2019 Hamilelik için uğraşanlar

Parasi sorun deil de hastaneye gidip gelmek o stresi cekmek daha cok yorar insani. O yuzdn devlet cok mantikli gelmio

Bnmde oyle agri kesici icmeden imkani yok yerimdn kipirdayamiorm.

Parasi sorun deil de hastaneye gidip gelmek o stresi cekmek daha cok yorar insani. O yuzdn devlet cok mantikli gelmio

Bnmde oyle agri kesici icmeden imkani yok yerimdn kipirdayamiorm.
Devlete güvenmiyorum ben böyle operasyonlarda. Sonuçta rahim riske atmaya gelmeyecek bir yer. Iyi seçmek lazim iste doktoru

itirazediyorumhakimbey kuzuuu nasılsın??? Bi sıkıntı yok dimi? Aklımdasın :*

Yaa ben de tam sana ozel mesaj atmıştım:) kuzum ignemi oldum ilacımi kullanıyorum ama lekelenme devam ediyor. Kırmızı kan olmadigi surece korkma dedi doktor. Kirmizi degil cok şükür dinleniyorum ben de bol bol işten de ayrıldım insallah guzelce devam eder her sey <3 cok korkutuyor bu eşek sipasi beni :)

Devlete güvenmiyorum ben böyle operasyonlarda. Sonuçta rahim riske atmaya gelmeyecek bir yer. Iyi seçmek lazim iste doktoru
Ay cok soru sordm ama ilk defa ayni dertte olan birine denk geldm :) gene intrnette iliski sirasinda agri olur yaziodu bende hic oyle bise olmadi ama sende oluomuydu

Merhaba kızlar sizce bebek var mı ? Pkoluyum ve adetime daha 4 gün var

Eklentiler

• 8F103CF5-72D5-4F4F-A290-7110798BF641.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63

Aynı bi değişiklik yok yumurtlama günümü bekliyorum ben

Eklentiler

• IMG_20190319_002238.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 31
Canlar merhaba, bende 1,5 yıllık evliyim ve 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ben santimli korunmayı bıraktığım an hemen olur ay nasıl triplere girdim hamile gibi ama adetim psikolojik sanrım 2 yada 3 gün geçti erken gebelik normal test vs yaptım sonuç kocaman bir hayal kırıklığı2.Ay adetim 1 gün gecikti deli gibi iş yaptım Rabbime dedim hamile değilsem ne olur olayımda ümitlenmiyim.1 saat geçmesi adet oldum.3.Ay 1 gün öncesinde adet oldum erken.Ve bu ay geçen aylara göre daha sakın kaldım takmamaya çalıştım aklından %80 oranla çıkardım.Sadece telefondaki uygulamaya göre dün bat günüm sandım olmadım diye bir ümitlendim eğerse büyünmüş. Ama bugünde olmadım. Belimde ağrı ve sol kasığında batma oluyor ilk defa hapşurduğum zaman batma oldu ama ümitlenmiyorum. 1 hafta bekliyim dimi ?

Gec dollenme vs gibi ihtimalleri de elemek istiyorsan 5 6 gun daha beklemen iyi olabilir. Ancak dayanamam dersen 1 2 gun geçtikten sonra erken gebelik testi al gec dollenme olsa bile silik cizgi de olsa cikar diye düşünüyorum. Çünkü benim 5 6 gun gecmis olmasina ragmen gec dollenme oldugu icin erken gebelik testiyle ancak görmüştüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…