- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
Parasi sorun deil de hastaneye gidip gelmek o stresi cekmek daha cok yorar insani. O yuzdn devlet cok mantikli gelmioBen denizlide oldum hayatimda gördüğüm en basit operasyonu gecirdim. Operasyondan sıfır agriyla uyandim. 2 saat somra da yuruyerek eve gittim. Histereskopi oldu evet :)
Benden rahim filmi istemişlerdi ama operasyon yapan doktorum rahim filminden ziyade 3 boyutlu ultrasonla daha net görüldüğünü söylemişti aklında bulunsun. Ve 1500 tl idi ücreti de
Devlete güvenmiyorum ben böyle operasyonlarda. Sonuçta rahim riske atmaya gelmeyecek bir yer. Iyi seçmek lazim iste doktoruParasi sorun deil de hastaneye gidip gelmek o stresi cekmek daha cok yorar insani. O yuzdn devlet cok mantikli gelmio
Bnmde oyle agri kesici icmeden imkani yok yerimdn kipirdayamiorm.
itirazediyorumhakimbey kuzuuu nasılsın??? Bi sıkıntı yok dimi? Aklımdasın :*
Ay cok soru sordm ama ilk defa ayni dertte olan birine denk geldm :) gene intrnette iliski sirasinda agri olur yaziodu bende hic oyle bise olmadi ama sende oluomuyduDevlete güvenmiyorum ben böyle operasyonlarda. Sonuçta rahim riske atmaya gelmeyecek bir yer. Iyi seçmek lazim iste doktoru
Ay cok soru sordm ama ilk defa ayni dertte olan birine denk geldm :) gene intrnette iliski sirasinda agri olur yaziodu bende hic oyle bise olmadi ama sende oluomuydu
Ay valla su an kafam cok karisti yaa offYok kuzum olmuyordu :) yok yok estağfurullah birbirimizle deneyimlerimizi paylasalim ki bu forumlar da amacina ulassin:)
Test bozuk gibi tekrarla benceMerhaba kızlar sizce bebek var mı ? Pkoluyum ve adetime daha 4 gün var
Merhaba kızlar sizce bebek var mı ? Pkoluyum ve adetime daha 4 gün var
Bana var gibi geldi sanki ikinci çizgi ama yinede tekrrla istersenMerhaba kızlar sizce bebek var mı ? Pkoluyum ve adetime daha 4 gün var
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Bnmde sag kasigimda ve rahmimn sag tarafnda fena agrm var cok rahatsz edioAynı bi değişiklik yok yumurtlama günümü bekliyorum ben
Gec dollenme vs gibi ihtimalleri de elemek istiyorsan 5 6 gun daha beklemen iyi olabilir. Ancak dayanamam dersen 1 2 gun geçtikten sonra erken gebelik testi al gec dollenme olsa bile silik cizgi de olsa cikar diye düşünüyorum. Çünkü benim 5 6 gun gecmis olmasina ragmen gec dollenme oldugu icin erken gebelik testiyle ancak görmüştüm:)Canlar merhaba, bende 1,5 yıllık evliyim ve 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ben santimli korunmayı bıraktığım an hemen olur ay nasıl triplere girdim hamile gibi ama adetim psikolojik sanrım 2 yada 3 gün geçti erken gebelik normal test vs yaptım sonuç kocaman bir hayal kırıklığı2.Ay adetim 1 gün gecikti deli gibi iş yaptım Rabbime dedim hamile değilsem ne olur olayımda ümitlenmiyim.1 saat geçmesi adet oldum.3.Ay 1 gün öncesinde adet oldum erken.Ve bu ay geçen aylara göre daha sakın kaldım takmamaya çalıştım aklından %80 oranla çıkardım.Sadece telefondaki uygulamaya göre dün bat günüm sandım olmadım diye bir ümitlendim eğerse büyünmüş. Ama bugünde olmadım. Belimde ağrı ve sol kasığında batma oluyor ilk defa hapşurduğum zaman batma oldu ama ümitlenmiyorum. 1 hafta bekliyim dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?