlarda olabiliyor test hatalı çıkabiliyor vs o yüzden sakin kalmakta gerçekten fayda varmış varsa zaten öğreneceksin ve inşallah bu ay olacak olumlama yapalımSol kasımda hafıf agrı var ve kalp atışı gıbı bısey oluyor adetıme 12 gun var erken gebelık testını ne zaman yapsam
aynen cnm ben yapcamı yapdım denedım nasıbımde varsa olur ınsDaha çok erken canım belirtiler için biraz sabır herşeyi ona yorma çünkü bu seni çok yorar sen yapman gerekeni yaptın ve akışına bırak. Erken gebelik testi adetine 5-6 gün kala sonuç veriyor ama şöyle birşey var ben adetime 4 gün kala yaptım çıkmadı ve hamileyim yani geç döllenm vs bunlarda olabiliyor test hatalı çıkabiliyor vs o yüzden sakin kalmakta gerçekten fayda varmış varsa zaten öğreneceksin ve inşallah bu ay olacak olumlama yapalım
Tam koyu çizgiyi görüp değerlendirdiysen sonrasında da olduysa gerek yok ama akıntın vs varsa devam et istiyorsan bazen ayda iki kez çatlama olabiliyormuş bildiğim kadarıylaAynen artk ovulasyon testi yapmayımmı
Yumurtlama 13 de oldu o günü ertesı günü degerlendırım 3 gun olmadı 4 günü degerlendırım Cuma aksamı oldu ondan sonra olmadı ovulasyon testlerım de artık cok silik ama bu sabah ve dun yapmadım ovulasyon testım ekde Cuma günküTam koyu çizgiyi görüp değerlendirdiysen sonrasında da olduysa gerek yok ama akıntın vs varsa devam et istiyorsan bazen ayda iki kez çatlama olabiliyormuş bildiğim kadarıyla
10 gun var adetıme yapsamda bısey çıkmazkan testi yaptırın bence de
Bu hafta ıcın goguslerım acı baslarsa adet olurum genelde ole oluyor bende ama kur yapdım ya ben yumurtlama gunumde ve ertesı gun fecı bel va kasık agrım var Perşembe gununden berı sadece sol kasımda agrı batmalar var bıde gaz var az suanda agrım var ama hafıf bı agrıTam koyu çizgiyi görüp değerlendirdiysen sonrasında da olduysa gerek yok ama akıntın vs varsa devam et istiyorsan bazen ayda iki kez çatlama olabiliyormuş bildiğim kadarıyla
Değerlendirmişsin kuzum artık bekleyeceksin inşallah tutacakYumurtlama 13 de oldu o günü ertesı günü degerlendırım 3 gun olmadı 4 günü degerlendırım Cuma aksamı oldu ondan sonra olmadı ovulasyon testlerım de artık cok silik ama bu sabah ve dun yapmadım ovulasyon testım ekde Cuma günkü
Benimde göğüs ağrım 1 hafta öncesinden başlardı bi de şişerdi hamile kaldığım ay adet günümün bi öncekinde sadece ve hassasiyet vardı kişiden kişiye tabiki değişkenlik gösterir ama şunu unutma adet sancısı gibi bel ve kaşık ağrısı oluyor ben adet olacağım dedim kesinlikle ama hamile olduğumu öğrendim. Hala da devam ediyor o ağrılar.Bu hafta ıcın goguslerım acı baslarsa adet olurum genelde ole oluyor bende ama kur yapdım ya ben yumurtlama gunumde ve ertesı gun fecı bel va kasık agrım var Perşembe gununden berı sadece sol kasımda agrı batmalar var bıde gaz var az suanda agrım var ama hafıf bı agrı
Ama ona erken 10 var adetıme cnmkan testi yaptırın bence de
Sen bıde akıntı demıssın akıntım var ama yok gbı o kdr az kiBenimde göğüs ağrım 1 hafta öncesinden başlardı bi de şişerdi hamile kaldığım ay adet günümün bi öncekinde sadece ve hassasiyet vardı kişiden kişiye tabiki değişkenlik gösterir ama şunu unutma adet sancısı gibi bel ve kaşık ağrısı oluyor ben adet olacağım dedim kesinlikle ama hamile olduğumu öğrendim. Hala da devam ediyor o ağrılar.
Herkeste olacak diye birşey yok benim de beyaz sarımtırak bir akıntıydıAkıntı var ama nasıl solesem beyaz krem gbı bı akıntı var cok az ama
Bence ovulasyon testını dene benım takvımde 15 gun gosterıor du ama ben 13 de cıft cızgıyı gordum ve bal tarçın corekotu kuru yapdım ıns olmustur olmamıssa bdaha kur yapcam ve yakı yapcam eşimin kuzenı bole hamıle kaldıBu arada normalde hep 28 günde adet görüyorum fakat son 2 3 aydır bu 32 33 güne çıktı. Ve hep 1 hafta 10 gün önceden kasıklarımda hissederim adet olacağımı belirtiler öyle başlar. Bu ay daha dün ve bugün kasıklarımda hafif batmalar ve az akıntım haricinde hiç belirti yok