• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ben esımın kuzenınden duydum gasık cektırmıs ama olmamıs ondan 3 ay sonra olmus bu testlerden yapmıs yumurtlamasını belırlemıs bıde bal tarçın corekotu kuru yapıp adet bıttıkde. Sonra belıne yakı yapıstırmıs 13 u yumurtlama 16 sına kadar
Kaşık çektirme nasıl birşey ki acaba?

Kuru şu şekılde yapdım 10 yemek kası bal 10 tatlı kası tarçın 12 tatlı kası çörek otu öğütülmemişdi her sabah 1 yemek kası aç karnına yedım çörek otlarını cıgnedım hemen yutmadım ben sabah akşam yedım uç beş gun sonra sabah yedım adetın 2 günü baslıyorsun 12 gun de ıcıp bırakıyorsun

Kaşık çektirme nasıl birşey ki acaba?
Valla ben gıttım o kadında pek anlamıyor gbıdı elledı gasımı bebek damarların atıyor ddı olur cocun ddı sonra yere yattım bacaklarımı salladı bıraz ytttım sonra kldırdı benı 3 gun ılıskı olcak ddı adetım 5 gun bıttı 6 gun gıttım ve adetıne 3 gun kalada ılıskı ddı belıne yastık koy hep ddı ve bacaklarını yarım saat bı saat dık ole yat ddı

Doğrudur olabilir canım bu ay olmazsa ben de küre başlıcam. Bugğn 2. Gün birley yok şu an ama olacakmışım gibi ağrı sızı var anlamadım ama gelen giden yok bugün de olamazsa yarin ilk idrarla test yapacağım. Bi de şöyle ümidim var benim günü gününe gelir ikinci gündeyim ana erken gebelik testi negatif çıktı of bilmiyorum ya
Bekle bıraz daha

Bu kuru kullandım ya yumurtlamayı ogrendım ya bır sancı bır sancı anlatamam bu kur etkı ettı kesın sankı bu ay hamıle kalçam gbı gelıor bana ve bu kadar sıklıkla bırlıktelık de olmadı bu ay bole oldu olmustur dıe umut edıyorum o kadar çalısmaya buarada doktora gttım hc bı sorunum yk

Akşama doğru 4 saat bekleyen idrarla dayanamadım yaptım ama sanki hayalet bir çizgi var yarın sabah ilk idrarla tekrar edicem, sanki bir şeyler var gibi ya yarın gecikme 3 gün olacak
Gec döllenme oldu o zaman cnm anca cıkcak ıdrarda sen az bısey gördüysen kesın var

Hadı hayırlısı bende yumurtladım günü bıde dun geceyı degerlendırdık zor la eşim yorgun bıkdı adam işten gönülsüz gönülsüz bgunde gece ye gıtcek gıtmeden olsun nasıl dıcem bılemedım

6,7,8,11,12 degerlendırdım 13 yumurtlamamdı onuda degerlndırdım 14 de degerlendrdım bu akşam da olması lazım ama esım 1 de gelcek yorgun nasıl olcak bılmıyorum yoruldu oda bu akşam olmazsa

Back