• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar beni mahvediyor :KK43: çok fena canımı yakıyor, clexane daha kolay yapılıyor gibi geldi bana da ama eczanelerin çoğunda yok. Yarın bi araştırcam bakalım eczaneleri
Clexane yeni bitti akşam basliycam oksapar demeyin öyle yaa yakmaz inşallah .ben burda eczaciya sorarken ilaç tanıtan mümessil mı deniliyor o kişilere işte onlar vardı çevre illere depolara sordular. Yokmuş hiç bı yerde. Firma fiyat artırmayı bekliyormuş o yüzden çekmiş piyasadan. Oksaparda etkilidir aynı şekilde umarım. Bu arada Kayseri'de olan arkadaş varmı acaba

Testim yoktu
Burada da aşırı kar var okullarda tatil çıkmam mümkün değil
Yarını bekliyorum mecbur
ben de adet gecikmesi olmadan rüyamda görmüştüm
Ertesi gün dedim ki acaba olabilir mi hiç de kendime güvenmiyodum adetlerim düzensiz, yumurtlama günümü bilmiyorum falan..
neyse bakim dedim ve çıktı :D hem de en ucuz 5 tl lik normal gebelik testiyle çıktı, yanarım yanarım da o hassas prediktöre verdiğim nice 30 liralara yanarım :D inşallah hayırlısıyla sen de pozitifi görürsün

Kızlar doktor bana da clexane yazmıştı ama depolarda kalmamış enox almıştım. Şimdi kendime rapor çıkarttırdım ama ilaç fiyatları yükseldiği için rapor olsa da fark çıkıyor bilginiz olsun

Clexane yeni bitti akşam basliycam oksapar demeyin öyle yaa yakmaz inşallah .ben burda eczaciya sorarken ilaç tanıtan mümessil mı deniliyor o kişilere işte onlar vardı çevre illere depolara sordular. Yokmuş hiç bı yerde. Firma fiyat artırmayı bekliyormuş o yüzden çekmiş piyasadan. Oksaparda etkilidir aynı şekilde umarım. Bu arada Kayseri'de olan arkadaş varmı acaba
Ben Kayseri deyim canım

Kızlar doktor bana da clexane yazmıştı ama depolarda kalmamış enox almıştım. Şimdi kendime rapor çıkarttırdım ama ilaç fiyatları yükseldiği için rapor olsa da fark çıkıyor bilginiz olsun
Aynen raporlu fiyatı bile gayet pahalı.

ben henüz çıkarttırmadım doktor kendi verebiliyo mu yoksa bi kaç doktorun onayı falanmı gerekiyo uzun sürüyo mu canım,
devletten mi aldın özelden mi raporu

ben henüz çıkarttırmadım doktor kendi verebiliyo mu yoksa bi kaç doktorun onayı falanmı gerekiyo uzun sürüyo mu canım,
Özelden çıkarttım canım tek doktor raporu ile oluyor 10 dk lık iş

Aaa çok sevindim... Hangi doktora gidiyorsun. Ben henüz fakülteye gittim ilk muayeneye yine oraya gidicem ama sonra vikmiyorun
Zeki yılmaz a gidiyorum canım ben 1 düşüğüm ve pıhtılaşma olduğu için ona başladım. Sen kimi düşünüyorsun

Bende fakültede çıkarttım sanırım tek doktorla oluyor artık. Eskiden kapı kapı dolasiyoduk ama o gün dolaşmadan tek doktor hallettti

kızlar peki siz belirti olarak ne hissediyorsunuz ? adet sancısı gibi sancı geliyor bazen bana normal diyolar ama sizde neler oluyo bugun 6 haftamız doldu bizim sata göre
bende 8.ci hafta içerisindeyim mide bulantısı çok kötü.. bazı günler hiç olmuyor, bazı günler gün boyu uyuyana kadar bulantı oluyor.. leblebi çok iyi geliyor aklınızda olsun..
baş dönmesi var. kafamı bi yöne hızlıca çevirsem hemen dönüyor.
uyku hali işten eve gidince yemek masasını zor topluyorum ve hemen uyuyakalıyorum..
bende belirtiler böyle..

Zeki yılmaz a gidiyorum canım ben 1 düşüğüm ve pıhtılaşma olduğu için ona başladım. Sen kimi düşünüyorsun
Aslında bir problem yaşamazsam fakülteye devam etmeyi düşünüyorum. Zeki yılmaz daha öncede duymuştum hangi hastanede acaba fiyatlar ne durumda bilmiyorum burda paylasilabiliyormu ama

Etkisi aynı oksapar ile cleaxane muadil zaten. Evet bizim buradaki eczacılar da aynı şeyi dedi

Aaa enox nasıl acaba onu hiç denemedim

Aslında bir problem yaşamazsam fakülteye devam etmeyi düşünüyorum. Zeki yılmaz daha öncede duymuştum hangi hastanede acaba fiyatlar ne durumda bilmiyorum burda paylasilabiliyormu ama
Kendi muayenehanesi var canım 300 TL muayene ücreti biraz yüksek

Benim raporum yok normalde kan pıhtılaşma sorunum yok tedbir amaçlı verdiler aile hekimine yazdırıp alıyorum fark az çıkıyor sanki, raporlu olunca daha da mı az oluyor?
Ne kadar fark ödedin canım

Back