Zaten son ay 21.gün adet oldum. Eşimin spermlerinde sorun yokta bende pco varCanım ben yerleşme kanaması yaşadım adetimin 34.gününde parlak kıpkırmızı kan geldi ama koyu kırmızı değildi rengi
2 defa az miktarda gelip kesildi o günden 4 gün sonra test yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı hamdolsun:) Allah sanada burdaki bütün isteyenlerede banada tekrar nasip etsin
Sen adetin bittiyse 2 günde bir düzenli devam et tutar inşallah bide ilişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi içir bide bitter yedir
Bunlar erkeklerde sperm hareketlerini hızlandırıyormuş
Zaten son ay 21.gün adet oldum. Eşimin spermlerinde sorun yokta bende pco varinşallah bu ay tutar bakalım
Bnm ki cok rahat ya o konuda. Ztn pek hevesli deil de diorm bazen hayirlisi dio :)Ben üzülüyorum eşimide üzüyorum o yüzden yapmicam belki o arada adet olurum gerek kalmaz hic
Bende doktorun verdiği ilaçla böyle erken olmaya başladım oyüzden adetlerime düzenlemeye başladı bebişimde gelcek inşallah en kısa zamanda :)İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım....erken adet olmak geç görmekten çok daha iyi tabi... Madem bu kadar erken olabiliyorsun o zaman çalışmalara hiç ara verme bencedüzenli adet görmek ne güzel bişey olmayanlar kıymetini iyi bilir
hele hele günü gününe saati saatine olanları görünce Allah'ın bir lütfu bu diyorum
Bende doktorun verdiği ilaçla böyle erken olmaya başladım oyüzden adetlerime düzenlemeye başladı bebişimde gelcek inşallah en kısa zamanda :)
Kızlar benim yumurtlamam geçeli 3-4 gün oldu, bugün 2 kez su gibi akıntım geldi normalde hiç olmazdı böyle bi akıntım. Fikri olan var mı????
Progestan vermişti doktorum onu kullanıyorumİnşallah ... Hangi ilacı kullanıyorsun?
Akıntın varsa yumurtlama günlerindr değerlendir bu günleri benceKızlar benim yumurtlamam geçeli 3-4 gün oldu, bugün 2 kez su gibi akıntım geldi normalde hiç olmazdı böyle bi akıntım. Fikri olan var mı????
Progestan vermişti doktorum onu kullanıyorum
Valla tam bilmiyorum pko olduğum için haöileliği kolaylaştırır adetini düzenler dedi 30 35 günde adet olurken aetık 21 ile 26 arasında oluyorum. İyi bişeydir heraldeAnladım progestan progesteron yani hamilelik hormonu içeriyor bildiğim kadarıyla
Kendini çok dinleme canım her ay farklı bişey olabiklyo özellikle dinlediğin zamanBenimde sag kasigimn orda bi agri var boyle oturup kalkarken kasiliyo sanki. Normal dururken de bi agirlk varms gibi orda bazende pit pit bise atio sanki anlamadm
Ay yok dinlemiorm ya gayet rahatm bu ay ama getckten rahatsz edio dinlemem grek yok yani :)Kendini çok dinleme canım her ay farklı bişey olabiklyo özellikle dinlediğin zaman
Valla tam bilmiyorum pko olduğum için haöileliği kolaylaştırır adetini düzenler dedi 30 35 günde adet olurken aetık 21 ile 26 arasında oluyorum. İyi bişeydir heralde
Bendede dediğin gibi o tür akıntı ara ara oluyor hamileykende o akıntı olurdu
Hadi hayırlısı inşallah diyelim:) ama şu da varki yumurtlamadan sonra döllenme olsa bile o kadar sürede rahime yerleşmez yani rahime yerleştikten sonra salgı artar
Yok yumurtlama günüm geçti canım, yumurta akı gibi bi akıntım oluyo ordan anlıyorum. Bu tamamen su gibi garip bişeydiAkıntın varsa yumurtlama günlerindr değerlendir bu günleri bence
Canım zaten önce normal adetlerin 30 35 gün olabilir dedi sonra hormon testinde ultasonda cıktı kistlerin gözüküyo çatlamayan dedi hormonlarında dengesiz demekki o 35 günde olmaların oyüzden dediAdetlerin geriye gittiğine göre iyi bişey tabi ama bişeyi merak ettim 30-35 günde adet olmak zaten normal doktorlar 21 -35 gün arasını normal kabul ediyolar peki sana neye göre pko teşhisi koydu doktor?
Canım zaten önce normal adetlerin 30 35 gün olabilir dedi sonra hormon testinde ultasonda cıktı kistlerin gözüküyo çatlamayan dedi hormonlarında dengesiz demekki o 35 günde olmaların oyüzden dedi
İnşallah canımmmAnladım inşallah düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?