• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Merhaba canım bende pcos hastasıyım ve çocuk istiyorum ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki benim sat 41 gün geçti belirtilerim az var ama beklemek gerekiyormuş sabır lazım bize bu ay kafam o kadar karışık ki inşallah hamileyimdir şuan ki durumun me bilmiyorum ama umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine

Merhaba canım bende pcos hastasıyım ve çocuk istiyorum ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki benim sat 41 gün geçti belirtilerim az var ama beklemek gerekiyormuş sabır lazım bize bu ay kafam o kadar karışık ki inşallah hamileyimdir şuan ki durumun me bilmiyorum ama umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine
The bike dün hamile olduğunu ogrendi :) darısı başınıza

Ayy hayırlısı olsun canım benim adet geçilmemin 10. günü bugün yarın kana gideyim mi bilemedim

Adetime 5 gün kala öğrendim ben ayrıca pcoyum diyip kendinizi şartlamayın bence pco olanlar kolay gebe kalabiliyo. Kafaya takmayın demicem çünkü ben belki herkes daha cok takıyodum ama oldu inşallah keseyide görürüz kalp atıaını da duyarız ve sağlıkla gelir. Kızlar bilmiyorum etkisi varmı ama brn derin derin nefes aldım hep bu ay hep rahatlamaya çalıştım. Belki güzel nefes almanında faydası olmuştur.

Adınıza çok sevindim umarım sürecinizi sağlıkla atlatırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız... o kadar gerginim ki on güç geçikti adetim daha önce böyle olmazdı belirtilerim psikolojik diye korkuyorum

Adınıza çok sevindim umarım sürecinizi sağlıkla atlatırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız... o kadar gerginim ki on güç geçikti adetim daha önce böyle olmazdı belirtilerim psikolojik diye korkuyorum
Teşekkür ederim inşallahh.. Bence bi test yapın kafanız rahatlar

Ayy beni de unutmamış :) son gelişmeleri yazayım hemen: Klomen bir kutu bitirdim ve dün öğlen çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum birliktelik günleri belirledi bakalım ama eskisi gibi takıntılı değilim buraya da sık girmiyorum :) amaan olmazsa da olmasın modundayım artık 😂 itirazediyorumhakimbey itirazediyorumhakimbey sende durumlar nasıl kuzucum?
Canım inşallah hamile kalırsın bu ayy 😊

Eşim idrar testi getirmişti bi tane yaptım ama negatif çıktı 😞 yarın sabah deneyecem 😞 umudum baya azaldı

Bencede ilk yirmi dk ya da yarım saat daha sonrasına güvenme belirtilerede aldanma inşallah vardır bi kan testi yaptir yinede bende çıkmadı benimde böyle olmuştu üstüne gördüm sandım pesine hep seninki gibi saatler sonra pozitif oluyor diye umudum devam etti ama hüsrandenemeye devam rabbim doğru zamanda veteir inşallah benim Yarim saat sonra çıkan örnek test ve ertesi gün yaptığım test üstteki farka bak ve çizgiye bak ilkinde kesin hamile sin dersin 2.cisinde resimden sonra dahada koyulasmisti hepsini attım kanda çıkmayınca ve bidaha günümde adet olunca artık günüm 2.defa geçene kadar test yapmama kararı aldım

Bencede ilk yirmi dk ya da yarım saat daha sonrasına güvenme belirtilerede aldanma inşallah vardır bi kan testi yaptir yinede bende çıkmadı benimde böyle olmuştu üstüne gördüm sandım pesine hep seninki gibi saatler sonra pozitif oluyor diye umudum devam etti ama hüsrandenemeye devam rabbim doğru zamanda veteir inşallah benim Yarim saat sonra çıkan örnek test ve ertesi gün yaptığım test üstteki farka bak ve çizgiye bak ilkinde kesin hamile sin dersin 2.cisinde resimden sonra dahada koyulasmisti hepsini attım kanda çıkmayınca ve bidaha günümde adet olunca artık günüm 2.defa geçene kadar test yapmama kararı aldım

Eklentiler

• IMG-20190305-WA0000.jpeg
    IMG-20190305-WA0000.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190215_145055.jpg
    20190215_145055.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 45
Allah bize sabır versin ne diyeyim anne olmak zor olamamak daha zor tüm zorluklarla başa çıkmak zorunda kalan biz kadınlarız 😑 artik bende eve test falan almayacağım boyle insan daha çok üzülüyor allah hepimizin gönlüne göre versin

Back