- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Insanlarin bu acimasizligini anlayamiyorum. Kafaya taktiysak ne olmus sanki? Anne olamamaktan korkmak bizim hakkimiz degil mi??
Kan tahlilini yapip rahatla canim.bu gecikmenin sebebi Insallah bebistendir:)Allah hayirlisini nasip etsin.sen bir an önce kan tahlilini yaptir:)
dün ve bugün yaptığım test bunlar bugün olan test çizgisi biraz daha koyu sanki dünü degerlendirmiştik bugünü de mi degerlendirelim yoksa 1 gün ara mı versekYumurtlama iki gün sürebilir yarın tekrar test yapın ikinci çizginin silikleşmesi lazım catlama oldugunu anlamak için
Ya bi de ortada bişey yokken sıkıntı yapmıyorum ki. Ameliyat geçirmişim, o yüzden korkuyorum. Kaldı ki kimseyi de ilgilendirmez aslında.. Sen nasılsın canım var mı gelişme??
Yok kuzum yarin adet günüm iste. Bugün test yapmadim. Buyuk ihtimal adet olucam kasik agrilarim başladı :/
Sen de iyi bi doktora git gitmişken :*
Kıyamam.. Ama bak tam gününde geliyorsa adetin ne güzel. Düzensiz de olabilirdi dimi :)
Yarın 12:40'ta gidicem bakalım. Yazarım burdan gelişmeleri :/
Evet bugunü ve yarınıda değerlendirin canım mümkün olursa tabiidün ve bugün yaptığım test bunlar bugün olan test çizgisi biraz daha koyu sanki dünü degerlendirmiştik bugünü de mi degerlendirelim yoksa 1 gün ara mı versek
eee peki ben neden bu kadar geç yumurtladım acaba bu konuda fikriniz var mı 16 ocaktan bu yana 35 gün oldu yani bu arada 1 tane daha yumurtlama geçirdim ama net tarihi hatırlamıyorum
Insallah güzel haberler aliriz senden canim.Iki gün daha bekle testlerini tekrarla hem evde hemde kan tahlilini tekrarla bizleride haberdar edersin Insallah:)bu ay 2 kere kan testı yaptırdım ıkısıde negatıf canm ama gec dollenme olup da çıkmama durumu olmuş mudur onu dusunuyorum 8 şubat ve 17 şubatta kan verdım ikisi de negatıf
Insallah güzel haberler aliriz senden canim.Iki gün daha bekle testlerini tekrarla hem evde hemde kan tahlilini tekrarla bizleride haberdar edersin Insallah:)
Kızlar ben bu ay test falan yapmıcam adet günüm gelmeyince insanın pskolojisi cok bozuluyo cidden günlerce düşünüyosun adrtim bitsin ovu.testine başlıcam o günleri değerlendircem zaten hayıt falan kullanıyorum sürekli forumada girmicem. En azından kafamız rahat olsun. olursa allah nasip ederse olur olmazsa napalım artık bakalım..
Ilk Ovulasyon testinden 2 gun once yaptim negatif cikti gecikince suphelenip yapmistim 2 gün sonra da akinti gelince yeniden mi yumurtluyorum diye ovulasyon testi yaptımBelki hamilesinizdir. Ovulasyon testleri gebelikte de pozitif sonuç verebiliyor. Gebelik testi yaptınız mı?
Hayır ilk defa gecikme yaşadım çok umutluydum ama maalesef bu ay da nasip değilmiş normalde her 28-29 günde bir gelir hiç gecikme bilmemDaha once hic bu kadar gecikmen olmus muydu canm
Hayır ilk defa gecikme yaşadım çok umutluydum ama maalesef bu ay da nasip değilmiş normalde her 28-29 günde bir gelir hiç gecikme bilmem
Progestanmı verdi banada öyle dedi prpgestan verdi o ilaç biraz öylr yapıyorMrgb arkadaşlar bn 6aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama çocuğum olmuyor özele gittim bana folik asit ve başka bir hap verdi yumurtalarım çatlamıyormuş 15gününde ilaçları içmeye başladım ce şuan çok hastayım göğüsüm alt kısmından koltuk alrına doğru çok kötü bi ağrı var kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk var bn asla unutlanmak istemiyorum kötü sonuçla karşılaşmamak için siz ne dersiniz hamilelik olabilirmi böyle hamile kalan oldumu
Ben muayne oldum herhangi bir sorun yok dedi hatta adetimin ilk gunune denk gelmişti yumurtalığımin normalden biraz daha büyük olduğunu bununda sorun olmadığını söyledi o kadar hormon testi yaptı onlar da gayet normal çıkmıştıProgestanmı verdi banada öyle dedi prpgestan verdi o ilaç biraz öylr yapıyor
Mrgb arkadaşlar bn 6aylık evliyim hiç korunmuyoruz ama çocuğum olmuyor özele gittim bana folik asit ve başka bir hap verdi yumurtalarım çatlamıyormuş 15gününde ilaçları içmeye başladım ce şuan çok hastayım göğüsüm alt kısmından koltuk alrına doğru çok kötü bi ağrı var kasıklarımda ağrı baş ağrısı mide bulantısı halsizlik yorgunluk var bn asla unutlanmak istemiyorum kötü sonuçla karşılaşmamak için siz ne dersiniz hamilelik olabilirmi böyle hamile kalan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?