• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Arkadaşlar merhaba ben de 5 ay önce spirali çıkarttırdım ve çalışmalara başladık henüz bir şey olmadı. Spirali çıkarttırıp arkasına hamile kalanınız ya da yakınız var mı? Bu ay ilk defa ovulasyon testi ile yaptım bakalım beklemedeyim. Adetime 4 gün kaldı. Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var. Tek belirtim adetime yakın göğüslerim şişer acayip acırdı dokunamazdım bile bu ay adetime 4 gün olmadına rağmen hiçbirşey yok. Bir de afedersiniz sarı kokusuz akıntım oldu. Yumurtlamadan sonra akıntılarım devam ediyor anlamadım. İnşallah bu mübarek kandil gününde bütün ettiğimiz dualarımız kabul olur.

Arkadaşlar merhaba ben de 5 ay önce spirali çıkarttırdım ve çalışmalara başladık henüz bir şey olmadı. Spirali çıkarttırıp arkasına hamile kalanınız ya da yakınız var mı? Bu ay ilk defa ovulasyon testi ile yaptım bakalım beklemedeyim. Adetime 4 gün kaldı. Ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var. Tek belirtim adetime yakın göğüslerim şişer acayip acırdı dokunamazdım bile bu ay adetime 4 gün olmadına rağmen hiçbirşey yok. Bir de afedersiniz sarı kokusuz akıntım oldu. Yumurtlamadan sonra akıntılarım devam ediyor anlamadım. İnşallah bu mübarek kandil gününde bütün ettiğimiz dualarımız kabul olur.
amin inşallah hepimizin duaları kabul olur

Erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum yine hüsrana uğrayacağım diye 😞
vallahi canım ben de aynı senın gibiyim. oyuzden artık akışına bıraktım. he yine düşünmüor değilim düşünüyorum hep, aklıma takılıyor ama bu ay mesela kendimi tuttum test falan almadım. olursa olur olmazsa sağlık olsun:)
ama sen testi almışın zaten istersen yap ya da birkaç gün daha bekle

vallahi canım ben de aynı senın gibiyim. oyuzden artık akışına bıraktım. he yine düşünmüor değilim düşünüyorum hep, aklıma takılıyor ama bu ay mesela kendimi tuttum test falan almadım. olursa olur olmazsa sağlık olsun:)
ama sen testi almışın zaten istersen yap ya da birkaç gün daha bekle
Vallahi ben de tamam bu ay akışına bıraktım aman düşünmüyorum aman şöyle diyorum adete 1 hafta kala yine aynı 😂 bi de arkadaşımı da öyle etkilemişim ki normal adeti günü gününe geldiği halde (çocuk istemiyor) ay başım dönüyo ay midem bulanıyo gibi stresten 3 gün adeti gecikti. Bir süre görüşmeyelim defi😅😅

Vallahi ben de tamam bu ay akışına bıraktım aman düşünmüyorum aman şöyle diyorum adete 1 hafta kala yine aynı 😂 bi de arkadaşımı da öyle etkilemişim ki normal adeti günü gününe geldiği halde (çocuk istemiyor) ay başım dönüyo ay midem bulanıyo gibi stresten 3 gün adeti gecikti. Bir süre görüşmeyelim defi😅😅
:D :D valla yakında hunileri takacağız bu gidişle

hala sökülmedi adetim. olsam da bitse şu stres ya. biraz lekelenme olmuş yine bir de peçeteye sildikçe geliyo okadar. hoff :confused:

hala sökülmedi adetim. olsam da bitse şu stres ya. biraz lekelenme olmuş yine bir de peçeteye sildikçe geliyo okadar. hoff :confused:
Belki yerleşme kanamasıdır, hadi inşallah :dua: Benim de sanki olacakmışım gibi kasık ağrım var ay bilemedim artık ya. İnan ben de burayı okudum sırf tek başıma kafayı sıyırmayayım diye içimi buraya dökmek istedim, beraber delirelim 😂

sen nasılsın arkadaşım bebiş nasıl inşallah herşey yolundadır
Bebisi 3 haftadir görmüyorum haftaya kontrol var ama iyidir insallah :)) en son biraktigimda iyiydi 1 cmdi bacaksiz sipam:)) artik 4 haftada bir oluyor kontroller sabirsizlaniyorum. Allahim size de nasip etsin. Ben yerlesme kanamasi yasadim 3 4 gün sürdü kahve rengi lekelenme ve adet sancisi da çekiyordum. Aklinizda bulunsun :)

Bende yenı katılıyorum aranıza kızlar ovulasyon testıne basladım ama adetım bıter bıtmez basladım adetım ya 3 gün önce gelıyor yada 3 gün gec erkenden basladım bakarmısınız bi Canlar

Eklentiler

• 03507A38-EF6A-433D-A90A-E51C8D49E95A.jpeg
    03507A38-EF6A-433D-A90A-E51C8D49E95A.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 46
Bende yenı katılıyorum aranıza kızlar ovulasyon testıne basladım ama adetım bıter bıtmez basladım adetım ya 3 gün önce gelıyor yada 3 gün gec erkenden basladım bakarmısınız bi Canlar
Devam et canim daha yok yumurtlama. Buarada aklında bulunsun bu testler cok bpzuk cıkıyo ben çubuk olanlardan aldım onlar daha güzel ve net gösteriyo onlarla takip etmiştim ben hamile kaldığımda

Bat a 3 gün var dayanamayıp bu sabah erken gebelik testi yaptım, koca bir negatif çok moralim bozuldu :KK43:

Karsı komşum ılk bebegınde bu marka bu laboquıckle hamıle kaldı dusuk yapdı sonra tekrr teste göre denk getırdı mayısda Doğum yapıcak bgun kı testım

Eklentiler

• DD35F5AD-F310-4BBA-977D-C5B7A88029E6.jpeg
    DD35F5AD-F310-4BBA-977D-C5B7A88029E6.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 37
Back