Kızlar pazartesi 31 olan hcg

Bugün 111 çok mu korkmali miyim dış gebelik boş gebelik v.s. fikri olan var mı ???
Sizinkiler nasıl
Canimm hiç korkma korkman gereken artmaması gerilemesi başlarda çok hızlı artarmis 10000 den sonra sanırım daha yavaş artarmis dört beş güne ancak ikiye katlarmis .başlarda ne kadar hızlı artıyor o kadar iyi bence

Insaallah canım

Günaydın kızlar
Ya sanirim benim uykum kaçıyor aksam bi bastırıyor sabah 6 dan sonra cin gibiyim geri uyuyamiyorum

Günaydın kızlar
Ya sanirim benim uykum kaçıyor aksam bi bastırıyor sabah 6 dan sonra cin gibiyim geri uyuyamiyorum
Günaydın canım. Erken yattığımız için erken uyanıyoruz maalesef. Ben de haftasonlari 12 ye kadar uyurdum artık 8 de kalkıyorum

Miyom olmasın o? Kist rahimde olmuyor çünkü. Yumurtalıktaki kist de bebeği sıkıştırıyorsa bilemem. Benim miyomum var, bebekle beraber bu da büyüyecek dedi doktor.

Günaydın kızlar
Yaa ben de gece uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra yine dalıyorum. Erken yatmayayım diyorum ama onu da başaramıyorum ki.
Bu arada bhcg benim ilk gün 52 iki gün sonra 163 tğ. Gayet güzel seninki de. Bi anda 4-5 kat olsa skıntı olurdu ya da çoğul gebelik olabilirdi. Ama değerler güzel. Darısı kalp atışına inşallah

kızlar peki siz belirti olarak ne hissediyorsunuz ? adet sancısı gibi sancı geliyor bazen bana normal diyolar ama sizde neler oluyo bugun 6 haftamız doldu bizim sata göre
Aynen canim kasiklarda bi dolgunluk var arada vuran regl sancisi baska bisey yok simdilik

Kızlar bugün tam 6. Haftama girdim son adet tarihine göre tabi yarın doktora gidicem karından kese görebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…