2019 Hamilelik için uğraşanlar

Insanlarin bu acimasizligini anlayamiyorum. Kafaya taktiysak ne olmus sanki? Anne olamamaktan korkmak bizim hakkimiz degil mi??

Ya bi de ortada bişey yokken sıkıntı yapmıyorum ki. Ameliyat geçirmişim, o yüzden korkuyorum. Kaldı ki kimseyi de ilgilendirmez aslında.. Sen nasılsın canım var mı gelişme??

Kan tahlilini yapip rahatla canim.bu gecikmenin sebebi Insallah bebistendir:)Allah hayirlisini nasip etsin.sen bir an önce kan tahlilini yaptir:)

bu ay 2 kere kan testı yaptırdım ıkısıde negatıf canm ama gec dollenme olup da çıkmama durumu olmuş mudur onu dusunuyorum 8 şubat ve 17 şubatta kan verdım ikisi de negatıf

Yumurtlama iki gün sürebilir yarın tekrar test yapın ikinci çizginin silikleşmesi lazım catlama oldugunu anlamak için
dün ve bugün yaptığım test bunlar bugün olan test çizgisi biraz daha koyu sanki dünü degerlendirmiştik bugünü de mi degerlendirelim yoksa 1 gün ara mı versek

Eklentiler

• 20190222_151353.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45
Ya bi de ortada bişey yokken sıkıntı yapmıyorum ki. Ameliyat geçirmişim, o yüzden korkuyorum. Kaldı ki kimseyi de ilgilendirmez aslında.. Sen nasılsın canım var mı gelişme??

Yok kuzum yarin adet günüm iste. Bugün test yapmadim. Buyuk ihtimal adet olucam kasik agrilarim başladı :/

Sen de iyi bi doktora git gitmişken :*

Yok kuzum yarin adet günüm iste. Bugün test yapmadim. Buyuk ihtimal adet olucam kasik agrilarim başladı :/

Sen de iyi bi doktora git gitmişken :*

Kıyamam.. Ama bak tam gününde geliyorsa adetin ne güzel. Düzensiz de olabilirdi dimi :)
Yarın 12:40'ta gidicem bakalım. Yazarım burdan gelişmeleri :/

eee peki ben neden bu kadar geç yumurtladım acaba bu konuda fikriniz var mı 16 ocaktan bu yana 35 gün oldu yani bu arada 1 tane daha yumurtlama geçirdim ama net tarihi hatırlamıyorum

eee peki ben neden bu kadar geç yumurtladım acaba bu konuda fikriniz var mı 16 ocaktan bu yana 35 gün oldu yani bu arada 1 tane daha yumurtlama geçirdim ama net tarihi hatırlamıyorum

Belki hamilesinizdir. Ovulasyon testleri gebelikte de pozitif sonuç verebiliyor. Gebelik testi yaptınız mı?

bu ay 2 kere kan testı yaptırdım ıkısıde negatıf canm ama gec dollenme olup da çıkmama durumu olmuş mudur onu dusunuyorum 8 şubat ve 17 şubatta kan verdım ikisi de negatıf
Insallah güzel haberler aliriz senden canim.Iki gün daha bekle testlerini tekrarla hem evde hemde kan tahlilini tekrarla bizleride haberdar edersin Insallah:)

Insallah güzel haberler aliriz senden canim.Iki gün daha bekle testlerini tekrarla hem evde hemde kan tahlilini tekrarla bizleride haberdar edersin Insallah:)

İnsallah canm muhakkak haber vericem beklemek insanın canını cok skıyor en kotu ihtimalle 27 sine kadn doguma sıra aldm kontrol amacli bakalm o gune kadar adet olmazsam canim

Bi sure bende bakmiycam bisey olmasada insn stres yapio bu ay hic yoktn 10 gun geciktim ve agrisiyla ugrasiyorm simdi de. Baktikca takiyosun kafaya ister istemez

Belki hamilesinizdir. Ovulasyon testleri gebelikte de pozitif sonuç verebiliyor. Gebelik testi yaptınız mı?
Ilk Ovulasyon testinden 2 gun once yaptim negatif cikti gecikince suphelenip yapmistim 2 gün sonra da akinti gelince yeniden mi yumurtluyorum diye ovulasyon testi yaptım

Mrgb arkadaşlar bn 6aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama çocuğum olmuyor özele gittim bana folik asit ve başka bir hap verdi yumurtalarım çatlamıyormuş 15gününde ilaçları içmeye başladım ce şuan çok hastayım göğüsüm alt kısmından koltuk alrına doğru çok kötü bi ağrı var kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk var bn asla unutlanmak istemiyorum kötü sonuçla karşılaşmamak için siz ne dersiniz hamilelik olabilirmi böyle hamile kalan oldumu

Progestanmı verdi banada öyle dedi prpgestan verdi o ilaç biraz öylr yapıyor

Progestanmı verdi banada öyle dedi prpgestan verdi o ilaç biraz öylr yapıyor
Ben muayne oldum herhangi bir sorun yok dedi hatta adetimin ilk gunune denk gelmişti yumurtalığımin normalden biraz daha büyük olduğunu bununda sorun olmadığını söyledi o kadar hormon testi yaptı onlar da gayet normal çıkmıştı

Kuzum bunlar hamilelik belirtilerine benziyor ancak kullandigin yumurta catlatma hapi da bu tür etkiler yapar. Cunku hormonlari etkileyecek her hap bu tarz etkiler gosteriyor mide bulantısı, gogus agrisi halsizlik... Tabi insallah hamilesindir ama 6 aydir sen de cok iyi anlamissindir ki kendini umutlandirip sonrasında negatif sonuca almak omurden bi 10 yıl götürüyor. Sen adet gününü bekle gecikince test yapmaya duruma gore de kan testine git <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…