- 12 Şubat 2019
- 236
- 59
- 18
Ozaman yarın hemen test yap bi bakalımGelmiyor bitti:|
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman yarın hemen test yap bi bakalımGelmiyor bitti:|
Ayyyyy hayili olsun canim baya pozitifEllerim titiriyor su aaannnnn
Ayyyyy hayili olsun canim baya pozitif![]()
Iyi haberler alirsin Insallah Allah saglikla kucagina almayida nasip eder Insallah.Cok sukuuurrr isyerindeyim cikista hemen kan testi yaptiricam![]()
Iyi haberler alirsin Insallah Allah saglikla kucagina almayida nasip eder Insallah.![]()
Ya okadar sevindimkiii hayırlı olsun darısı basımızaa. Anlatsana nası başardın taktik ver nezamandır olmuyodu bide unuttum ben
Biz 7 aydır deniyoruz soğan kürü yaptım ovu yaptım eşimin değerleri düşükmüş çaksır kökü, keçiboynuzu yaptık falan filaaan şimdi değerleri yükseldi deniyoruz bakalım ama artık hiç ümidim yok![]()
Yaaaaaaa kuzu nasıl sevindim!!
Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :* darısı da bizlerin başına inşallah :)
Cok sevindim kuzum esinin değerlerinin iyi olmasina <3Ya okadar sevindimkiii hayırlı olsun darısı basımızaa. Anlatsana nası başardın taktik ver nezamandır olmuyodu bide unuttum ben![]()
Canım hayırlı olsun adetin geçmiş miydi belirtin var mıydıHcg 72![]()
Yaa yeni ozamannn daha cok tatlıııHcg 72![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun. Yaptığın test erken gebelik testi miydi, bi de adet gününe kaç gün kala yaptın :) bide en son hangi tarihte adet oldun :)Ulan kosa kosa eve geldim evde bi ordu misafir agzimi acamadim. Esime soylemek icin catliyorumbirazdan gidecekler. Onlar gitsin esime soyliyim her seyi yazicam :*