- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 42
geldi mi kırmızılar benim bugün gelecek gibiValla canım hiç bilmiyorum bendede pko var adetlerim 4 aydor düzrnr girdi progestanla hayıt otuda kullanıyorum ama artık hangisinin etkisi bilmiyorum. Adetimi bekliyorum karnı agrıyo büyük ihtimal bugun yarın olcaminşallah olmamdaa
Hayirli olsun saglkla kucagina alirsn ins.. Ne kdr bi gecikmen olmustu baya net cikmisMerhaba kizlar araniza yeni katildim. Bende 2.5 yillik evliyim ve bu surecte herhangi bir gebelik gecirmedim . Tam tup dusynurken idrar testinde cift cizgi cikti .kan verdim sonuc bekliyorum.
3 gun filan oldu cn mHayirli olsun saglkla kucagina alirsn ins.. Ne kdr bi gecikmen olmustu baya net cikmis
çıktı mı canım sonucun3 gun filan oldu cn m
Gelmedi daha cok var galba çünkü yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmamız lazım değilmi e benim yumurtlama olalı daha 9 gün oldu bende yanlış hesaplamışım bekliyorum adet olcam diyr ama daha vargeldi mi kırmızılar benim bugün gelecek gibi
Evt cnm 8000 ama doktora gostermedim yarin gosterecegim.çıktı mı canım sonucun
Cnm bendede adet olacakmis gibi his vardi ama olmadi .sabirla bekle cnm insallah rabbim hayirlisini verir.Gelmedi daha cok var galba çünkü yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olmamız lazım değilmi e benim yumurtlama olalı daha 9 gün oldu bende yanlış hesaplamışım bekliyorum adet olcam diyr ama daha var
yaaaa çok sevindmmmm senin adınaaEvt cnm 8000 ama doktora gostermedim yarin gosterecegim.
Canım RAB'BİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşaallah sana sımsıkı tutunur yavrunEvt cnm 8000 ama doktora gostermedim yarin gosterecegim.
Tesek ederim cnm .insallah bie sikinti cikmazCanım RAB'BİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşaallah sana sımsıkı tutunur yavrun
Cnm merhaba . Oncelikle hic kafana takma ,uzulme rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman veriyor . Belirtiler kisiden kisiye degisiyor bende hala adet olacakmisim gibi batmalar oluyor.dusunmemeye calis gunun gecince bi test yap :)Kizlar merhaba bizde 4 aydır bebis istiyoruz her ay hüsranla sonuçlandı. Bu ay yumurtlama gunu ve sonrasında eşimle olabildik reglime 10 gun kala göğüs uçlarımda gözle görülür büyüme oldu ve ara ara kasik ağrım oluyor normalde olmazdı bunlar yarin regl günüm suan baya akintim var heran olacakmış gibi hissediyorum cevremde herkes hamiş cok üzülüyorum boyle olmasına gebe kalan arkadaşlarda göğüs uclarinda büyüme olmusmuydu boyle acaba
Benle aynısın canım benimde göğüslerim luan çok şiş ve acıyo ama benim adetlerimdrn önce bazrn oluyo bööyle daha 4 5 gün var adet gününün geçmesine ama inşallah adrt olmamKizlar merhaba bizde 4 aydır bebis istiyoruz her ay hüsranla sonuçlandı. Bu ay yumurtlama gunu ve sonrasında eşimle olabildik reglime 10 gun kala göğüs uçlarımda gözle görülür büyüme oldu ve ara ara kasik ağrım oluyor normalde olmazdı bunlar yarin regl günüm suan baya akintim var heran olacakmış gibi hissediyorum cevremde herkes hamiş cok üzülüyorum boyle olmasına gebe kalan arkadaşlarda göğüs uclarinda büyüme olmusmuydu boyle acaba
Inşallah canim olmazsın bebisin vardırBenle aynısın canım benimde göğüslerim luan çok şiş ve acıyo ama benim adetlerimdrn önce bazrn oluyo bööyle daha 4 5 gün var adet gününün geçmesine ama inşallah adrt olmam
Bende olmuyor yumurtlama dönemimden sonraKizlarr yumurtlama donemi bitincede akinti devam eder mi
Benim biteli 2 gun oldu hala beyaz akinti geliyorBende olmuyor yumurtlama dönemimden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?