• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Canım ben yerleşme kanaması yaşadım adetimin 34.gününde parlak kıpkırmızı kan geldi ama koyu kırmızı değildi rengi
2 defa az miktarda gelip kesildi o günden 4 gün sonra test yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı hamdolsun:) Allah sanada burdaki bütün isteyenlerede banada tekrar nasip etsin
Sen adetin bittiyse 2 günde bir düzenli devam et tutar inşallah bide ilişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi içir bide bitter yedir
Bunlar erkeklerde sperm hareketlerini hızlandırıyormuş 🤭
Zaten son ay 21.gün adet oldum. Eşimin spermlerinde sorun yokta bende pco var :KK48: inşallah bu ay tutar bakalım

Zaten son ay 21.gün adet oldum. Eşimin spermlerinde sorun yokta bende pco var :KK48: inşallah bu ay tutar bakalım

İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım....erken adet olmak geç görmekten çok daha iyi tabi... Madem bu kadar erken olabiliyorsun o zaman çalışmalara hiç ara verme bence🤭 düzenli adet görmek ne güzel bişey olmayanlar kıymetini iyi bilir
hele hele günü gününe saati saatine olanları görünce Allah'ın bir lütfu bu diyorum

İnşallah vardır Allah gönlüne göre versin canım....erken adet olmak geç görmekten çok daha iyi tabi... Madem bu kadar erken olabiliyorsun o zaman çalışmalara hiç ara verme bence🤭 düzenli adet görmek ne güzel bişey olmayanlar kıymetini iyi bilir
hele hele günü gününe saati saatine olanları görünce Allah'ın bir lütfu bu diyorum
Bende doktorun verdiği ilaçla böyle erken olmaya başladım oyüzden adetlerime düzenlemeye başladı bebişimde gelcek inşallah en kısa zamanda :)

Kızlar benim yumurtlamam geçeli 3-4 gün oldu, bugün 2 kez su gibi akıntım geldi normalde hiç olmazdı böyle bi akıntım. Fikri olan var mı????

Kızlar benim yumurtlamam geçeli 3-4 gün oldu, bugün 2 kez su gibi akıntım geldi normalde hiç olmazdı böyle bi akıntım. Fikri olan var mı????

Bendede dediğin gibi o tür akıntı ara ara oluyor hamileykende o akıntı olurdu
Hadi hayırlısı inşallah diyelim:) ama şu da varki yumurtlamadan sonra döllenme olsa bile o kadar sürede rahime yerleşmez yani rahime yerleştikten sonra salgı artar

Benimde sag kasigimn orda bi agri var boyle oturup kalkarken kasiliyo sanki. Normal dururken de bi agirlk varms gibi orda bazende pit pit bise atio sanki anlamadm

Benimde sag kasigimn orda bi agri var boyle oturup kalkarken kasiliyo sanki. Normal dururken de bi agirlk varms gibi orda bazende pit pit bise atio sanki anlamadm
Kendini çok dinleme canım her ay farklı bişey olabiklyo özellikle dinlediğin zaman

Valla tam bilmiyorum pko olduğum için haöileliği kolaylaştırır adetini düzenler dedi 30 35 günde adet olurken aetık 21 ile 26 arasında oluyorum. İyi bişeydir heralde

Adetlerin geriye gittiğine göre iyi bişey tabi ama bişeyi merak ettim 30-35 günde adet olmak zaten normal doktorlar 21 -35 gün arasını normal kabul ediyolar peki sana neye göre pko teşhisi koydu doktor?

Bendede dediğin gibi o tür akıntı ara ara oluyor hamileykende o akıntı olurdu
Hadi hayırlısı inşallah diyelim:) ama şu da varki yumurtlamadan sonra döllenme olsa bile o kadar sürede rahime yerleşmez yani rahime yerleştikten sonra salgı artar

Hiç umutlanmıyorum zaten artık :) belirti de aramıyorum ama bu akıntı rahatsız etti baya merak ettim canım :) inşallah hamileyimdir yine de :))

Adetlerin geriye gittiğine göre iyi bişey tabi ama bişeyi merak ettim 30-35 günde adet olmak zaten normal doktorlar 21 -35 gün arasını normal kabul ediyolar peki sana neye göre pko teşhisi koydu doktor?
Canım zaten önce normal adetlerin 30 35 gün olabilir dedi sonra hormon testinde ultasonda cıktı kistlerin gözüküyo çatlamayan dedi hormonlarında dengesiz demekki o 35 günde olmaların oyüzden dedi

Canım zaten önce normal adetlerin 30 35 gün olabilir dedi sonra hormon testinde ultasonda cıktı kistlerin gözüküyo çatlamayan dedi hormonlarında dengesiz demekki o 35 günde olmaların oyüzden dedi

Anladım inşallah düzelir canım

Back
X