İnşallah kızlar bulanmaz çok. Ben öyleyim işte su içemiyorum bu seferde susuzluk bitirdi baş dönmelerim ondan olabilirmişAy inşallah bulanmaz midemiz
Bi arkadas vardı burda kusup duruyordu üyeliğini dondurdu baya zayıflamıstı su bile icemiyodu
ay valla diyorlar hep 6. Haftada başlıyor genelde diye. Kızımda 8. Haftada başlamıştı bu erken başladı kısmetO zaman daha vaktimiz var ilerleyen günlerde de olabilir bulantıAllah yardımcın olsun canım.
Ne kadar pahalı yaa yazık bizlere yemin ediyorum...inşallah fakülteden memnun devam ederim.. ayrıca fakülte Hastanesi'nde de doç. Veya proflar muayene ediyor uvretli. 120 liraydı sanırım ayrıca tahlil ücreti filan odemiyorsun en azından aklında bulunsun diye söylemek istedim . Ben yeni öğrendim çünkü orayı düşünüyorum o yizdenKendi muayenehanesi var canım 300 TL muayene ücreti biraz yüksek
Yani şöyle clexane bir kutu raporu 25 lira vermiştim. Aylık altı kutu gerektiği düşün.. normal bir kutu fiyatını sordum 146 liraymis içinde 10 tane var zaten beş günlük yaniBenim raporum yok normalde kan pıhtılaşma sorunum yok tedbir amaçlı verdiler aile hekimine yazdırıp alıyorum fark az çıkıyor sanki, raporlu olunca daha da mı az oluyor?
Ben o zaman clexane arayışına devamClexane daha iyiydi canım ama enox da çok zorlamıyor. Ama clexane gibi koruyucu ucu yok
Başka bi ilaç daha almıştık clexane alırken, muayene ücreti de çıkmıştı toplam 30 lira civarı vermiştik. Biz tüp bebekte 250 liradan aşağı ilaç almadığımız için sanırım bize çok ucuz geldiNe kadar fark ödedin canım
Evet 10 tane var çok çabuk bitiyor. Ben transfer zamanı başlamıştım 2 kutu bitti bile 3.kutuyu alıcam yarınYani şöyle clexane bir kutu raporu 25 lira vermiştim. Aylık altı kutu gerektiği düşün.. normal bir kutu fiyatını sordum 146 liraymis içinde 10 tane var zaten beş günlük yani
Raporlu olunca fark azalmıyor ama sürekli yazdırma derdin de olmuyor direk gidip alabiliyorsun ilaç bittikçe bildiğim kadarıylaBaşka bi ilaç daha almıştık clexane alırken, muayene ücreti de çıkmıştı toplam 30 lira civarı vermiştik. Biz tüp bebekte 250 liradan aşağı ilaç almadığımız için sanırım bize çok ucuz geldi
Evet sanırım öyle başka bi ilaç için öyle söylemişti eczacı. Raporun avantajı toplu ilaç almak demiştiRaporlu olunca fark azalmıyor ama sürekli yazdırma derdin de olmuyor direk gidip alabiliyorsun ilaç bittikçe bildiğim kadarıyla
Bence rapor çıkarmışlar sanada çünkü gayet uygun almissinBaşka bi ilaç daha almıştık clexane alırken, muayene ücreti de çıkmıştı toplam 30 lira civarı vermiştik. Biz tüp bebekte 250 liradan aşağı ilaç almadığımız için sanırım bize çok ucuz geldi
Evet minik yuvarlak beyaz bi hap, ayrıca vajinal fitil formu yokmuş eczaneden aldım bugün yani istersem ağızdan istersem vajinal kullanabiliyomuşumCok sevindim insallah ikimizinki de hemen gecer de icimiz rahatlar. Sana verdigi progestan minicik yuvarlak kapsul seklinde mi yani agizdan alınan mi vajinal da alinabiliyor bir de fitili oldugunu duymustum bu siteden
ben de adet gecikmesi olmadan rüyamda görmüştüm
Ertesi gün dedim ki acaba olabilir mi hiç de kendime güvenmiyodum adetlerim düzensiz, yumurtlama günümü bilmiyorum falan..
neyse bakim dedim ve çıktıhem de en ucuz 5 tl lik normal gebelik testiyle çıktı, yanarım yanarım da o hassas prediktöre verdiğim nice 30 liralara yanarım inşallah hayırlısıyla sen de pozitifi görürsün
Ya galiba aile hekimine de yazdrısan raporlu da alsan hemen hemen aynı fiyat oluyor ama benim bittikçe yazdırma gerekiyor rapor olunca bi kaç aylık toplu alabiliyorsunBence rapor çıkarmışlar sanada çünkü gayet uygun almissin
Olabilir canım dogrudurYa galiba aile hekimine de yazdrısan raporlu da alsan hemen hemen aynı fiyat oluyor ama benim bittikçe yazdırma gerekiyor rapor olunca bi kaç aylık toplu alabiliyorsun
Merhaba lazer epilasyon konusu için dr dönüş yaptı. 12 haftadan sonra yaptırabilirsiniz ama 12.haftadan önce kesinlikle yasak dedi. Arz ederimTamam canım bana da haber verirsen sevinirim, farklı bir doktor görüşü de iyi olur. İnşallah bebeğime zarar gelmemiştir, adet günüme bir gün varken yapıldı.
Teşekkür ederim. Ben bilmeden yaptırdım. Umarım bir zararı olmamıştır.Merhaba lazer epilasyon konusu için dr dönüş yaptı. 12 haftadan sonra yaptırabilirsiniz ama 12.haftadan önce kesinlikle yasak dedi. Arz ederim
Kağan Kocatepe güzel bir şekilde açıklıyor bu durumu. Gebelik.org sitesinde. Gebeliğinizi öğrenene kadar olan hiçbirşeyden sorumlu değilsiniz. %99 oranında sorun çıkmıyor. Kafanıza takmayın diyor. Ben ilk gebeliğimde neler neler yaptım.Teşekkür ederim. Ben bilmeden yaptırdım. Umarım bir zararı olmamıştır.
Valla canım ben raporlu aldığım fiyat 25 TL bir kutu icin. Herhalde arkadaşların dediği gibi rapor sadece aynı anda fazlaca almana yardımcı oluyor. Altı kutu birden aldım nesela fiyat ta degdegisiklik olmuyorBenim raporum yok normalde kan pıhtılaşma sorunum yok tedbir amaçlı verdiler aile hekimine yazdırıp alıyorum fark az çıkıyor sanki, raporlu olunca daha da mı az oluyor?
Teşekkür ederimKağan Kocatepe güzel bir şekilde açıklıyor bu durumu. Gebelik.org sitesinde. Gebeliğinizi öğrenene kadar olan hiçbirşeyden sorumlu değilsiniz. %99 oranında sorun çıkmıyor. Kafanıza takmayın diyor. Ben ilk gebeliğimde neler neler yaptım.
Ben de emzirirken hamile kaldım 27 aylık benim oğlum. Kızınız daha çok küçük emzirmeye devam edebilirsiniz tandem emzirmeyi araştırın. İnşallah hamileyken emzirilmez tabusu olan bir doktora denk gelmezsiniz. Sağlıklı beslenirseniz ikisine de yeter. Emzirmenin düşük riskini arttırdığı,oksitosin prolaktin karmaşası gibi iddiaların asılsız olduğu kanıtlandı artık. Benim doktorum emzirmeye devam edebilirsin hatta oğlun da kolostrum almış olur yeniden dedi. Ben emzirmeyi kesmeyi düşünüyorum ama sebebi hamilelik değil oğlumun artık çok abartmış olması.Sonu yok yani bıraksam 5 yaşına kadar emecek
tüp bebek tedavisinde bebek 12 haftalık olana kadar hep vajinal ultrasonla bakıldı. Hiçbir şey olmadı çok şükür. Rahim ağzından daha ileri gitmiyorlar sonuçtaKızlar yaa aranızda vajinal ultrason olan oldumu gebeliği sıkıntıya sokarmi acaba. Ben kiloluyum yani muhtemelen doktor göremeyince vajinal diyecek endiseliyim zararı olurmu acaba
Evet minik yuvarlak beyaz bi hap, ayrıca vajinal fitil formu yokmuş eczaneden aldım bugün yani istersem ağızdan istersem vajinal kullanabiliyomuşum
İlk önce ağızdan dene eğer seni çok sersemletirse alttan kullan sabah akşam bir kez dedi
Sen de elindeki progestanı hem ağızdan hem vajinal kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?