2019 Hamilelik için uğraşanlar

Ulan kosa kosa eve geldim evde bi ordu misafir agzimi acamadim. Esime soylemek icin catliyorum birazdan gidecekler. Onlar gitsin esime soyliyim her seyi yazicam :*

Ben olsam assslaaaa çenemi tutamazdım anında söylerdim kuzucum iyi dayanmışsın :)) hcg değerin de süpper!! Maşallah :* :*

3 gün geçmiş beklenen adet gününden ve negatif çıkmış. Ama şimdi pozitif çıktıı :)))) bana da umut oluyor bunlar ama yine de umutlanmamak lazım. Hayırlısı hakkımızda
Umutlansamı umutlanmasamı bilemiyo insan. Gün içinde hep aklımda düşünmemek için neler yapıyprum ama olmuyo bi içimde büyük umutlar olyuyo heycanlanıyorum diyorumki bu ay kesin olcak sonrada hemen hüzün çöküyo hemen olmayabilir umutlanma boşuna kimbilir kaö ay daha drniycrm diyorum. Kafayı yedim iyce. Yumurtlama tesyindede 12.gündeyim hala olmadı yumurtlamam gecen ay olmuştu 12de

3 gün geçmiş beklenen adet gününden ve negatif çıkmış. Ama şimdi pozitif çıktıı :)))) bana da umut oluyor bunlar ama yine de umutlanmamak lazım. Hayırlısı hakkımızda

Normal gebelik testinde bugun bile tam net cikmadi cok cok belirsiz bi cizgi cikti. Ancak erken gebelik testi cok netti :) buyuk ihtimal tam yumurtlama gunumde degil de daha gec yumurtlamisim

Canım sen şimdi iyice strese girmişsin o yüzden yumurtlamanı bile etkilemiş.. Sen ovü testi kullanıyorsun anladığım kadarıyla.. Onlar daha çok strese sokuyor insanı. Gün aşırı birliktelik olması daha iyi...

Canım öncelikle hayırlı olsun. Yaptığın test erken gebelik testi miydi, bi de adet gününe kaç gün kala yaptın :) bide en son hangi tarihte adet oldun :)

Son adet başlangıç tarihim 25 ocak bitiş 31 ocak.
Adete 4 gun kala negatif
Adete 1 gun kala negatif
Adeti 3 gun gecince negatif
Bugun 6 gun oldu gecikeli normal testler cooookk silik çizgi nerdeyse yok gibi
Ancak erken gebelik testi cok net

Çok geç döllenme olmuş belli ki canımcım. Demek ki regle yakın zamanlarda bile ilişki olması önemli işte :)

Kizlar öncelikle benim rahmimde perde vardi. Hatta bi doktor senin ilerde bebegin olmaz diyerek beni mahvetmisti. Neyseki dogru ellerde dogru mudahaleyle bunu da rahatca atlattim.
Rahim perdesi operasyonu gecirdim. Cok rahat gecti doktorum sayesinde. Doktor 2 ay daha korun sonra basla denemeye dedi. 1 senedir dogum kontrol hapi kullaniyordum o 2 aylik bekleme suresinde de hapi kullanmaya devam et. Sonra 2 ay sonunda hapi bıraktım. Ilk ay duzenli iliski yasayamadik kayinvalidemlerde kaliyorduk. Adetim gecikti ben hamileyim sandim meger hapin etkisiymis. Bu ay adetim bittigi andan bu haberi alana kadar duzenli iliski yasadik. Bazen her gun bazen 1 2 gun arayla ama nasil olsa yumurtalama gunum gecti nasil olsa adet gunum geldi vs falan demeden iliskiye girdik. Baska da hic bi sey yapmadim :) bi de bol bol dua ettim tabi <3

Yaa işte Rabbim nasip etmiş meleğini içine koymuş çok sevindimm

Ebet stres oluyorum gercekten ama yumurtlama testindede görmek istiyorum yumurtladıgımı inşallah yumurtlarım

Sabretmek lazim ama ister istemez insan geriliyor stres oluyor. Çünkü bebegin olmayacakmis hissi insani cok yıpratıyor. Allahim insallah sonrasini da guzel kılar saglicakla devam eder gebeligim ve doğumum. Pes etmeyin kocalarinizi da ikna edin adet gorene ya da bebegi öğrenene kadar iliskiyi birakmayin :*

Bir de kendinizde belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu. Klasik adet olacakmisim gibi kasik agrilarim vardi ozellikle sag kasigimda biraz daha siddetliydi. Normalde de benim biraz agrili gecer zaten. Bir de 1 2 gündür göğüs uclarimin koyulastigini gördüm. Bu dikkatimi cekti. Bunlar dışında baska bir sey yok simdilik :) yarin doktora gidecegim bakalim neler dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…